2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Insallah cok iyidir daha degistirmek zorunda kalmazsin

Insallah canim zaten gider gitmez sende idrar yolu enfeksiyonu yoktur akintin idrar kabina damlamistir dedi. Direk vajinaldan ornek aldi iste o baya gerdi beni de alttan usg gibi pek farki yoktu. Olmaz canim merak etme bir sey olsa doktor vermezdi oyle dusun insallah bir an once biter seninde

Hayret bisey ya... Bi bakima dedigin gibi iyi olmus cnm eşinde anlamıştır şimdi yol yakinken dondugunuze sevinmek lazim
Evet cok cok seviniyorum

Sen çok iyi yaptın değiştirmekle zaten baştan beri pek memnun değildin canım sevindim senin adına
Cok sagol duygucum

canım göbekten sıva asla aldırmayın diyorlar düşüğe yol açıyormuş dikkat et bence

Yok ona gerek kalmadi neyse ki

Kesinlikle biraz olsun doktorundan memnun olmayan degistirmeli. Cok iyi yapmissin rosecum

Bugün teacher26 ve @meryemhilall güzel haberlerle dönün insallah kaçta randevunuzzzz başka kimler gidiyorrrr bu haftaaaaa bireylulmasali 20 sinde mi gidiyordun yavruşum sennn
Canısıııı biz gittiiik veeeee cinsiyetimiz erkekmiiişş, bir oğluşumuz olucaaak KirazHanim çizelgeye ekleyebilirsiiin cinsiyetii herşeyi yolundaymış, guatr ölctü tekrardan 2.3. Trimesterda da ölçülmesi gerekiyormuşş. Bağdaş kurmuş oturuyordu zor gördüüük

Benim doktorum Altunizade acıbademde baha Celal Doğan. Memorial şişlide altuğ semiz de bir arkadaşım doğum yaptı o da ondan çok memnun kaldı. Hep çok cana yakın ilgili olduğundan söz eder

Kızlar bişey sorcam benim.goguslerimin üstünde yeşil yeşil damarlar oluşmuş baya harita gibi daha krem sürmeye baslamadm ztn çok büyüdü napcam öneriniz var mı bio oil sipariş verdim ama gelmedi

Hadi bakim bir erkek anası daha kız erkek durumu eşitlendi mi noldu şimdi tebrikler canımmmmm

Kızlar bişey sorcam benim.goguslerimin üstünde yeşil yeşil damarlar oluşmuş baya harita gibi daha krem sürmeye baslamadm ztn çok büyüdü napcam öneriniz var mı bio oil sipariş verdim ama gelmedi
Bende de oldu canım ama yeşil damarlar için yapabileceğin bir şey yok

Kuzum bı tanıdığım bu damarlar doğumdan snra emzirirken çok sıkıntı verir dagitman lazım dedi korktum ondan sordum vazelinde icerik olarak temiz değil ne surcegimi sasrdim
Bence herkese kulak asma canım kafana takma oluruna bırak bazı şeyleri maalesef çevremizdeki insanlar çok şey biliyor

Ayyy kıyamam tabi düşer senin tansiyon yardıma gelebilecek kimse yok mu? Ya da yardımcı filan alma durumun? Benim de kızım 14 aylık eşim evde ona rağmen zorlanıyorum seni düşünemiyorum, Allah yardımcın olsun. En azından eşin işten gelince dinlendirsin seni

Kızlar aranızda çok acıkan var mı ben sabah mide kazınmasıyla uyanıyorum ve gün içinde sürekli açlık hissediyorum bu gidişle çok kilo alıcam sanırım
Bazı günler bende de oluyor. Ya normalde çok acıkınca benim enerjim düşer elim ayağım titrer vs bu öyle bi açlık değil de sürekli bi mide kazıntısı hormonlardan sanırım

Bende otomatik değil normal bir ana kucağı vardı ucuz olanlardan anne dizi diye de geçiyor sanırım. Hem yan yana hem aşağı yukarı sallanabiliyordu. Valla ilk aylar gündüz hep ondaydı. Sonrasında da uyutmak için hep onu kullandım 8 aylık olana kadar sonrasında artık içime sığmayınca mecbur kaldırdık. Bir de arabada kullanmak için ana kucağımız vardı onu da oturur pozisyonda gibi tutmak için çok kullandım. Ona koyup eline oyuncak veriyordum, camın önüne koyuyordum bakınsın diye, mutfağa yanıma alıyordum. Görsel olarak benzerlerini koyayım bak. Bunun ikisi de bana abimden geldi o yüzden otomatik almadım. Ama zaten tek bebek olunca da işimi gördüler.

Benim de kızımda doktorum kilo konusunda çok hassatı. Fazla kilo alımı preklamsi riskini de arttıyormuş Allah korusun. Ayda 1,5-2 kilodan fazla alırsam kızardı. Ben de diyet yapmadım ama kilo almamaya da çok dikkat ettim. 9 kilo ile bitirdim çok şükür. Bakalım bu sefer nasıl olacak. Şimdiki doktorum da uyardı. Şişman biri değilsin ama yine de çok kilo almamaya gayret et diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…