- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #17.781
Canım bence detaylı ultrasondan sonra da karar verebilirsinBi doğumu da konuş bakalım ona göre karar verirsin hem de. Ben de İki doktor araştırmıştım perinatologa detaylıda gitmeye karar verdim. Profesör olunca yine ciddi olur diye istemedim aslında Diğer doktor da çok güleryüzlü canayakın instagramdan da baktım içime sindi gibi yarın gidince anlaşılır
Aa ne gyzek gozunaydin canim gecmis idrar yollarindaki vajinal kultur uremis gozukuyor onudanztn doktor görmüş bisi dememisse takilcak bisi degildir keske bana da fitil verseydi dayadi 1000 mg antibiyotigi agiz yoluyla yc gun ictim 12 saatte 1 ins bebegime sknti olmaz bi hafta snra baktircam bakalim gecmismi bi de vajinal kultur almasi iyi olmus ben yaptirmamistim onuda yaptiriyim aklimda olsun . Ben smdi bi bardak suya iki kasik sirke koyuyorum tuvallettte peceteyi onla islatip siliyorum bi de bol su ins su enfeksiyondan kurtulurum
Evet cok cok seviniyorumHayret bisey ya... Bi bakima dedigin gibi iyi olmus cnm eşinde anlamıştır şimdi yol yakinken dondugunuze sevinmek lazim
Cok sagol duygucumSen çok iyi yaptın değiştirmekle zaten baştan beri pek memnun değildin canım sevindim senin adına
canım göbekten sıva asla aldırmayın diyorlar düşüğe yol açıyormuş dikkat et bence
Kesinlikle biraz olsun doktorundan memnun olmayan degistirmeli. Cok iyi yapmissin rosecumben de doktorumdan memnun değilim, çok suratsız bi adam, bide hakkında iyi bişeyler duymuyorum, o yüzden şimdi bi tanıdık vasıtasıyla başka bir doktora daha gideceğim, kadın doktor ama doğumda falan çok iyi olduğunu söylüyorlar.
sen istanbuldaydın dimi duygu, hangi hastane hangi doktora gidiyorsun sakıncası yoksa?
benim hala seçeneklerim arasında istanbul var, eğer burda istediğim gibi içime sinen birini bulamazsam doğum için istanbulu değerlendiricem.
Canısıııı biz gittiiik veeeee cinsiyetimiz erkekmiiişş, bir oğluşumuz olucaaakBugünteacher26 ve @meryemhilall güzel haberlerle dönün insallah kaçta randevunuzzzz başka kimler gidiyorrrr bu haftaaaaa bireylulmasali 20 sinde mi gidiyordun yavruşum sennn
Benim doktorum Altunizade acıbademde baha Celal Doğan. Memorial şişlide altuğ semiz de bir arkadaşım doğum yaptı o da ondan çok memnun kaldı. Hep çok cana yakın ilgili olduğundan söz ederben de doktorumdan memnun değilim, çok suratsız bi adam, bide hakkında iyi bişeyler duymuyorum, o yüzden şimdi bi tanıdık vasıtasıyla başka bir doktora daha gideceğim, kadın doktor ama doğumda falan çok iyi olduğunu söylüyorlar.
sen istanbuldaydın dimi duygu, hangi hastane hangi doktora gidiyorsun sakıncası yoksa?
benim hala seçeneklerim arasında istanbul var, eğer burda istediğim gibi içime sinen birini bulamazsam doğum için istanbulu değerlendiricem.
