2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
14. Haftadan selamlar.
Nasıl tatlı tatlı kasiniyorum anlatamam.
Umarım yeni catlaklar eklenmeden bitiririz süreci
Ece'min de selamı var manken olacKmis

Ayy masallah benim bugun 15 haftalik oldu tam ama karnim 10. Haftalardaki o siskinliginden daha kucuk sanki eskiden baya bir cikmisti demek ki gazdi hep

Kesinlikle canım. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnn canım bide benim gobis yemekten sonra sisiyo özellikle dün aşırı yedim nefes bile alamıyodum eşim de diyo bebek 100 Gr bile değil bu şişlik ne diye dalga geçiyo benle

Ayy masallah benim bugun 15 haftalik oldu tam ama karnim 10. Haftalardaki o siskinliginden daha kucuk sanki eskiden baya bir cikmisti demek ki gazdi hep
İlk gebelik ya kasların taş gibi senin şu an muhtemelen bizimki oyle değil haliyle tüm kilolarını vermiştim karnım yine düzdü halbuki ama demek ki kaslar bütünleşmemis daha ki böyle hemen büyüdü diyorum ben çok da anlamıyorum ama başka bı açıklama gelmiyor aklıma ve karnım sert bebek göbeği yani gaz değil hiç

Aminnnn canım bide benim gobis yemekten sonra sisiyo özellikle dün aşırı yedim nefes bile alamıyodum eşim de diyo bebek 100 Gr bile değil bu şişlik ne diye dalga geçiyo benle
Ben hala hiç kilo almadım iştahım da hala çok kapalı vitaminlerimi düzenli alıyorum bir de meyve yemeye çalışıyorum ama hala güzel yiyemiyorum. İnşallah benim de hunharca yediğim günlerim çabuk gelir

Göğüs pompası olarak tavsiyeleriniz var kızlar ? Ben mamajoo nun yorumlarına baktım. Sanırım Philips Avent de çok öneriliyor. Çiftli mi almak lazım tekli yeterli oluyor mu? Tecrübe edenler var mı ?

Göğüs pompası olarak tavsiyeleriniz var kızlar ? Ben mamajoo nun yorumlarına baktım. Sanırım Philips Avent de çok öneriliyor. Çiftli mi almak lazım tekli yeterli oluyor mu? Tecrübe edenler var mı ?
Bende lansinoh ciftlisi var çekiş gücü gerçekten mükemmel ama diğer arkadaşların da tavsiyelerini al canım.

İnşallah kuzum ztn önemli olan bebis için gerekli olan besinleri yemek bu süreç geçici ztn sonra da kendimizi durduramıyoruz diye şikayet ederiz

Aslinda hic oyle tas gibi degildi vucudum yumusakti bence ozellikle kollarim benim de sertlesmis ve o sertlik gogsun hemen altindan basliyor nerdeyse bu sefer ki gaz degil

Doktorların bize verdiği sentetik olan folik asitlerin otizm riskini artttırdığı ortaya çıktı zaten doğru bir cümle bu.

Ben zaten hep pubmed ve gebelikle birlikte acog rcog dan tariyorum okuyorum :))) bir gorusu savunurken sadece onu destekleyici yayinlar degil zittini kanitlayan yayinlari da takip etmeli tabi burda dergilerin impact factorleri ve sayisi da dikkate alinmali. Asi ile vitamin cok farkli gebe bir kadin folik asit kullanmadiginda ya da kullandiginda noral tup defekti bireysel olurken asida olay toplumsal boyutta.

Genoks firması 2700 dedi ben de tamam demiş bulundum cok mu acaba bir de izmirden gelecekler ben aydindayim
Ben 2500 e yaptırdım ama kendi gittiğim hastanede kan verdim onlar gelmedi. Burda başka bir arkadaş da genoksta 3000 e yaptırmıştı sanırım. Umarım güzel sonuçlar alırsınız

Medela nın elektrikli pompasından çok memnun kalmıştım bu bebeğimde de kullanırım..

Ben 2500 e yaptırdım ama kendi gittiğim hastanede kan verdim onlar gelmedi. Burda başka bir arkadaş da genoksta 3000 e yaptırmıştı sanırım. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Medical park anlaşmalı oldugu için hastabe aracı olduğu için 2000tl ye yaptırdım bide genoks un Ankara merkez lavaratuvar a gittim orda, verdim bide merkez göreyim dedim yoksa, hadyabe de alırlar dı.. Dışarıdan arkadaşım 2500 e yaptırdı .. Şehirden sehir e değişiyor mu ki kan lar bozulmadan yola çıkıyor hızlı Bi şekilde korunaklı olarak geliyor sa.. Ben de 4 firma aradın dan genoks u seçtim birincisi Türk firması Ankarada merkezi digerlerını aradım Bi kız Almanya ya biri ingiltere biri İtalya ya gönderiyoruz bu covid döneminde nasıl gidiyor yurt dışına gidiyordur illaki de pek kafama , yatmadı ben en azından genetik uzmanlarını arayıp muhatap alacağım insanlar olsun dedim merkez lavaratuvar ına gazi mah. De gittim verdim uygundu digerlerını göre bakalım umarım iyi etmişimdir firmalar arası karar vermek de zor 10 iş günü dediler sabırla bekliyorum artık stres den ölmezsem güzel sonuçlar alırız inşallah

Cnm her doktor bi değişik.ben ikna oldugum için tmm dedim,detaylı 20.haftada dedi.randevu verdi bakalım hayırlısı

Bende philips aventin teklisini kullandım. 8-9 ay devamlı kullandım günde 7-8 kere. Performansı hiç düşmedi. Hiç acıtmıyordu birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…