- 3 Temmuz 2020
- 489
- 2.105
- 63
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #18.321
Bunu görünce çok hoşuma gitti . Tüp bebek oldugu için benim şuan kendi dr uma gidiyodum ama bu son gidişim olacak. Ve bu hastaneye hatta bu dr a devam etmek istiyodumDr un paylasimini buldumAllah kimseye boyle bir sey yasatmasin ya insallah pozitif olmadan dogumu gerceklestiririz
Listeye mi ekleyelim?Merhabaalar takip ediyodum sayfayı ama yazmak yeni nasip oldu. Son adet tarihim 3 ağustos . Yaş 29 . İstanbul ilk bebek Allah nasip ederse. Şimdilik erkek dediler bakalım
Bunu görünce çok hoşuma gitti . Tüp bebek oldugu için benim şuan kendi dr uma gidiyodum ama bu son gidişim olacak. Ve bu hastaneye hatta bu dr a devam etmek istiyodum
Aynı şeyi duymuştum. Özel hastaneye giden bi yakınımız doğum anında yapılan testte pozitif çıkınca hastane kabul etmemiş, pandemi hastanesi olmadıgı için. Korona hastalarına bakan pandemi hastanelerinden her hangi birine yönlendiriyorlarmış. Hatta şehir hastanesine yönlendirmişler çok korkmuş nasıl olacak diye. umarım bizim doğum zamanına kadar azalır hatta biter. Hem doğum stresi hem bu stres çok fazla..
En kötüsü de bebeğine dokunamamak sanırım eldivenle dokunabilir diyorlar ya
Belki doktoru özelse hastaneler dışarıdan korona lı hasta kabul etmiyorlardır. Ama bir hastanenin zaten takipli hastası ise ve iyi bir hastane ise doğumu yaptırırlar herhalde yaa.
Merhabaalar takip ediyodum sayfayı ama yazmak yeni nasip oldu. Son adet tarihim 3 ağustos . Yaş 29 . İstanbul ilk bebek Allah nasip ederse. Şimdilik erkek dediler bakalım
Bunu görünce çok hoşuma gitti . Tüp bebek oldugu için benim şuan kendi dr uma gidiyodum ama bu son gidişim olacak. Ve bu hastaneye hatta bu dr a devam etmek istiyodum
Bu konuda mağdur olan çok kişi var. vajinal doğumda durum nasıl ilerliyor bilmiyorum ama sezaryende bu şekilde. özel hastaneler pandemi hastanesi olmadıysa pozitif hastayı asla kabul etmiyor. Birebir şahit olduğum kişi var. O yüzden dikkat etmek çok önemli. Bazı şeyleri önceden bilip önlem almakta fayda var.
Bunları okudukça ruhum daraldıBana bir kere doktorum korona olunca mecbur biz dogurtuyoruz ama sen yine de kendine cok dikkat et demisti, evde market posetinden bile kapan hastam oldu demisti. Ben o zaman hastaneye almadiklarini filan bilmedigimden bir de 7 haftalik filanimdir hic aklima gelip sormamistim hastane kabul ediyor mu filan diye. Bir daha ki gittigimde sorucam mutlaka unutmazsam
Bunları okudukça ruhum daraldı
Canım çok geçmiş olsun 2 ay önce eşim bu durumdan çokk muzdaripti yani artık her akşam gelince işten sıcak suya oturuyordu. Ama sürdüğü kremler fayda etmedi ağlayarak uyanıyordu geceleri. Bi eczaneden ultraproct krem ve fitilini aldık allaha şükürler olsun daha ne sıcak su ne de acı var. Çok stres olduğu günler oluyor hemen kullanınca geçiyor. Gebelikte fitil olur mu bilmitorum ama ultraproctu bi araştır canım biz bunun dışında 2 başka krem fitil kullanmamiza ragmen ise yaramamistiGünaydınnn... kızlar bende de hemoroid başladı 3 gündür fln her tuvalete çıkmam da kanıyor. Önceki gebelikte de oldu Doğumdan sonra geçmişti. Doktorum bir krem vermişti. Bugün arayacağım yine kremin ismini unuttum. Bu haftalarda başlıyor rahim büyüdüğü için bağırsaklara baskı yapıyor
