2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum bı tanıdığım bu damarlar doğumdan snra emzirirken çok sıkıntı verir dagitman lazım dedi korktum ondan sordum vazelinde icerik olarak temiz değil ne surcegimi sasrdim
Merhaba ilk gebeliğimde damardan gögüsüm görünmüyodu hiçde sorun olmadı ama çok bol sütüm oldu onu hatırlıyorum sizde merak etmeyin

Kızlar bişey sorcam benim.goguslerimin üstünde yeşil yeşil damarlar oluşmuş baya harita gibi daha krem sürmeye baslamadm ztn çok büyüdü napcam öneriniz var mı bio oil sipariş verdim ama gelmedi
O damarlar süt üretimi başlayacağı için beliriyor, şuan göğüslerde kan dolaşımı arttı, süt üretimi yakında başlayacak sonra geçiyor o damarlar korkma. Ama çatlama olmaması için nemlendirecek bişeyler kullan tabi

Bugün cinsiyet öğrenen varmı arkadaşlar benimde 12 deyim hoca merak ediyorsan 2 hafta sonra gel dedi bakalım oğlum var 8 yaşında saglıklı olsun tabi ki en büyük duam bu ama kızımız olsa iyi olur.. Anne ilk çocugu ne ise Bi başka nsiyst istiyor illaki hayırlısı bakalım... 2li tarama sonucu alan varmı

Kuzum bı tanıdığım bu damarlar doğumdan snra emzirirken çok sıkıntı verir dagitman lazım dedi korktum ondan sordum vazelinde icerik olarak temiz değil ne surcegimi sasrdim
Damar dağılmazki ne alaka o damarların zaten hep vardı ama şuan kan akışı arttığı için görünür hale geldi. Emzirme döneminde aşırı sütü olanlarda veya bebeğini emziremeyenlerde süt kanallarında tıkanma olabiliyor onlar ağrı, mastit vs yapıyor onu kastetmiştir belki ama yeşil damarlarla alakası yok

Kızlar instagramda emzirme danışmanlarını takip edin çok güzel paylaşımlar yapıyorlar. Emzirme olayının bi sürü teferruatı var, şimdiden öğrenmek de yarar var. Ben direk bebeği memeye koyucam ve emecek hemen süt akacak vs sanıyordum bebeğim memeyi asla ağzına almadı. Hemşirenin eldivenli parmağını emiyordu mememi emmiyordu ya bilgim de sıfır, sudan çıkmış balığa döndüm. Sonra araştır Allah araştır; tabi lohusa kafası, emmeyen bi bebek, kilo almamış mama ver baskısı keşke hamileyken bilseymişim neler yapabileceğimi, lohusalıkta kafam rahat ederdi

Beni de şimdiden ya emmezse korkusu sardı çünkü yeni doğum yapan arkadaşlarımda çok sık karşılaştığım bir manzara kimleri takip ediyorsunuz paylaşma şansınız var mı acaba?

Zeytinyagi fln mi sürsem napsam çatlamaktan korkuyorm

Beni de şimdiden ya emmezse korkusu sardı çünkü yeni doğum yapan arkadaşlarımda çok sık karşılaştığım bir manzara kimleri takip ediyorsunuz paylaşma şansınız var mı acaba?
ben instagramda;
@gebanne
@ebeayse
@Emzirenanne
hesaplarını takip ediyorum, hepsinde faydalı bilgiler var.

bir de takip ettiğim çocuk doktorları var;
@hekimanne
@guncel_anne

ve ileride uyku eğitimi için lazım olursa diye;
@baldan_anne

hepsinin sonu anne ile bitiyor

Gözün aydıııınn gayet normal ve güzel sonuçların

ya teşekkür ederiiiim, o kadar fazla ikili test gördüm forumda birden hepsi beynimden silindi nasıl oluyordu, ne ne anlama geliyordu
doktorun aramasını beklerken elim ayağıma dolaştı

Yok aslında asıl sıkıntı tecrübesizliktenmiş. Ben doktor tavsiyesi ile silikon uç kullandım mesela o çok büyük hata olmuş bebekte hem silikon uç olmayınca meme reddi yapıyor hemde bebek memeyi tam boşaltamadığı için süt üretimi azalıyormuş. Onu bıraktırmak da bayağa zorladı. Zaten emme sıkıntımız var emmeyi hepten bırakır korkusu ile hiç biberon vermedim. Mama takviyesini enjektörle, kaşıkla verdim hep ilk zamanlar. Sonra beni emmesini sağlamak için eds diye bi yöntem var onu kullandım. Daha neler neler inşallah hiç ihtiyaç olmaz. Bebeği güzel güzel emen de çok arkadaşım vardı hemen korkma tabi, ama bilgisi olmaktan zarar gelmez. İnstagramda emzirme danışmanı diye arttığımda çıkan çoğu sayfayı takibe almıştım ve üşenmeden çoğu gönderilerini okumuştum bi de Facebook da emzirme akademisi diye bir grup var orda da sorun yaşayanlara çok yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…