2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen aynen bütün detayları soracam eşim de sadece doktorla bitmiyor bu iş sonrasında hemşire,ebe ilgilenecek bebeğe bakacak iyi bir çocuk doktoru olması lazım diyor

O da onemli aslinda, bu isin sonu yok galiba bir suru sey cikiyor

Bende ayni durumdayım canım 9 haftalıkken kanamam oldu hastane de yattım progestan pruloton hala devam içerde büyük kanama alanı var ve hala geçmedi Allah hepimize şifa versin zor bı sürec ilk gebelik olunca insan daha da tedirgin oluyor

Umarım yakın zamanda geçer. Kanamanızın miktarı ve rengi Nasıldı.

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Ben doktorum yaptır derse yaptırırım herşeyi, güveniyorum ona. Aşıya çok karşı olmamak lazım diye düşünüyorum hem bireysel hem de toplum sağlığı için çok önemli. Bi arkadaşım rota aşısı yaptırmamıştı bebeğine, sonra köpek gibi pişman oldum dedi, çocuk rotadan havale geçirecekti nerdeyse ateşten

Benim doktorun anlaşmalı olduğu iki hastane varmış. Medical park ve city hospital. Daha fiyat almadım. Hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödüyormuşuz.

Aynrn canım bılıyorum hepsını okumustum banada akıntım cok dıye verdı enfeksıyon ıcin degıl bıde krem vermıs ılaclarımız aynı degıl ben kullansam mı kararsız kalmıstımda mantar ıcın falan yazıyor ıcınde

Bende ayni seyi dusunuyorum hic hepatit gecirmemisim asim da yokmus hepatit b yaptirsan iyi olur dedi ilk dozu yaptirdim 12. Hafta, 3 aralikta ikinci dozum var mesela. Ne derse doktorum yaptiririm, onun uzmanlik alani sonucta ve guveniyorum

Bence eger doktorun verdiyse kullan canim ya, benim fitilden sonra hayat standardim artti resmen eskiden baya akintim oluyormus. Hamilelikten sanip geciyordum bu kadar akintiyi bir de bazen sari renk de oluyordu

Benim doktorun anlaşmalı olduğu iki hastane varmış. Medical park ve city hospital. Daha fiyat almadım. Hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödüyormuşuz.

Evet bir de mesela doktorun o gece hastanede kalmasi gerekebiliyor ya gunluk hastane parasini da odetiyor bazi yerler, doktorun oda ya da otel parasi gibi dusun

Peki teşekkür ederim.Ben ağızdan alıyorum.Doktor iğne vermedi .Inşallah bi şey olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…