- 12 Mart 2010
- 242
- 229
- 303
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.781
instagramda gidamuhendisibiranne var kızı 1 yaş aşısından sonra nöbet geçirmeye başlıyor ve aşı nedeniyle olduğu doktor raporu ile sabit.Malesef bende ilk kızımın aşılarını faydalı sanarak yaptırdım sonrasında aşıların içinde kürtajla alınan başka ceninlere ait hücreler,formaldehid,maymun böbrek dokusu,alüminyum hidroksit,thimerosal olduğunu öğrendim.Evlatlarımıza plastik biberonla bile mama yada süt vermeye gönlümüz el vermezken insan üzülüyor gerçekten.Aşılar sandığımız kadar masum değil yaptırmak istesekde istemesek de içeriğini araştırıp karar vermeliyiz.Profesör doktor Alişan Yıldıran'ın yazılarını okumanızı tavsiye edebilirim.Ya bu asi karsitlarinin dayandigi yayin sadece 12 kiside yapilmis kontrol grubu dahi icermeyen saibeli bir yayin. Secilen kisilerin niteligi de tarafsiz degil ustelik. Ustune onlarca yayin yapildi oyle birkac cocukla filan degil 500 bin, 1.8 milyon gibi gruplarda calisildi. Ayrica o bahsedilen madde 15 senedir asilarda yer almiyor bile. Internetteki bilgiler derya deniz de saglik okur yazarligi da bambaska bir sey :)
instagramda gidamuhendisibiranne var kızı 1 yaş aşısından sonra nöbet geçirmeye başlıyor ve aşı nedeniyle olduğu doktor raporu ile sabit.Malesef bende ilk kızımın aşılarını faydalı sanarak yaptırdım sonrasında aşıların içinde kürtajla alınan başka ceninlere ait hücreler,formaldehid,maymun böbrek dokusu,alüminyum hidroksit,thimerosal olduğunu öğrendim.Evlatlarımıza plastik biberonla bile mama yada süt vermeye gönlümüz el vermezken insan üzülüyor gerçekten.Aşılar sandığımız kadar masum değil yaptırmak istesekde istemesek de içeriğini araştırıp karar vermeliyiz.Profesör doktor Alişan Yıldıran'ın yazılarını okumanızı tavsiye edebilirim.
aynen, bendeki xiaomi mijia smart. bunu direkt süpürge gibi xiaomi'nin app'inden takip ediyorsun ama öyle elimde telsizi olsun fıt diye haberim olsun gibi kullanamıyorum çok. atıyorum kedim birazcık dönerse haber vermiyor da bi iki adım atarsa ya da başını oynatırsa telefona notification geliyor, sonra açıyorum kameraya bağlanıyor (evdeysem bile) ondan sonra görüyorum. yani öyle anında göreyim, görüntüsü çat diye düşsün diyorsanız ı ıh.
ama içine microhd kart koyunca görüntü kaydediyor, bir iki gün bi yere kaçarsam kediyi izlemek için çok iyi oluyor. mamasını / suyunu gördüğüm bi yere koyuyorum - o sayede yürüyerek gelip gittiği için kamera kesin görüyor
ben cybex hubble aldım, chicco'nun next2me'sine göre biraz daha minimal, bir de aynı reflü için eğim verebilme vs. özellikleri var. videolardan gördüğüm kadarıyla kendi çantasına çok da kolay katlanıyor. tatile giderken ya da işe gidince anneme bırakırken de kolaylıkla toparlayıp bırakabilirim diye düşündüm :)
fiyatı da next2me'nin altına düşmüştü tabii, esas faktör o
FOLIK asit tedavisi yararli degil aksine zararlidir gibi bir cumleyi ufurmus immunoloji profesoru degi mi o? Yok akademikten yayinlarina gozatmistim. Anlatmak istedigim saglik okuryazarligi tam da bu iste:))))instagramda gidamuhendisibiranne var kızı 1 yaş aşısından sonra nöbet geçirmeye başlıyor ve aşı nedeniyle olduğu doktor raporu ile sabit.Malesef bende ilk kızımın aşılarını faydalı sanarak yaptırdım sonrasında aşıların içinde kürtajla alınan başka ceninlere ait hücreler,formaldehid,maymun böbrek dokusu,alüminyum hidroksit,thimerosal olduğunu öğrendim.Evlatlarımıza plastik biberonla bile mama yada süt vermeye gönlümüz el vermezken insan üzülüyor gerçekten.Aşılar sandığımız kadar masum değil yaptırmak istesekde istemesek de içeriğini araştırıp karar vermeliyiz.Profesör doktor Alişan Yıldıran'ın yazılarını okumanızı tavsiye edebilirim.
