2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Değiştirebilir sin doktor hastaneyi

Günü birlik yada 2 3 günlük kültür turları evliliğin ilk yıllarında çok güzel oluyor inşallah gelecek yıl gidersiniz pandemi bittiğinde

Ben de 41 e kadar bekledim özelde doktora bağlı bence, imkanlar önemli tabi ama çoğu insan da buna öncelik ayırmıyor onu kast ettim

İşte böyle sürprizlere bayılıyorum yani sürpriz olacaksa her şey haberim olmadan olsun ki şaşırayım istiyorum. Masanın üzerinde uçak biletleri görsem çıldırırım sevinçten biz ilk yıldönümümüzde Maldivler’e gittik ama gitmeden 2 3 ay önce eşim bana söyleyip her şeyi sen ayarlar mısın dedi sonra ben uçak bileti falan ayarlamaya çalışırken iş sürpriz olmaktan çıktı. Hatta baya gerildik gidene kadar baya da bi aksilik yaşamıştık üstelik sonrasında da ne zaman ona hiç birşey yapmıyorsun diye kızsam Maldivler’e bile gittik diyor. Sanırım ömrü boyunca beni susturabilmek için gitmişiz

Hangi adaya gittiniz? Biz de meeruya gitmiştik balayında. Çok güzeldi ama düğün telaşından sonra o dinginlik fazla geldi Aynen şimdi bişey olsa şuraya gezmeye gidelim desem Maldivlere gittik daha ne diyor benimki de oysa düğünü yemekli yapma masrafındansa kokteyl şeklinde yapmak isteyip öyle bi balayı tercih eden bendim bunu düşünmüyor.

Bizim de aslında planımız balayında gitmekti sonra o dönem başka bi yer tercih ettik ama keşke ilk Maldivler’e gitseydim dedim ben de. Tam dinlenmelik, koskoca adada bi başımıza gibiydik Medhufushi adasında sun Aqua vilu reefte kaldık biz.

Peki hiç gidemeyenler

Ayni seyi bizde balayinda yasamistik Phukete ucak bileti almistik ama mevsimi bile degildi ve ucak biletleri cok pahaliydi ve biraz ben ikna edip aldirmistim gittik direk yagmur bizi karsiladi al iste sana demistim mevsimi bile degildi, 10 saat uctuk odadan cikamicaksin Kibrisa gitseydik filan diye soylenip durmustu yagmurlar cok kisa surunce sonradan hosuna gitmisti ama basta baya bir soylenmisti

Kızlar kağan kocatepenin son canlı yayınını dinledinzmi..ben biraz rahatladım covit beni çok geriyor yani kaygı bozukluğu yapcak kadar..sıklıkla koronalı hamilelerin süreci rahat atlattıklarını gördüğünü söyledi.kendisine gelenler ve doktor arkadaşlarına gelen koronalı hamileleri baz alarak böyle birşey söyleyebilirim dedi.rabbim herkesi korusun bi nebze içim ferahladı..

Evet canım ben de doktorumla konuştum telaş yapmamam gerektiğini ve koronalı gebelerinin süreci sıkıntısız atlattıklarını söyledi ama sanırım son aylarda çok önemliymiş

Evet canım ben de doktorumla konuştum telaş yapmamam gerektiğini ve koronalı gebelerinin süreci sıkıntısız atlattıklarını söyledi ama sanırım son aylarda çok önemliymiş
Evet sanırım oda zaten burnumuz tıkanıp rahat nefes alamadığımız için , birde korona eklenince zorlayabilir diye son aylar yakalanmamak önemli.ama ozamanda bebeği sıkı takibe alıp ,en ufak riskte hemen doğum yaptırılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…