- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.801
Ben seste de bildirim geliyor sanmıştım o zaman ikisini de almamız gerekecek o da biraz anlamsız olucak
Opera istanbulda da indirime bi baktım cybex bebek arabaları hoşuma gidiyordu. Leotie lux iyi gibi kendi ünitesiyle birlikte katlanması vs. ama denemek gerekir ya da deneyenlerin yorumlarına bakmak gerekir. bu bebek alışverişi galiba dipsiz bi kuyu
Kızlar doktordan geldim ,şükür herşey yolunda ,bacak bacak üstüne atmış takılıyor içerde.
Ayrıca 4lü test vermicem dedim ama doktor ikna etti , gerekçesi : 2li testin saptayamadığı bazı hastalıkları saptayabilir ve bunların içinde tedavi edilebilir olanları da var.eğer öyle durum olursa tedavi etme şansı olur pişmanlık duymayız vereceğin sadece bir tüp kan dedi.bende ikna oldum ve verdim testi.stresli süreç başladı yani.Allaha emanet inşallah tertemiz sonuçlar alırız...
Benim riskim size göre çok yüksekti yaptırmadım ama bu tercih meselesi içiniz rahat etmeyecekse yaptırın daha emin hareket edersiniz. Doktorunuz keşke en başından fetal dna önerseydi hiç ikili sonucu beklemezdinizUltrsonda herşey cok iyiydi o yuzden rahattim açıkçası ama kan testinin sonucu böyle gelince doktor nipt testini önerdi. Bizim de kafamız karıştı. Hic baska doktora gitmeden direkt test mi yaptırmalı yoksa farklı doktorlardan da görüş mü almalı bilemiyorum... test ucreti de cok fazla, doktor ucretleri de malum
Siz hangi şehirdesiniz.. İzmir de devlet hastanesi yapıyormuş diye okudum forum da benim ikili taramam çıktı yaş riski çıktı Bi diger riskler iyi çıktı ama ben nifty i yaptırdım bir hafta önce onu bekliyorum.. Ultrasyon da, normal dedi yaşımdan dolayı 2 3 4 lü tarama ya girmeyelim direk bu u yapalım demişti içimiz, rahat etsin nifty aklına koyduysan bir an önce ver zaten 10 gün bekliyorsun sonucunu evet başka doktor a görünüp o gerek yok derse yaptırmam dersen pahalı maliyetli Bi test doktor a da gidebilir sin benim yaşım 38 3lü 4lü ye girecek onları bekleyecek halim kalmadı ikili yi yaptım gittim nifty yaptırdım 2li temiz çıktı yaş riski dışında zaten onu bekliyor dumUltrsonda herşey cok iyiydi o yuzden rahattim açıkçası ama kan testinin sonucu böyle gelince doktor nipt testini önerdi. Bizim de kafamız karıştı. Hic baska doktora gitmeden direkt test mi yaptırmalı yoksa farklı doktorlardan da görüş mü almalı bilemiyorum... test ucreti de cok fazla, doktor ucretleri de malum
Ana kucağı cybex ten şaşma canım. Sonrası için oto koltuğumu da cybex kullandım. Bebek arabası tamamen yaşam tarzı ile alakalı ben fazla engebeli yolda kullandığım için mamas papas urbo2 almıştım. Şimdi üretimi yok sanırım. Ama çok sağlam bir araba. Daha 2-3 çocuk büyütür. Birde servis meselesi var ben arabanın servisinden memnun kaldım.yok o sesi çıkaran objenin aynı zamanda hareket de etmesi lazım, yani stabil durup ses çıkarmazsa kamera notification göndermiyoooor
cybex'in ana kucaklarından birisi tam yatıyor (ben hiç öyle tamamen yatan ana kucağına rastlamadım), o yüzden sanırım o ana kucağı + bir araba alacağım ama hangi araba olur onu dediğin gibi denemek ya da aynı hayat tarzına sahip ve denemiş birine sormak lazım. bazısı doğada yürür, bazısı şehirde, bazısı kumsalda vs. derken çok farklı tecrübeler olabilir. black friday'de alırım belki diyordum ama ı ıh, denemeden almayacağım ben de..
