- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.581
Bu doktoru ben de takip ediyorum pozitif bi kadınbirden fazla videosu var bu şirin doktorun bak bir kaçına :)
Değiştirebilir sin doktor hastaneyibu doktorun hastanesi evime çok yakın ama randevuları baya dolu o yüzden polk muayeneleri kısa sürüyormuş, bende rutin kontrollerime üniversite hastanesinde devam ediyorum, oradaki hocalarla iletişimim güzel ama doğum zamanında ne yapacağıma karar veremedim henüz. ayrıntlı ultrason sonrası zamanda da değiştirilir dimi doktor yada hastane?
Günü birlik yada 2 3 günlük kültür turları evliliğin ilk yıllarında çok güzel oluyor inşallah gelecek yıl gidersiniz pandemi bittiğindeEvet aynen bizim de oyleydibu sene de bir sey yapamicaz ama insallah seneye guzel planlar yapabiliriz ben hediye istemiyorum ya takmaya bile useniyorum takilari hevesim de yok zaten, ben gezmek istiyorum hic gormedigim yerlere gidelim birlikte, gecen sene dogum gunumde zarfa konulmus ucak bileti koymustu masanin ustune, sonra ben bulup acmistim. Ustunde adimi gorunce inanilmaz mutlu olmustum keske yine o gunlere donsek, yay burclari hediye olarak ucak ve otel rezervasyonu gormek istiyor bence ozel gunlerde
Ben de 41 e kadar bekledim özelde doktora bağlı bence, imkanlar önemli tabi ama çoğu insan da buna öncelik ayırmıyor onu kast ettimBence böyle diyerek doğumunu-özellikle ilk doğumu olanlar için- devlette yapacak arkadaşlarımız varsa korkutup karamsarlığa sokmayalım.
Herkes en iyi şartlarda en güzelini yaşamak ister ama bazen imkanlar el vermez.
İlk doğumumda kendi isteğimle devlette yaptım, istesem özelde yapardım o zaman maddi sıkıntımız yoktu. Ben kötü bir tecrübe yaşadım diye herkese aynısı olamaz değil mi.
Benim kızım tam 41+0da doğdu, özele gidiyor olsaydım o tarihte çocuğun kırkı bile çıkmış olurdu bence-genellikle- özel hastaneler risk almak istemiyor ileri haftaları beklemiyorlar
Günü birlik yada 2 3 günlük kültür turları evliliğin ilk yıllarında çok güzel oluyor inşallah gelecek yıl gidersiniz pandemi bittiğinde
İşte böyle sürprizlere bayılıyorumEvet aynen bizim de oyleydibu sene de bir sey yapamicaz ama insallah seneye guzel planlar yapabiliriz ben hediye istemiyorum ya takmaya bile useniyorum takilari hevesim de yok zaten, ben gezmek istiyorum hic gormedigim yerlere gidelim birlikte, gecen sene dogum gunumde zarfa konulmus ucak bileti koymustu masanin ustune, sonra ben bulup acmistim. Ustunde adimi gorunce inanilmaz mutlu olmustum keske yine o gunlere donsek, yay burclari hediye olarak ucak ve otel rezervasyonu gormek istiyor bence ozel gunlerde
Tuttum seni aynı bendensinBen de bugün para biriktirmeye başla bilezik için diye hatırlattımDaha eve girerken bozdurduğumuz düğün altınlarımı da alacak çok işi var çooook çok acımıycan sonra tepene çıkarlar
Yaaaa istee duy da isteme şimdiCok dogru soyluyorsunbiz ev icin altinlari bozdurdugumuzda kapali carsiya gitmistik trabzon takimini bozdurmaya orda biri dogum hediyesi trabzon aliyordu esine nasil da takiyorlar bilmiyorum ama degerli bir sey
