- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.761
Geçen hafta 240 liraya düştü benim sepette var oradan biliyorumAslında ben de telsiz ayrıca da xiaominin kamerasını almayı düşünüyorum onda da hareket sensörü vs her şey var aslında sesleri de veriyor telsize ekstra gerek duyulur mu onu da bilmiyorum ama sürekli telefondan görülebiliyor, arkadaşım kullanıyor çok memnun hem de 250 TL gibi bir fiyata almış ama şu an ne kadardır hiç bilmiyorum.
Sendeki hangi model? galiba bi kaç model varmış ama hepsi aynı işi görüyor sanırım. Ben de şimdi bi baktım Hepsiburada’da baya düşmüş, ekstra bonus kart indirimi de yapmışlar 200 e falan gelecek alsam mı diye düşünüyorum.bende de var xiaomi'nin kamerası, evde yokken kedimi izlemek için kullanıyorum :)
biraz delayli geliyor sesi ama hareket sensörü düzgün çalışıyor. sadece o hareketi detect edip o tarafa dönmüyor, kamera zaten full hareketin olma ihtimali olan yerde olmalı :)
sırf oradan çocuğa seslenme problem olabilir yani ama normal bebek kameralarının ses verme performansı da aynı onun gibiyse hiç gerek yok ayrıca para vermeye :)
Aynen canım bende alıyorum mecbur o ağrı çekilmiyorBen
ilk gebeliğimdede yaşamıştım,doktorum riskli gebelik uzmanı.ilk 8 haftayı doldurdugum için , şiddetli baş ağrımda en fazla günde 2 parol yada minoset içebilirsin bişey olmaz dedi.ikisindede kullandım.tabiki elimden geldiği kadar içmemeye çalışıyorum o ayrı.dayanabildiğim yere kadar dayanıyorum ama gece uykumu bölecek kadar oldugu zaman içtim mecbur.gerçekten zor.
100 ile 2500 arası riskli dedi ve benimki 2480 çıktı. Yani yine riskli sayıldığı için testi yaptirmani öneririm dedi. Oldukça canım sıkıldı çünkü muayene esnasında hersey normaldiCanım çok anlamadım ama düşük dk çıkmış zaten niye nifty istedi ki anlamadım nifty de kolundan bir tüp kan alıyor lar 10 gün bekliyorsun yuzde 99 güvenilir tarama testi tanı testi değil ben yaptırdım bir hafta geçti sabırla so ucu bekliyorum stres oldum
Valla ben bildiğin koltugun üstüne yatırcam ,yanınada koltuk kırlentüni koyarım :) eski usul..sanırım ikinci bebelerde böle oluyo :)Kızlar gunduzlerı bebekleri neyde yatırcaksınız mesela oturma odasındayken ben araba aldım puseti takımlardan. puset yeterli sanıyordum ilk zamanlar için sonra bişe dusunurum dedim ama yeni duydum ki puset te bebek yatırılmazmış anca hastane vs gıtmek için miş amacı dogrumu rahat edemezler miş?
Senin sepeti ve favorileri baya merak ettimGeçen hafta 240 liraya düştü benim sepette var oradan biliyorum
Evet başım ağrıdığında geçene kadar hep tansiyonuma bakarım.ilk gebeliğimde tansiyon ilacı kullanmak zorunda kalmıştım doktorum yüksek bulmuştu.şimdide temkinli gidiyorum ,baş ağrım olunca tansiyon takibi yapmak önemli.Yaa benimki o kadar sürmüyor yani ağrı kesici ve migren taşı sürünce 15 dk hemen kesiliyor çok şükür. Umarım sadece hormonlardandır yaa çok geçmiş olsun size de. Tansiyon takibi yapiyor musunuz peki?
