- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.441
Teşekkür ederim.Doktorun numarası var bilgilendiriyorum.Korkacak bi şey yok dedi .Inşallah bi şey olmaz .bugün kanama yok çok şükür.Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip eder.Selam, benim geçti şükür, artık normal hayatıma döndüm, o dönemde de dinlendim biraz, çalışmadım rapor aldım falan, o dönemde proluton iğne yapıldı bana, ama sizinki küçük belli ki sadece ilaç vermişler, benim ciddi kanamalarım olmuştu, sizin dışarıya pek kanamanız da olmamış galiba, benim 8.9.haftada olmuştu iki sefer, umarım sizin de geçer, lekelenme de olsa ben olsam doktora giderdim, korkmayın ama ihmal de etmeyin derim, korkmayın çünkü çok kişide oluyormuş, çok geçmiş olsun.
Benımde aynı sekılde gunde uc dort camasır degısmezsem rahat edemeyecek kadar hemde kullanayım artık ınsaallah ıyı olur sagol canımBence eger doktorun verdiyse kullan canim ya, benim fitilden sonra hayat standardim artti resmen eskiden baya akintim oluyormus. Hamilelikten sanip geciyordum bu kadar akintiyi bir de bazen sari renk de oluyordu
Evet tabi öyle oluyor. Doktor sadece kendi ücretini alır. Diğer her şeyi hastane karşıladığı için onun parasını da alıyor hastane haliyle. Doktorun ne kadar ücret istedi canım?Benim doktorun anlaşmalı olduğu iki hastane varmış. Medical park ve city hospital. Daha fiyat almadım. Hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödüyormuşuz.
Canım sen istanbuldasın zaten orada özellerde artık pandemi hastanesi olduğu için kendi hastanende doğum yapabilirsin benceBenim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorumHaftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam
Ya onu hiç duymadım olabilir amaEvet bir de mesela doktorun o gece hastanede kalmasi gerekebiliyor ya gunluk hastane parasini da odetiyor bazi yerler, doktorun oda ya da otel parasi gibi dusun
Benim de akıntım çok bu ara. Doktora soracağım ben de bana da bir ilaç versin.Bence eger doktorun verdiyse kullan canim ya, benim fitilden sonra hayat standardim artti resmen eskiden baya akintim oluyormus. Hamilelikten sanip geciyordum bu kadar akintiyi bir de bazen sari renk de oluyordu
Onu birdaha gittiğimde soracağım. Geçen sene tanıdığım biri ikiz doğurmuş ikiz olduğu için 3500 ödemiş aynı doktora. Muayene ücreti 250 lira ama. Hastaneden de indirim isteyin dediler. Senin doktorun ne kadar istedi?Evet tabi öyle oluyor. Doktor sadece kendi ücretini alır. Diğer her şeyi hastane karşıladığı için onun parasını da alıyor hastane haliyle. Doktorun ne kadar ücret istedi canım?
Ben hastaneye gidiyorum canım özel muayenehaneye değil. Hastane doğum ücreti 7800 lira muayene ücreti 275 lira. Daha bir de Şubatta zam gelecek bu ücretlere dediler. Sağlık sigortası yaptırdık biz de. 1000 lira kadar daha uyguna geldi. Muayenelere ve tahlillere de ücret ödemiyorum ekstra. Başka şehirde olsam özel muayenehane isterdim ama, burada aşırı pahalı yaOnu birdaha gittiğimde soracağım. Geçen sene tanıdığım biri ikiz doğurmuş ikiz olduğu için 3500 ödemiş aynı doktora. Muayene ücreti 250 lira ama. Hastaneden de indirim isteyin dediler. Senin doktorun ne kadar istedi?
Ben de geçen yıl auzef çocuk gelişimine başlamıştım ama ilk vizelerden sonra devam edemedimBende ikinci üniversite auzef çocuk gelişimi okuyorum2. Sınıftayım ve 3. Sınıftan üç ders aldım tam 9 dersten sınava gireceğim Allah yardımcımız olsun inşallah
Ben de ilk doğumumu araştırma hastanesinde yaptım, benim de kesim ve çok fazla dikişim oldu, ilk Doğumumdu ama benim için kötü bir tecrübeydi.Evet maalesef,devlete gidilecek zaman değil maalesef şuan şu virüs olmasa da ikinciye özelde dogum yapacağım demiştim nasipse ilkinde anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler çok fazla kesi vardı 9 cm açıklıgım olmasına rağmen keyfi kestiler bana göre biraz bide uyuşmadı adam akıllı 1saati geçkin diktiler üstler felan çok yandı özelde estetik dikiş yapıyorlarmış ah bilseydim bizim arkadaşlar hiç acı çekmemiş o zaman karar verdim ya dogurmam yada dedim özel. Rabbim yine de herseyin hayırlısını versin İnşaAllah
Benim de akıntım çok bu ara. Doktora soracağım ben de bana da bir ilaç versin.
Ya onu hiç duymadım olabilir amabir de hastaneyle anlaşırken hemen onların söylediği miktarı kabul etmeyin diyorlar indirim yapıyormuş bazı yerler
Canım sen istanbuldasın zaten orada özellerde artık pandemi hastanesi olduğu için kendi hastanende doğum yapabilirsin bence
Ben devlette doğum yapanlara iyi cesaret diyorum zaten zor yani orda doğum bence
Hepsi aynı fiyat dediler mesela bana bu hastanede. Epidural sezaryende fiyat farkı çıkıyormuş bir tek.Standart ucrettir saniyordum ben ama sansimizi deneyelim mibir de mesela sezeryan icin ayri fiyat al, normal icin ayri, epidural normal icin hepsi icin fiyat al ne olacagini bilmiyoruz sonucta
@Birvarbiryokumatanamayanogretmen @Yagmurr07 @fk99 @92anne92 @Elaa82
Kızlar daha iyiyim sanırım sarımsak yuttum uyumadan önce
Sol kulağımda iltihaplanma olmuş ondan biraz dün zor geçmişti
Teşekkür ederim
Benim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorumHaftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam
Probiyotik olduğu için çok faydalı canımKızlar eve gelen sağlıkçı bana bol bol ev yoğurdu tüketmemiz gerektiğini söyledi bağışıklık için,ben dışarı çıkamadığım için süt alamadım ablam yapıp getirecek sağ olsun sizin de bilginiz olsun
Ben doğumdan önce doğum odasını gezmiştim ve ebelerle tanışmıştım araştırma hastanesinde.Ebeyi hemşireyi nasıl araştıracağız ben de bunu düşünüyorum. Sanırım sadece tecrübe etmiş olanlardan öğrenebiliriz. Hiçbir hastane bizim ebelerimiz kötü demez sonuçta.
Ay Cansu annemde bizi Zeynep kamilde doğurmuş. Aynı yatakta 2 kişi yatırıyorlarmış. Doğumhanede bir sürü kadın yanyanaymış fln. O zaman işte özel oda tutmuş para verip babam. Hemşireler babama eşinin canı baklava çekti eşinin canı Adana çekti fln diyip yiyecek aldırtıyorlarmış. Babam da annem yiyor zannedip kapıdan veriyormuş. Ne acayip günlermiş. Kimsenin kimseye saygısı yokmuş o zamanlar benceBenim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorumHaftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?