Hangi adaya gittiniz? Biz de meeruya gitmiştik balayında. Çok güzeldi ama düğün telaşından sonra o dinginlik fazla geldiİşte böyle sürprizlere bayılıyorumyani sürpriz olacaksa her şey haberim olmadan olsun ki şaşırayım istiyorum. Masanın üzerinde uçak biletleri görsem çıldırırım sevinçten biz ilk yıldönümümüzde Maldivler’e gittik ama gitmeden 2 3 ay önce eşim bana söyleyip her şeyi sen ayarlar mısın dedi sonra ben uçak bileti falan ayarlamaya çalışırken iş sürpriz olmaktan çıktı. Hatta baya gerildik gidene kadar baya da bi aksilik yaşamıştık üstelik sonrasında da ne zaman ona hiç birşey yapmıyorsun diye kızsam Maldivler’e bile gittik diyor. Sanırım ömrü boyunca beni susturabilmek için gitmişiz
Bunlar evliliğin 4,5 yılında elde ettiğim deneyimlerTuttum seni aynı bendensin
Bizim de aslında planımız balayında gitmekti sonra o dönem başka bi yer tercih ettik ama keşke ilk Maldivler’e gitseydim dedim ben de. Tam dinlenmelik, koskoca adada bi başımıza gibiydikHangi adaya gittiniz? Biz de meeruya gitmiştik balayında. Çok güzeldi ama düğün telaşından sonra o dinginlik fazla geldiAynen şimdi bişey olsa şuraya gezmeye gidelim desem Maldivlere gittik daha ne diyor benimki de oysa düğünü yemekli yapma masrafındansa kokteyl şeklinde yapmak isteyip öyle bi balayı tercih eden bendim bunu düşünmüyor.
Peki hiç gidemeyenlerBizim de aslında planımız balayında gitmekti sonra o dönem başka bi yer tercih ettik ama keşke ilk Maldivler’e gitseydim dedim ben de. Tam dinlenmelik, koskoca adada bi başımıza gibiydikMedhufushi adasında sun Aqua vilu reefte kaldık biz.
İşte böyle sürprizlere bayılıyorumyani sürpriz olacaksa her şey haberim olmadan olsun ki şaşırayım istiyorum. Masanın üzerinde uçak biletleri görsem çıldırırım sevinçten biz ilk yıldönümümüzde Maldivler’e gittik ama gitmeden 2 3 ay önce eşim bana söyleyip her şeyi sen ayarlar mısın dedi sonra ben uçak bileti falan ayarlamaya çalışırken iş sürpriz olmaktan çıktı. Hatta baya gerildik gidene kadar baya da bi aksilik yaşamıştık üstelik sonrasında da ne zaman ona hiç birşey yapmıyorsun diye kızsam Maldivler’e bile gittik diyor. Sanırım ömrü boyunca beni susturabilmek için gitmişiz
Yaaaa istee duy da isteme şimdi
Tabi tabi kesinlikleAy yok ya yatirimlik icin guzel de ben hic takmamistim o trabzon seti hic benlik degil
Evet canım ben de doktorumla konuştum telaş yapmamam gerektiğini ve koronalı gebelerinin süreci sıkıntısız atlattıklarını söyledi ama sanırım son aylarda çok önemliymişKızlar kağan kocatepenin son canlı yayınını dinledinzmi..ben biraz rahatladım covit beni çok geriyor yani kaygı bozukluğu yapcak kadar..sıklıkla koronalı hamilelerin süreci rahat atlattıklarını gördüğünü söyledi.kendisine gelenler ve doktor arkadaşlarına gelen koronalı hamileleri baz alarak böyle birşey söyleyebilirim dedi.rabbim herkesi korusun bi nebze içim ferahladı..
Evet sanırım oda zaten burnumuz tıkanıp rahat nefes alamadığımız için , birde korona eklenince zorlayabilir diye son aylar yakalanmamak önemli.ama ozamanda bebeği sıkı takibe alıp ,en ufak riskte hemen doğum yaptırılıyormuş.Evet canım ben de doktorumla konuştum telaş yapmamam gerektiğini ve koronalı gebelerinin süreci sıkıntısız atlattıklarını söyledi ama sanırım son aylarda çok önemliymiş
Kur biraz daha düşsün diye dua edelim bencePeki hiç gidemeyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?