2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

güle güle kullaaaan çok tatlı görünüyor
ana kucağı kısmı tam yatıyor mu bu modelin? bir de ana kucağı çıkınca takılan koltuk gibi kısmı da beraber mi geldi?

Gule gule kullanin cok guzel bizde yoyko diye bir sey aldik kargoya verilmis bakalim nasil bir sey cikicak

güle güle kullaaaan çok tatlı görünüyor
ana kucağı kısmı tam yatıyor mu bu modelin? bir de ana kucağı çıkınca takılan koltuk gibi kısmı da beraber mi geldi?
Cok teşekkür ederim hepimize nasip olur inşallah ❤❤❤Ana kucağı yatmıyor puset şeklinde ve oto koltugu olarak da kullanılıyor 13 kiloya kadar. Ayrica koltuk gibi kullanılan kısım da var ama onun resmini cekmedim isterseniz o şekilde de resim paylasabilirim

Canım bence detaylı ultrasondan sonra da karar verebilirsin Bi doğumu da konuş bakalım ona göre karar verirsin hem de. Ben de İki doktor araştırmıştım perinatologa detaylıda gitmeye karar verdim. Profesör olunca yine ciddi olur diye istemedim aslında Diğer doktor da çok güleryüzlü canayakın instagramdan da baktım içime sindi gibi yarın gidince anlaşılır

yok yok hiç ağırlık kaldırıp zahmet etmeyin, ben internetten bakarım - güle güle kullanın tekrar, böyle tekerleri güçlü modelleri seviyorum - istanbul'un kaldırımlarını anca keser gibi geliyor

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın. Ben de bayılıyorum bunlara ama maalesef bagajımıza sığmıyor. Kabin boy olanlara bakıyorum bu ara.

yok yok hiç ağırlık kaldırıp zahmet etmeyin, ben internetten bakarım - güle güle kullanın tekrar, böyle tekerleri güçlü modelleri seviyorum - istanbul'un kaldırımlarını anca keser gibi geliyor
Yok zahmet olmaz ama internette saha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ben videolarını izlemiştim ve kurulumu gerçekten anlattıkları kadar basit geldi bana. Ben de kusadasının bozuk ve asla duzelmeyen yollari icin boyle büyük teker istedim aksi takdirde cocuga da yazik bize de

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın. Ben de bayılıyorum bunlara ama maalesef bagajımıza sığmıyor. Kabin boy olanlara bakıyorum bu ara.
Cok teşekkür ederim. Inanın bizim arabamız da cok küçük ama beni cezbeden seylerden birisi katlandığı zaman arabanın küçük olmasıydı.. yani aşırı küçük de değil ama arka tekerlerinin sökülüp takilabilmesi ve tek tuşla bunu yapabilmek büyük rahatlık

Sen çok iyi yaptın değiştirmekle zaten baştan beri pek memnun değildin canım sevindim senin adına

Ya evet o bi güzel sallıyor bebeği tek hareketle yarım saat süre sallanıyor diye biliyorum

Aa ne gyzek gozunaydin canim gecmis idrar yollarindaki vajinal kultur uremis gozukuyor onudanztn doktor görmüş bisi dememisse takilcak bisi degildir keske bana da fitil verseydi dayadi 1000 mg antibiyotigi agiz yoluyla yc gun ictim 12 saatte 1 ins bebegime sknti olmaz bi hafta snra baktircam bakalim gecmismi bi de vajinal kultur almasi iyi olmus ben yaptirmamistim onuda yaptiriyim aklimda olsun . Ben smdi bi bardak suya iki kasik sirke koyuyorum tuvallettte peceteyi onla islatip siliyorum bi de bol su ins su enfeksiyondan kurtulurum

canım göbekten sıva asla aldırmayın diyorlar düşüğe yol açıyormuş dikkat et bence

Ben 16. Haftaya geldim aslında ama hemşire aramadı beni. Sağlık ocağında yapılacak demişlerdi. En çok korktuğum da bu aşı nasıl olacak bilmiyorum daha önce hiç yaptırmamıştım
Bana 20. Haftada gel dedi sağlık ocağı tetanoz alışı için. Bende korkuyorum aşıdan

ben de doktorumdan memnun değilim, çok suratsız bi adam, bide hakkında iyi bişeyler duymuyorum, o yüzden şimdi bi tanıdık vasıtasıyla başka bir doktora daha gideceğim, kadın doktor ama doğumda falan çok iyi olduğunu söylüyorlar.
sen istanbuldaydın dimi duygu, hangi hastane hangi doktora gidiyorsun sakıncası yoksa?
benim hala seçeneklerim arasında istanbul var, eğer burda istediğim gibi içime sinen birini bulamazsam doğum için istanbulu değerlendiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…