2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O zaman elektrikli alicaz Sutum gelse de seyden korkuyorum gorumcem sut atesi diye bir sey olmustu, surekli sagiyordu kendini o yuzden aliyim diyorum
Mastit :) Allah korusun. Size şimdi birşey daha söyleyeceğim. Aslında Allah'ın düzenine pek müdahale etmemek lazım. Şimdi bebek dogdugund a göğüsler ayarını bulana kadar bir delirme süresi oluyor. Yani fışkırıyor falan ikili üçlü böyle. Öyle durumda önce o sulu sütü boşaltıp akışı yavaslatip bebeği öyle emzirmek gerekiyor. Ve gereksiz sağım sütünün akışını çok hızlandırıyor. Bu defa bebek de sürekli genize kaçma durumu anne de de sürekli korkudan baygınlık geçirme hali oluyor. Yani kendi fikrimin arkasındayım ihtiyaç olursa almak gerek mastit olmamak için de ya da olursan kanalları açmak içinde sıcak terapi uyguluyorsun. Banyoya girip sıcak suyun altında masaj yapa yapa rahatlatiyorsun. En çaresiz durumda hastaneye gidiyorsun en güçlü makineyle sagiyorlar bu da böyle bilgi olarak bulunsun

Benim gogsumde kitleler vardi doktor da bana eger hamile olursan sicak bezle ustlerini silersin gibi bir sey demisti ay bilmiyorum icim bir tuhaf oluyor su gogus pompalarini gorunce, dun gece de ruyama girdi zaten annelik zormus gercekten

Bendeki bundan mesela.
Bir gün burnu tıkanık uyumadı. Ya benim basarım ya aparat işe yarıyor

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-23-21-28-54-862_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 45
Yani evde olma durumun varsa baştan almasan da olur. Zaten her istediğinde ulasabilecegin birşey. Ama almak istiyorum süt bı kaç gün gelmezse stress olurum illa bulunsun diyorsan alabilirsin.
Ben başta almamıştım. İlk bi kaç gün sütüm gelmedi. Üstüne sütün birden geldi mastit oldum. Ateşlendim falan.Doktor almamı söyledi. Alalacele almıştım yani doğumdan 1 hafta sonra. Bu sefer hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum

Evet kötü olmuş. Bende de 3 gün gelmedi sonra geldi çok da bol.sutum oldu. Göğüsler terbiye olana kadar elimle biberona sağar kendimi rahatlatirdim. Sonra süt de emzirme de düzene girdi hiç mastit olmadim. Ama sonra meme reddi.oldu süt azalmaya başladı bende alelacele aldım sagayim da kesilmesin diye. Bir kaç ay idare etti ama ben çok agladigim için üzüntüden kesildi sütüm olmayınca olmuyor.

Benimde meme reddi oldu. 9 ay kadar sağdım 4 ay emdi sadece en özendiğim şey emzirmek

Bana şu beşik gelicek kızlar arkadaşımdan yine yatak ayarı aşağı yukarı yönlüymüş ve sallanan bi beşikmiş. Ahşabı boyası da doğal ve zararsızmış, kenar bezleri çıkarılıp yıkanıyormuş, tavsiye edilmekte. Ama bana hazır gelmeseydi bu parayı verir miydim bilemedim. Park yatak alıp geçebilirdim sanırım. Sonuçta sınırlı süre kullanılacak.
Bir de ikeanın alt değiştirme standı gelecek. O da beli ağrıyanlar için kullanışlıymış, bilginize. Bebeği de hazır verecekler bana bu gidişle alışveriş hevesim içimde patladı, 3 aileden topluyoruz resmen herşeyi. Buna en çok eşim sevindi erkek pintiliği

Eklentiler

• C2884E1F-046D-491D-9CDB-3A3D4704B04E.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…