Doktorum böyle bir mesaj attı banaBu hastaneden hastaneye değişen bir referans aralığı değil genel olarak 250 üstü riskli görülür. Zaten sonucunuzda da düşük risk olarak yazıyordur muhtemelen. Benim sonucum 1890 çıktı doktor nifty teste gerek yok dedi çünkü ultrason verileri de çok çok normaldi. ben tamamen kendi isteğime göre yaptırdım beklediğimi gibi de temiz geldi sonuç. Bence başka bir doktora da danışabilirsiniz.
Aydinda yaşıyorum. Devlet hastaneleri berbat durumda virüsten dolayı o yüzden özel hastane ve ozel doktor dışında alternatifimiz yok maalesef.. siz en iyisini yapmışsınız çünkü bu testleri yaptırmak bir yana, sonucunu beklemek çok yoruyor insanı...Siz hangi şehirdesiniz.. İzmir de devlet hastanesi yapıyormuş diye okudum forum da benim ikili taramam çıktı yaş riski çıktı Bi diger riskler iyi çıktı ama ben nifty i yaptırdım bir hafta önce onu bekliyorum.. Ultrasyon da, normal dedi yaşımdan dolayı 2 3 4 lü tarama ya girmeyelim direk bu u yapalım demişti içimiz, rahat etsin nifty aklına koyduysan bir an önce ver zaten 10 gün bekliyorsun sonucunu evet başka doktor a görünüp o gerek yok derse yaptırmam dersen pahalı maliyetli Bi test doktor a da gidebilir sin benim yaşım 38 3lü 4lü ye girecek onları bekleyecek halim kalmadı ikili yi yaptım gittim nifty yaptırdım 2li temiz çıktı yaş riski dışında zaten onu bekliyor dum
Kesinlikle,aslında çok kararlı gittim yaptırmayacaktm ama mantıklı olan herşeye saygım var.bakalım artık hayırlısı ,1 hafta nasıl geçecek bakalım...geçmiş olsuun, benim doktorum ikiliden sonra bir şey istemeyeceğim demişti ama eğer isterse hemen veririm, doktorunuzun dediği şey çok mantıklı. eğer doktor istiyorsa, hele hamilelikte, ve konu bir tüp kan vermek kadar basit bir şey ise hemen yaptırmak lazım..
daha ciddi prosedürler için farklı hastane/doktorlardan görüş almak başka bunlar başka bence de..
Bende Ankara Medical park a gidiyorum... Ben hem hesap kitap işi kafam iş olarak şişiyor hem oğlum var uzaktan eğitim ve dersler bide y as şom var zaten hop oturup hop kalkmamak için yaptırdım umarım sonuç daziyi çıkar mayıs a, kadar forum daki kızlar gibi bu marka yı mı alsak şunu mu alsak yorum okumak istiyorum.. Zaten oğlum 9 yaşında olacak bebek dogdugun da baştan herşeyi alacaz park yatak chicco mama sandalyesi madela sagma makinası dışında bişey yok.. Keyifli bebeklerimizi bekleyelim inşallah sonAydinda yaşıyorum. Devlet hastaneleri berbat durumda virüsten dolayı o yüzden özel hastane ve ozel doktor dışında alternatifimiz yok maalesef.. siz en iyisini yapmışsınız çünkü bu testleri yaptırmak bir yana, sonucunu beklemek çok yoruyor insanı...
Rabbim güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar doktordan geldim ,şükür herşey yolunda ,bacak bacak üstüne atmış takılıyor içerde.
