- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.761
Merhaba kızlar, ben indirim sezonu diye bebek arabası aldım daha dogrusu anneannemle dedemin hediyesi, onlar ödedilerdaha önce e bebekte incelediğim bir modeldi ve kullanımı aşırı rahattı o yuzden indirimde görünce dayanamayıp aldım. Bugün kargosu elime ulasti, belki ilginizi çeker diye sizinle de paylasmak istedim. Kraft ın sky travel modeli ve inanin sürüş keyfi harika
Kesinlikle öyle Alman malına her zaman her koşulda güvenirim.. lastikleri özellikle cok sağlam ve kullanmak için sabırsızlanıyorumHayırlı olsun canım kraftın gerçekten bebek arabası konusunda çok kaliteli ürünleri var
Merhaba kızlar, ben indirim sezonu diye bebek arabası aldım daha dogrusu anneannemle dedemin hediyesi, onlar ödedilerdaha önce e bebekte incelediğim bir modeldi ve kullanımı aşırı rahattı o yuzden indirimde görünce dayanamayıp aldım. Bugün kargosu elime ulasti, belki ilginizi çeker diye sizinle de paylasmak istedim. Kraft ın sky travel modeli ve inanin sürüş keyfi harika
Ayy koptumSonunda canım çok sevindim senin adına. Artık ben stres oluyordum senin muayenen geldikçe
Cok teşekkür ederim hepimize nasip olur inşallah ❤❤❤Ana kucağı yatmıyor puset şeklinde ve oto koltugu olarak da kullanılıyor 13 kiloya kadar. Ayrica koltuk gibi kullanılan kısım da var ama onun resmini cekmedim isterseniz o şekilde de resim paylasabilirimgüle güle kullaaaan çok tatlı görünüyor
ana kucağı kısmı tam yatıyor mu bu modelin? bir de ana kucağı çıkınca takılan koltuk gibi kısmı da beraber mi geldi?
Ben perşembe günü gittim canım bir dahaki aralıkta
Canım bence detaylı ultrasondan sonra da karar verebilirsinEvet profesorilk gittigimizde bebek onden gidiyor demisti bende biraz endise ettim benim saglik sigortam 1 agustos dogum teminatliydi. Istemsizce ee bebek 10 gun onden giderse o zaman biz saglik sigortasindan yararlanamiyor muyuz dedim sonra bana bir bakti bu genetik bir sey dedi bende yani yararlaniyoruz sorun yok dimi dedim sinirlendi hissettim yani bakalim ya biraz daha sans vericem, daha dogumu da konusmadik hic aslinda. Belki de o zaman diliminde o burada olmayacak baska doktora sevk edicek bir sonraki randevuda konusmakta fayda var
Guzel gunlerde kullanalım inşallah cok heyecan verici birşey ❤❤❤Gule gule kullanin cok guzelbizde yoyko diye bir sey aldik kargoya verilmis bakalim nasil bir sey cikicak
Cok teşekkür ederim hepimize nasip olur inşallah ❤❤❤Ana kucağı yatmıyor puset şeklinde ve oto koltugu olarak da kullanılıyor 13 kiloya kadar. Ayrica koltuk gibi kullanılan kısım da var ama onun resmini cekmedim isterseniz o şekilde de resim paylasabilirim
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın. Ben de bayılıyorum bunlara ama maalesef bagajımıza sığmıyor. Kabin boy olanlara bakıyorum bu ara.Merhaba kızlar, ben indirim sezonu diye bebek arabası aldım daha dogrusu anneannemle dedemin hediyesi, onlar ödedilerdaha önce e bebekte incelediğim bir modeldi ve kullanımı aşırı rahattı o yuzden indirimde görünce dayanamayıp aldım. Bugün kargosu elime ulasti, belki ilginizi çeker diye sizinle de paylasmak istedim. Kraft ın sky travel modeli ve inanin sürüş keyfi harika
Yok zahmet olmaz ama internette saha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ben videolarını izlemiştim ve kurulumu gerçekten anlattıkları kadar basit geldi bana. Ben de kusadasının bozuk ve asla duzelmeyen yollari icin boyle büyük teker istedim aksi takdirde cocuga da yazik bize deyok yok hiç ağırlık kaldırıp zahmet etmeyin, ben internetten bakarım - güle güle kullanın tekrar, böyle tekerleri güçlü modelleri seviyorum - istanbul'un kaldırımlarını anca keser gibi geliyor
Hayret bisey ya... Bi bakima dedigin gibi iyi olmus cnm eşinde anlamıştır şimdi yol yakinken dondugunuze sevinmek lazimKesinlikle. Bi de yarin gel seni patalojiye yonlendiricem deyince zaten ben anksiyete sahibiyim iyice firladi. Ama cok iyi oldu bu olay, vesile olmus oldu..
