2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Normal grip gibi atlatan da çok ben de onu düşünüp kendimi rahatlatmaya pozitif olmaya çalışıyorum ama hamileler nasıl geçiriyor hiç bilmiyorum

Canım bana sağlık görevlileri belirti olsa bile test yapsalar ilaç veremeyeceklerini söyledi mümkün olduğunca eşinden uzak dur dediler çok şükür belirtim yok.Ihlamur eşime yapıyorum netten araştırdım içebilir miyim diye ama sanırım kan sulandırıcı özelliği varmış içmedim iyice araştır öyle iç canım çok geçmiş olsun

Sürekli olmuyor birtek dün oldu biraz araştırdım anne kalbi bebek için daha cok kan pompalamaya başlıyormuş o neden oluyormuş sanırım. Genellikle oturuyorum yatıyorum aslında
Evet kan hacmi çok artınca kalp zorlanıyor. Yatmak daha fazla çarpıntı yapıyor diye okumuştum ondan ben de oturuyorum. İnşallah bi daha olmaz.

Bu illetin ne zaman biteceği de belli değil ki. Belki bugün korona bitecek yarın başka bişey olacak kendini suçlama sakın. Dediğin gibi mecbur çok dikkat edeceğiz artık, inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz

Ben de hamileyken son hafta çok ağır grip oldum doktorum sambucol plus efervesan tablet vermişti. Emzirme döneminde de kullandım. Hastalığın ilk günleri içersen bayağa fayda ediyor. Doktoruna danışıp al istersen. Bitkisel, karamürver var içinde.

Annenin yoğun bakıma alınması gerekebilir diyedir belki de

Çok teşekkür ederim kızlar. Ateş yok burnum tıkalı bildğmz grip gibi. Açıkçası gidip test yapıp iyice korkmak ta istemiyorum. Takip edim ben

Çok teşekkür ederim arim doktorumu ben

Kabızlık için adi duphaloc sanırım bı şurup var bide bol bol hazır su iç dedi musluktan içme dedi hemoroid soylemedm bile kuzum ctsi gidicem söylerim olmadı krem fln versin
Bol sivi alimini banada onerdi doktor ama zaten normalin cok uzerinde su icen biriyim kabizlik cok zorladi beni dayanamadim artik kasiklarimdada sanci olunca yardimci olucak birsey istedim doktordan oyle verdi ilaci, aynen konus doktorunla hemoroidi tetiklemesin.

sanırım çocuumu hissettim, pıt pıt attı sanki
Yaa ben de sabah karnıma dokunarak, kızım uyandın mı annecim dedim bi pıtırtı hissettim çok heyecanlıydı ama emin olamıyorum yine de o muydu diye

Belki doktoru özelse hastaneler dışarıdan korona lı hasta kabul etmiyorlardır. Ama bir hastanenin zaten takipli hastası ise ve iyi bir hastane ise doğumu yaptırırlar herhalde yaa.
Doğum acil bir duruma girdiği için öncelikli.
Oyüzden merak etmeyin doğumunuz illaki yaptırılacaktır.

Başından beri sürecimi takip eden doktorla doğuma gitmek isterim yani tam doğum zamanı farklı bir doktorun doğumuma girmesi beni psikolojik olarak çok etkiler
Son ay özellikle kendimizi çok çok iyi korumamız lazım .. eşin inşallah bir an önce atlatır sonra da antikor oluşuyor sanırım en azından bir nebze daha rahat olursun

Doğum acil bir duruma girdiği için öncelikli.
Oyüzden merak etmeyin doğumunuz illaki yaptırılacaktır.
Bu konuda mağdur olan çok kişi var. vajinal doğumda durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ama sezaryende bu şekilde. özel hastaneler pandemi hastanesi olmadıysa pozitif hastayı asla kabul etmiyor. Birebir şahit olduğum kişi var. O yüzden dikkat etmek çok önemli. Bazı şeyleri önceden bilip önlem almakta fayda var.

Son ay özellikle kendimizi çok çok iyi korumamız lazım .. eşin inşallah bir an önce atlatır sonra da antikor oluşuyor sanırım en azından bir nebze daha rahat olursun
Teşekkür ederim canım son ay zaten kimseyi misafir kabul etmicem çıkmamaya çalışıcaz bir şekilde önlem alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…