Ayrıca 4lü test vermicem dedim ama doktor ikna etti , gerekçesi : 2li testin saptayamadığı bazı hastalıkları saptayabilir ve bunların içinde tedavi edilebilir olanları da var.eğer öyle durum olursa tedavi etme şansı olur pişmanlık duymayız vereceğin sadece bir tüp kan dedi.bende ikna oldum ve verdim testi.stresli süreç başladı yani.Allaha emanet inşallah tertemiz sonuçlar alırız...
Sizi doktor zaten şüpheye düşürdüğü için içiniz fetal dna yaptırmadan bence rahat etmeyecek. İmkanınız varsa en güzeli yaptırıp bi daha hiç bir tarama testi ile uğraşmamak en mantıklısı. Bu arada fiyat için indirim isteyin. Firmalar çok farklı fiyatlar veriyor. Burda da bir çok kişi indirim isteyerek baya bi düşürdü fiyatı.Doktorum böyle bir mesaj attı bana
İkili test bir tarama testi, yani yüzde yüz bilgi vermiyor yüzde 85 olaasılıkla bilgi verir, 100 altındaki değerler (60,70,...vs) riskli kabul edilir ve amniyosentez yani karından sıvı alınması işlemi ile bebekte Down Sendromu olup olmadığı yüzde yüz tanılanır, 2500 üzerindeki değerler (3000,4000...vs) düşük risk kabul edilir ek teste gerek kalmaz, göze alınabilir bir risk grubu olduğu anlatılır aileye, risk 100-2500 arasında gelirse ki siz bu gruptasınız(sizin değeriniz 2480) , o zaman bir belirsizlik var, ileri inceleme gerektirir. Dörtlü test yaptırılması önerilir dörtlü test normal çıkarsa yüzde 95 bebekte Down Sendromu yok denir, imkan varsa anne kanı fetal DNA testi yaptırırsa aile yüzde 99 ihtimalle down sendromu olup olmadığı açığa çıkar. Anne kanı fetal DNA testi için sadece anneden kan alınıyor ve bebeğin DNA profili belirleniyor. Anne kanı fetal DNA testi maalesef kurum geri ödemesinde olmadığı için ücretini herkes karşılayamıyor, imkan meselesi. Ben yapan firmanın numarasını göndereyim konuşun ona göre izmirden gelip kanınızı alıyorlar. Sevgiler...
Genoks firması 2700 dedi ben de tamam demiş bulundum cok mu acabaSizi doktor zaten şüpheye düşürdüğü için içiniz fetal dna yaptırmadan bence rahat etmeyecek. İmkanınız varsa en güzeli yaptırıp bi daha hiç bir tarama testi ile uğraşmamak en mantıklısı. Bu arada fiyat için indirim isteyin. Firmalar çok farklı fiyatlar veriyor. Burda da bir çok kişi indirim isteyerek baya bi düşürdü fiyatı.
Maşallah nasıl da belli etmiş kendini14. Haftadan selamlar.
Nasıl tatlı tatlı kasiniyorum anlatamam.
Umarım yeni catlaklar eklenmeden bitiririz süreci
Ece'min de selamı var manken olacKmis
Benimki balon gibi bı şişiyor bı sönüyor 13+4 den selamlarKızlar karnınız çıktı mı ilk hamileliği olanlar?
Kesinlikle,aslında çok kararlı gittim yaptırmayacaktm ama mantıklı olan herşeye saygım var.bakalım artık hayırlısı ,1 hafta nasıl geçecek bakalım...
Bende şaşkınım. Şimdiden böyleyse son haftalar çok aglayacagim demektir :) artık hayırlısı :) şimdi keyfini cikarayim hareket özgürlüğünün :)Maşallah nasıl da belli etmiş kendini
Onların canı sağolsun kilo verilir her türlü son aylar Allah kısmet ederse bidon şeklinde gezicezBende şaşkınım. Şimdiden böyleyse son haftalar çok aglayacagim demektir :) artık hayırlısı :) şimdi keyfini cikarayim hareket özgürlüğünün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?