Canını sıkma, ultrasonda da güzelse sonuçların nifty yaptırsan da temiz gelecektir zaten, sadece için tamamen rahat etmiş olur. Ben de yaptırdım rahatladım100 ile 2500 arası riskli dedi ve benimki 2480 çıktı. Yani yine riskli sayıldığı için testi yaptirmani öneririm dedi. Oldukça canım sıkıldı çünkü muayene esnasında hersey normaldiumarım sizin de sonuçlarınız güzel gelir gerçekten çok stresli bir süreç
Sonucunuz kötü çıkmamış kiArkadaşlar doktorum biraz korkuttu beni fetal dna testinden falan bahsetti sizce bu sonuc kötü mü?
Senin sepeti ve favorileri baya merak ettim
Trednyolda değil mi ?
tabi canım evde olacaksan hiçbi anlamı yok, telsiz gibi kullanamayacaksan zaten o da çok anlamsız.
bu trendyol indirimleri falan aslında biraz fake evet, ben anne yanını aldım ama onda bile girdim ürünün almanya fiyatına bakıp öyle emin oldum indirim olduğundan
Ben de ondan almayı düşünüyorum şu an. Telsiz fiyatına kameraAslında ben de telsiz ayrıca da xiaominin kamerasını almayı düşünüyorum onda da hareket sensörü vs her şey var aslında sesleri de veriyor telsize ekstra gerek duyulur mu onu da bilmiyorum ama sürekli telefondan görülebiliyor, arkadaşım kullanıyor çok memnun hem de 250 TL gibi bir fiyata almış ama şu an ne kadardır hiç bilmiyorum.
Aslında ben de telsiz ayrıca da xiaominin kamerasını almayı düşünüyorum onda da hareket sensörü vs her şey var aslında sesleri de veriyor telsize ekstra gerek duyulur mu onu da bilmiyorum ama sürekli telefondan görülebiliyor, arkadaşım kullanıyor çok memnun hem de 250 TL gibi bir fiyata almış ama şu an ne kadardır hiç bilmiyorum.
Her hastanenin referans aralığı farkli demek ki. Umarim dediginiz gibi olur cok teşekkür ederimCanını sıkma, ultrasonda da güzelse sonuçların nifty yaptırsan da temiz gelecektir zaten, sadece için tamamen rahat etmiş olur. Ben de yaptırdım rahatladımaslında normalde 250 den yüksek olduğunda genelde riskli olarak adlandırıyor doktorlar 2500 ilk defa duydum.
Neye göre kötü ya da iyi deniliyor kafam karıştı zaten. Carsamba baska bir doktora görüneceğim bakalim o ne tavsiyede bulunacak. Ama her koşulda bu nipt testini yaptırmaktan yanayım çünkü içimi cok fena kemiriyor bu durumSonucunuz kötü çıkmamış ki
Benimde 3te doktor randevum var kızlar dus edin herşey yolunda çıksın...
Ayrıca 3lü 4lü test yaptırmamaya karar verdim.
Stresten başka bişey değil ki 4aylık olduk Allah korusun kötü çıksa nasıl kıyar insan.Allaha emanet bebeklerimiz...
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Insallah cok guzel gecsindoktor bana hic 3 lu 4 lu gibi bir sey yaptirmaktan bahsetmedi zaten, ikili yaptirdim bir de detayli ultrason yaptiricaz o kadar icinizi ferah tutun
Tesekkurler canım sag salim dogurdum kizlar dediğimiz gunlerde gelir insallah artik buraya doğum hikayelerimizi yazarizTebrikker cnm kizin oluyormuş aramiza hosgeldin :)))))
Xiaomi mijia smart
Sendeki hangi model? galiba bi kaç model varmış ama hepsi aynı işi görüyor sanırım. Ben de şimdi bi baktım Hepsiburada’da baya düşmüş, ekstra bonus kart indirimi de yapmışlar 200 e falan gelecek alsam mı diye düşünüyorum.bebek için olmazsa bile ben de kedimi izlerim artık
Bu arada diğer kameralarda da sesler olduğundan biraz daha boğuk çıkıyormuş.. Modele göre de değişiyordur belki.
Anne yanini ne aldinizdaha o var ya bizimde yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?