2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geçen hafta 240 liraya düştü benim sepette var oradan biliyorum

Sendeki hangi model? galiba bi kaç model varmış ama hepsi aynı işi görüyor sanırım. Ben de şimdi bi baktım Hepsiburada’da baya düşmüş, ekstra bonus kart indirimi de yapmışlar 200 e falan gelecek alsam mı diye düşünüyorum. bebek için olmazsa bile ben de kedimi izlerim artık
Bu arada diğer kameralarda da sesler olduğundan biraz daha boğuk çıkıyormuş.. Modele göre de değişiyordur belki.

Aynen canım bende alıyorum mecbur o ağrı çekilmiyor

100 ile 2500 arası riskli dedi ve benimki 2480 çıktı. Yani yine riskli sayıldığı için testi yaptirmani öneririm dedi. Oldukça canım sıkıldı çünkü muayene esnasında hersey normaldi umarım sizin de sonuçlarınız güzel gelir gerçekten çok stresli bir süreç

Valla ben bildiğin koltugun üstüne yatırcam ,yanınada koltuk kırlentüni koyarım :) eski usul..sanırım ikinci bebelerde böle oluyo :)
İlk çocugımda almadığım yatak türü kalmadı , ama o naaptı , salonda kanepe üstünde uyudu hep :)

Yaa benimki o kadar sürmüyor yani ağrı kesici ve migren taşı sürünce 15 dk hemen kesiliyor çok şükür. Umarım sadece hormonlardandır yaa çok geçmiş olsun size de. Tansiyon takibi yapiyor musunuz peki?
Evet başım ağrıdığında geçene kadar hep tansiyonuma bakarım.ilk gebeliğimde tansiyon ilacı kullanmak zorunda kalmıştım doktorum yüksek bulmuştu.şimdide temkinli gidiyorum ,baş ağrım olunca tansiyon takibi yapmak önemli.

Canını sıkma, ultrasonda da güzelse sonuçların nifty yaptırsan da temiz gelecektir zaten, sadece için tamamen rahat etmiş olur. Ben de yaptırdım rahatladım aslında normalde 250 den yüksek olduğunda genelde riskli olarak adlandırıyor doktorlar 2500 ilk defa duydum.

Anne yanini ne aldiniz daha o var ya bizimde yok suan

Ben de ondan almayı düşünüyorum şu an. Telsiz fiyatına kamera

Sanirim onlar eger uygulamadaysan ve bebege bakiyoraan sesi duyuyormussun ama uygulamada degilsen duymuyormussun oyle bir seyleri var emin degilim ama bende bakiyimm ona bakmadik sanirim

Her hastanenin referans aralığı farkli demek ki. Umarim dediginiz gibi olur cok teşekkür ederim

Sonucunuz kötü çıkmamış ki
Neye göre kötü ya da iyi deniliyor kafam karıştı zaten. Carsamba baska bir doktora görüneceğim bakalim o ne tavsiyede bulunacak. Ama her koşulda bu nipt testini yaptırmaktan yanayım çünkü içimi cok fena kemiriyor bu durum

Insallah cok guzel gecsin doktor bana hic 3 lu 4 lu gibi bir sey yaptirmaktan bahsetmedi zaten, ikili yaptirdim bir de detayli ultrason yaptiricaz o kadar icinizi ferah tutun

Insallah cok guzel gecsin doktor bana hic 3 lu 4 lu gibi bir sey yaptirmaktan bahsetmedi zaten, ikili yaptirdim bir de detayli ultrason yaptiricaz o kadar icinizi ferah tutun
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Zaten 3lü testin güvenilirliğinin olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış.ilk gebeliğimde 4lü test yaptırmıştım ama şimdikinde onuda istemiyorum.
İnşallah canım hepimizin bebeleri sağlıklı olsun

Xiaomi mijia smart

aynen, bendeki xiaomi mijia smart. bunu direkt süpürge gibi xiaomi'nin app'inden takip ediyorsun ama öyle elimde telsizi olsun fıt diye haberim olsun gibi kullanamıyorum çok. atıyorum kedim birazcık dönerse haber vermiyor da bi iki adım atarsa ya da başını oynatırsa telefona notification geliyor, sonra açıyorum kameraya bağlanıyor (evdeysem bile) ondan sonra görüyorum. yani öyle anında göreyim, görüntüsü çat diye düşsün diyorsanız ı ıh.

ama içine microhd kart koyunca görüntü kaydediyor, bir iki gün bi yere kaçarsam kediyi izlemek için çok iyi oluyor. mamasını / suyunu gördüğüm bi yere koyuyorum - o sayede yürüyerek gelip gittiği için kamera kesin görüyor

Anne yanini ne aldiniz daha o var ya bizimde yok suan

ben cybex hubble aldım, chicco'nun next2me'sine göre biraz daha minimal, bir de aynı reflü için eğim verebilme vs. özellikleri var. videolardan gördüğüm kadarıyla kendi çantasına çok da kolay katlanıyor. tatile giderken ya da işe gidince anneme bırakırken de kolaylıkla toparlayıp bırakabilirim diye düşündüm :)

fiyatı da next2me'nin altına düşmüştü tabii, esas faktör o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…