Doktorların bize verdiği sentetik olan folik asitlerin otizm riskini artttırdığı ortaya çıktı zaten doğru bir cümle bu.FOLIK asit tedavisi yararli degil aksine zararlidir gibi bir cumleyi ufurmus immunoloji profesoru degi mi o? Yok akademikten yayinlarina gozatmistim. Anlatmak istedigim saglik okuryazarligi tam da bu iste:))))
O zaman telsiz görevi görmüyor gibi. Gece uyanmalarında fln işe yaramazaynen, bendeki xiaomi mijia smart. bunu direkt süpürge gibi xiaomi'nin app'inden takip ediyorsun ama öyle elimde telsizi olsun fıt diye haberim olsun gibi kullanamıyorum çok. atıyorum kedim birazcık dönerse haber vermiyor da bi iki adım atarsa ya da başını oynatırsa telefona notification geliyor, sonra açıyorum kameraya bağlanıyor (evdeysem bile) ondan sonra görüyorum. yani öyle anında göreyim, görüntüsü çat diye düşsün diyorsanız ı ıh.
ama içine microhd kart koyunca görüntü kaydediyor, bir iki gün bi yere kaçarsam kediyi izlemek için çok iyi oluyor. mamasını / suyunu gördüğüm bi yere koyuyorum - o sayede yürüyerek gelip gittiği için kamera kesin görüyor
ben cybex hubble aldım, chicco'nun next2me'sine göre biraz daha minimal, bir de aynı reflü için eğim verebilme vs. özellikleri var. videolardan gördüğüm kadarıyla kendi çantasına çok da kolay katlanıyor. tatile giderken ya da işe gidince anneme bırakırken de kolaylıkla toparlayıp bırakabilirim diye düşündüm :)
O zaman telsiz görevi görmüyor gibi. Gece uyanmalarında fln işe yaramaz
Ben geçen gün alacaktım 240a düşünce aman duygu evdeki dandik motorola ile idare edersin dedim. Arada tamire gidip geliyoryok canım, bence bi telsiz olacak - eğer görüntüsüzse onu da açıp bakacaksın.
ama o kadar uğraşana kadar baştan görüntülü telsiz alıp geçmek ya da iki dakika kalkıp yan odaya gitmek bile daha mantıklı olabilir, hem telsiz hem telefon gece gece uğraşmak için biraz fazla karmaşa :)
Çok risk çıkmamış gereksiz, tedirgin etmiş doktor sizi.. Nifty yaptırdım bakalım stresli Bi süreç günler geçmiyor temiz gelir de rahat rahat otururum inşallah100 ile 2500 arası riskli dedi ve benimki 2480 çıktı. Yani yine riskli sayıldığı için testi yaptirmani öneririm dedi. Oldukça canım sıkıldı çünkü muayene esnasında hersey normaldiumarım sizin de sonuçlarınız güzel gelir gerçekten çok stresli bir süreç
Çok güzelmiş anne yanı yatağınız güle güle kullanın. Bende Next2me düşünüyordum hangisini uyguna bulursam onu alırım.aynen, bendeki xiaomi mijia smart. bunu direkt süpürge gibi xiaomi'nin app'inden takip ediyorsun ama öyle elimde telsizi olsun fıt diye haberim olsun gibi kullanamıyorum çok. atıyorum kedim birazcık dönerse haber vermiyor da bi iki adım atarsa ya da başını oynatırsa telefona notification geliyor, sonra açıyorum kameraya bağlanıyor (evdeysem bile) ondan sonra görüyorum. yani öyle anında göreyim, görüntüsü çat diye düşsün diyorsanız ı ıh.
Çok güzelmiş anne yanı yatağınız güle güle kullanın. Bende Next2me düşünüyordum hangisini uyguna bulursam onu alırım.
Bencede başka doktora görünmekte fayda var. Nipt test yaptırmak mantıklı zaten ama maliyetli bir şey. İçinize kurt düşürmüş doktorunuz ultrasonda bir şey mi gördü de tavsiye etti yoksa direkt bu sonuçlar için mi dediNeye göre kötü ya da iyi deniliyor kafam karıştı zaten. Carsamba baska bir doktora görüneceğim bakalim o ne tavsiyede bulunacak. Ama her koşulda bu nipt testini yaptırmaktan yanayım çünkü içimi cok fena kemiriyor bu durum
Ben seste de bildirim geliyor sanmıştım o zaman ikisini de almamız gerekecek o da biraz anlamsız olucakaynen, bendeki xiaomi mijia smart. bunu direkt süpürge gibi xiaomi'nin app'inden takip ediyorsun ama öyle elimde telsizi olsun fıt diye haberim olsun gibi kullanamıyorum çok. atıyorum kedim birazcık dönerse haber vermiyor da bi iki adım atarsa ya da başını oynatırsa telefona notification geliyor, sonra açıyorum kameraya bağlanıyor (evdeysem bile) ondan sonra görüyorum. yani öyle anında göreyim, görüntüsü çat diye düşsün diyorsanız ı ıh.