Hadi bakim bir erkek anası daha kız erkek durumu eşitlendi mi noldu şimdiCanısıııı biz gittiiik veeeee cinsiyetimiz erkekmiiişş, bir oğluşumuz olucaaakKirazHanim çizelgeye ekleyebilirsiiin cinsiyetii herşeyi yolundaymış, guatr ölctü tekrardan 2.3. Trimesterda da ölçülmesi gerekiyormuşş. Bağdaş kurmuş oturuyordu zor gördüüük
teşekkür ederim ❤ ikisini de not alıyorum.Benim doktorum Altunizade acıbademde baha Celal Doğan. Memorial şişlide altuğ semiz de bir arkadaşım doğum yaptı o da ondan çok memnun kaldı. Hep çok cana yakın ilgili olduğundan söz eder
Bende de oldu canım ama yeşil damarlar için yapabileceğin bir şey yokKızlar bişey sorcam benim.goguslerimin üstünde yeşil yeşil damarlar oluşmuş baya harita gibi daha krem sürmeye baslamadm ztn çok büyüdü napcam öneriniz var mı bio oil sipariş verdim ama gelmedi
Kuzum bı tanıdığım bu damarlar doğumdan snra emzirirken çok sıkıntı verir dagitman lazım dedi korktum ondan sordum vazelinde icerik olarak temiz değil ne surcegimi sasrdimBende de oldu canım ama yeşil damarlar için yapabileceğin bir şey yok
Bence herkese kulak asma canım kafana takma oluruna bırak bazı şeyleri maalesef çevremizdeki insanlar çok şey biliyorKuzum bı tanıdığım bu damarlar doğumdan snra emzirirken çok sıkıntı verir dagitman lazım dedi korktum ondan sordum vazelinde icerik olarak temiz değil ne surcegimi sasrdim
Haha teşekkür ederim canımmmmHadi bakim bir erkek anası daha kız erkek durumu eşitlendi mi noldu şimditebrikler canımmmmm
Hayırlı olsun canımHaha teşekkür ederim canımmmm
Ayyy kıyamam tabi düşer senin tansiyonDinlenmek imkansız bnm için canım 16 aylık ikizlerim var saniye durmuyorlar sürekli tepemdeler akşamları başım çok dönüyor gözlerim kararıyor küçük bebeklerimde olunca bu durum bnm için büyük sikinti oluyorkontrolde söyledim birşey demedi bu durumu da doktor biraz ilgisiz yeni doktor arıyorum zaten
Bazı günler bende de oluyor. Ya normalde çok acıkınca benim enerjim düşer elim ayağım titrer vs bu öyle bi açlık değil de sürekli bi mide kazıntısıKızlar aranızda çok acıkan var mı ben sabah mide kazınmasıyla uyanıyorum ve gün içinde sürekli açlık hissediyorum bu gidişle çok kilo alıcam sanırım
Bende otomatik değil normal bir ana kucağı vardı ucuz olanlardan anne dizi diye de geçiyor sanırım. Hem yan yana hem aşağı yukarı sallanabiliyordu. Valla ilk aylar gündüz hep ondaydı. Sonrasında da uyutmak için hep onu kullandım 8 aylık olana kadarBebeği onda büyütenler var baya yaepey kullanışlı bir şey olduğunu duyuyorum da işte aşırı çok geliyor 800-900 lira gibi fiyatlar. Piyasası bu mudur çözemedim henüz. Otomatik olan beğendim bir tane nuna dan daha ucuz
Bende bu cuma gidicem cnm bakalim ne diyecekBugünteacher26 ve @meryemhilall güzel haberlerle dönün insallah kaçta randevunuzzzz başka kimler gidiyorrrr bu haftaaaaa bireylulmasali 20 sinde mi gidiyordun yavruşum sennn
Benim de kızımda doktorum kilo konusunda çok hassatı. Fazla kilo alımı preklamsi riskini de arttıyormuş Allah korusun. Ayda 1,5-2 kilodan fazla alırsam kızardı. Ben de diyet yapmadım ama kilo almamaya da çok dikkat ettim. 9 kilo ile bitirdim çok şükür. Bakalım bu sefer nasıl olacak. Şimdiki doktorum da uyardı. Şişman biri değilsin ama yine de çok kilo almamaya gayret et diye.Benim ki de perinatolog ve ayni sekilde kilo konusunda hassasannemin gebelikte varis problemi olmus mesela o da gebelikte diyet yapmis 8 ya da 9 kg almis ama kardesim 4.5 kg dogmus. Demekki zaman zaman diyet verebiliyorlar diye dusunuyorum cok ekstrem durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?