Cok teşekkür ederim. Inanın bizim arabamız da cok küçük ama beni cezbeden seylerden birisi katlandığı zaman arabanın küçük olmasıydı.. yani aşırı küçük de değil ama arka tekerlerinin sökülüp takilabilmesi ve tek tuşla bunu yapabilmek büyük rahatlıkÇok güzelmiş güzel günlerde kullanın. Ben de bayılıyorum bunlara ama maalesef bagajımıza sığmıyor. Kabin boy olanlara bakıyorum bu ara.
Sen çok iyi yaptın değiştirmekle zaten baştan beri pek memnun değildin canım sevindim senin adınaHayir bi de saka gibi olan sey yuksek riskli diyor bi de ardindan yarin gel patalojiye yonlendiricem ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey kan testi var o yapilacak dedi cumle aynen bu sekilde ne eksik ne fazla. Zaten ben o can havliyle hemen buraya yazmistim. Oysaki riskli cikip nifty yaptiran arkadaslar var burda hep konustuk sonradan. Gayet sakince yaptirilabilcek bir testi bana bir felaketi haber verir gibi verdi. Bir daha kapisindan gecmek istemiyorum.
Ya evet o bi güzel sallıyor bebeğiŞu öne arkaya yaylananlardansa onları sevmiyorum ya, ben olsam ben de oturmamyatak hareket yapanlar hoşuma gidiyor ve gördüğüm kadarıyla bebeklerin de hoşuna gidiyor bakalım uygun bir ikinci el bulursam nuna alıcam galiba.
Aa ne gyzek gozunaydin canim gecmis idrar yollarindaki vajinal kultur uremis gozukuyor onudanztn doktor görmüş bisi dememisse takilcak bisi degildir keske bana da fitil verseydi dayadi 1000 mg antibiyotigi agiz yoluyla yc gun ictim 12 saatte 1 ins bebegime sknti olmaz bi hafta snra baktircam bakalim gecmismi bi de vajinal kultur almasi iyi olmus ben yaptirmamistim onuda yaptiriyim aklimda olsun . Ben smdi bi bardak suya iki kasik sirke koyuyorum tuvallettte peceteyi onla islatip siliyorum bi de bol su ins su enfeksiyondan kurtulurumAynen benimde oyle canim filan demesini beklemiyorum tabii de yani biraz daha sicak olabilirdibende vagi hex diye bir fitil kullaniyorum sonuclarim cikmis bugun hepsi idrar yollarinda hic enfeksiyon yok ama mantar mi var ne var anlamadim. Doktora attim whatsappdan dediki sonuclar super ama vagi hex bitsin. Baya iyi geldi ama akintim bitti resmen
canım göbekten sıva asla aldırmayın diyorlar düşüğe yol açıyormuş dikkat et benceHayir bi de saka gibi olan sey yuksek riskli diyor bi de ardindan yarin gel patalojiye yonlendiricem ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey kan testi var o yapilacak dedi cumle aynen bu sekilde ne eksik ne fazla. Zaten ben o can havliyle hemen buraya yazmistim. Oysaki riskli cikip nifty yaptiran arkadaslar var burda hep konustuk sonradan. Gayet sakince yaptirilabilcek bir testi bana bir felaketi haber verir gibi verdi. Bir daha kapisindan gecmek istemiyorum.
Bana 20. Haftada gel dedi sağlık ocağı tetanoz alışı için. Bende korkuyorum aşıdanBen 16. Haftaya geldim aslında ama hemşire aramadı beni. Sağlık ocağında yapılacak demişlerdi. En çok korktuğum da bu aşı nasıl olacak bilmiyorumdaha önce hiç yaptırmamıştım
ben de doktorumdan memnun değilim, çok suratsız bi adam, bide hakkında iyi bişeyler duymuyorum, o yüzden şimdi bi tanıdık vasıtasıyla başka bir doktora daha gideceğim, kadın doktor ama doğumda falan çok iyi olduğunu söylüyorlar.Ben de buyuk mucadeleler sonucu(esim!!!l) doktorumu degistirmeye karar verdim. Basindan beri o kadar strese sokuldum ve asla bir anaclik goremedim ki.. son olay da ikili testimin yuksek riskli oldugunu bana telefonda soyleyis sekliydi. O anda kafamda tamamen bitti benim icin. Esimi de ikna ettim yuzde 80. Resmen bu dusunce bile beni psikolojik olarak rahatlatti daha gitmeden.
sen istanbuldaydın dimi duygu, hangi hastane hangi doktora gidiyorsun sakıncası yoksa?Doğumda öyle yapsa kimse normal doğum için tercih etmez. Ay çok zor bu doktor işi cidden benim doktorumun kıymetini doğumda değil ilk kaybımda anladım yazlıktaydım 3 saatte bir beni aradı yönlendirmeye çalıştı. Kayıptan sonra da psikolojik destek için aradı. O saatten sonra hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?