Evet Next2me Magıc modeli 2000 küsür fiyatı hiç gerek yok diye düşünüyorum. Fiyatı düşük olan modele bakıyorum. Bir yandan da next2menin 2.el yataklarına bakıyorum çoğu 4-5 ay kullanılmış temiz görünüyor fotoğraftan. 2. El alıp yatağını değiştirsem diye düşündüm. Sadece bakıyorum bir çok ürüne şu an alışveriş moduna geçemedim bir türlüteşekkür ederiiim, next2me'nin iki çeşidi var sanırım - bi çeşidi cbx ile aynı fiyat, diğer çeşidi indirimli hali 2binlerde..
sanırım kendi kendine sallanıyor vs. bir özellikleri var onun, bunda o özellikler yok :)
Ultrsonda herşey cok iyiydi o yuzden rahattim açıkçası ama kan testinin sonucu böyle gelince doktor nipt testini önerdi. Bizim de kafamız karıştı. Hic baska doktora gitmeden direkt test mi yaptırmalı yoksa farklı doktorlardan da görüş mü almalı bilemiyorum... test ucreti de cok fazla, doktor ucretleri de malumBencede başka doktora görünmekte fayda var. Nipt test yaptırmak mantıklı zaten ama maliyetli bir şey. İçinize kurt düşürmüş doktorunuz ultrasonda bir şey mi gördü de tavsiye etti yoksa direkt bu sonuçlar için mi dedi
Doktor garantici aslında o yüzden testi yaptırmamı istedi. Insallah sizin sonuc da temiz çıkar rahatlarsiniz.. sonucu yazar mısınız bu aradaÇok risk çıkmamış gereksiz, tedirgin etmiş doktor sizi.. Nifty yaptırdım bakalım stresli Bi süreç günler geçmiyor temiz gelir de rahat rahat otururum inşallah
Ben öyle yaptım 1-2 hf kullandık dediler gerçekten ayaklarında falan hiç çizik yoktu kullanılmadığı belli. çok avantajlı olduEvet Next2me Magıc modeli 2000 küsür fiyatı hiç gerek yok diye düşünüyorum. Fiyatı düşük olan modele bakıyorum. Bir yandan da next2menin 2.el yataklarına bakıyorum çoğu 4-5 ay kullanılmış temiz görünüyor fotoğraftan. 2. El alıp yatağını değiştirsem diye düşündüm. Sadece bakıyorum bir çok ürüne şu an alışveriş moduna geçemedim bir türlü
Bu hastaneden hastaneye değişen bir referans aralığı değil genel olarak 250 üstü riskli görülür. Zaten sonucunuzda da düşük risk olarak yazıyordur muhtemelen. Benim sonucum 1890 çıktı doktor nifty teste gerek yok dedi çünkü ultrason verileri de çok çok normaldi. ben tamamen kendi isteğime göre yaptırdım beklediğimi gibi de temiz geldi sonuç. Bence başka bir doktora da danışabilirsiniz.Ultrsonda herşey cok iyiydi o yuzden rahattim açıkçası ama kan testinin sonucu böyle gelince doktor nipt testini önerdi. Bizim de kafamız karıştı. Hic baska doktora gitmeden direkt test mi yaptırmalı yoksa farklı doktorlardan da görüş mü almalı bilemiyorum... test ucreti de cok fazla, doktor ucretleri de malum
Bende nifty i bekliyorum sonucu beklemek çok stresli.. Ne güzel kafanız, rahat olmuş tur gözüm alışverişi görmüyor bile saglıklı sonuçlar alırız hepimiz inşallahBu hastaneden hastaneye değişen bir referans aralığı değil genel olarak 250 üstü riskli görülür. Zaten sonucunuzda da düşük risk olarak yazıyordur muhtemelen. Benim sonucum 1890 çıktı doktor nifty teste gerek yok dedi çünkü ultrason verileri de çok çok normaldi. ben tamamen kendi isteğime göre yaptırdım beklediğimi gibi de temiz geldi sonuç. Bence başka bir doktora da danışabilirsiniz.
18haziranda yapmistim canm benmde erkekCanm ismim farklı idi o zaman bu yeni hesabım diyebilirim. Bende seni ankarada oldugun için hatırladım biz diğer kızlarla görüşmüştük de seni de çağırmıştık ama senle görüşmek nasip olmamıs tı. Ay ne güzel 2.kez yine aynı ayda doğuracağız desenebenim ilki erkek canm 15 haziran sen ne zaman doğum yapmıstın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?