Sanırım normal doğumda test yapılmıyor zaten ya da doğum zamanına yakın bir tarihte yapılıyordur ama sezaryense eğer test yapıp öyle ameliyata alıyorlarmış o yüzden bu detayları önceden görüşmek gerekir hastaneyle. ben az önce eşime söyledim aklıma takıldı,doktoru arayıp sormuş hastanemiz pandemi hastanesi olmadıgı için öyle bir durumda pandemi hastanelerine yönlendirme yapıyoruz demiş doktor. Allah korusun burda hiç bi özel hastane pandemi değil ya şehir ya da devlet hastanesi var. istanbulda özelde vardır mutlaka en azından devlette yapmaktan iyidirBana bir kere doktorum korona olunca mecbur biz dogurtuyoruz ama sen yine de kendine cok dikkat et demisti, evde market posetinden bile kapan hastam oldu demisti. Ben o zaman hastaneye almadiklarini filan bilmedigimden bir de 7 haftalik filanimdir hic aklima gelip sormamistim hastane kabul ediyor mu filan diye. Bir daha ki gittigimde sorucam mutlaka unutmazsam
Alet isler ev ovunurmusmart ayından beri eşimin saçlarını evde ben tıraş ediyorum, iyice profesyonelleştim artıkher hafta 30-40 TL vermekten kurtardım adamı.
Yaşa yaaa... doktoru aramama gerek kalmadı kremin ismi buydu. Sabahtan beri düşünüyordum adı neydi diye önceki gebelikte çok iyi gelmişti bana. Çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun 2 ay önce eşim bu durumdan çokk muzdaripti yani artık her akşam gelince işten sıcak suya oturuyordu. Ama sürdüğü kremler fayda etmedi ağlayarak uyanıyordu geceleri. Bi eczaneden ultraproct krem ve fitilini aldık allaha şükürler olsun daha ne sıcak su ne de acı var. Çok stres olduğu günler oluyor hemen kullanınca geçiyor. Gebelikte fitil olur mu bilmitorum ama ultraproctu bi araştır canım biz bunun dışında 2 başka krem fitil kullanmamiza ragmen ise yaramamisti
Moralimizi bozmayalım yine de büyük şehirlerde yaşayanlar daha avantajlı çoğu özel hastane de pandemi hastanesi olmuş zaten. Burda hiç yok mesela ben o yüzden endişe ediyorum ama hastaneyle görüşüp netleştirmek en önemli konu bence. Kendimizi koruyalım çok da stres olmadan umarım bu süreci kolayca atlatırız.Bunları okudukça ruhum daraldı
İstanbulda tüm hastaneler pandemi hastanesi oldu. Buradakiler kaygılanmasın ama biz doğum yapana kadar hatta bence 1-2 haftaya tüm ülkedeki hastaneler pandemi hastanesi olur. Kötü şeyler düşünmeyelim bence şimdi. Sadece kendimizi koruma kısmına odaklanalım...Sanırım normal doğumda test yapılmıyor zaten ya da doğum zamanına yakın bir tarihte yapılıyordur ama sezaryense eğer test yapıp öyle ameliyata alıyorlarmış o yüzden bu detayları önceden görüşmek gerekir hastaneyle. ben az önce eşime söyledim aklıma takıldı,doktoru arayıp sormuş hastanemiz pandemi hastanesi olmadıgı için öyle bir durumda pandemi hastanelerine yönlendirme yapıyoruz demiş doktor. Allah korusun burda hiç bi özel hastane pandemi değil ya şehir ya da devlet hastanesi var. istanbulda özelde vardır mutlaka en azından devlette yapmaktan iyidir
Sanırım normal doğumda test yapılmıyor zaten ya da doğum zamanına yakın bir tarihte yapılıyordur ama sezaryense eğer test yapıp öyle ameliyata alıyorlarmış o yüzden bu detayları önceden görüşmek gerekir hastaneyle. ben az önce eşime söyledim aklıma takıldı,doktoru arayıp sormuş hastanemiz pandemi hastanesi olmadıgı için öyle bir durumda pandemi hastanelerine yönlendirme yapıyoruz demiş doktor. Allah korusun burda hiç bi özel hastane pandemi değil ya şehir ya da devlet hastanesi var pandemi olan. istanbulda özelde vardır mutlaka en azından devlette yapmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?