2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok şanslısın ne güzel, çok şık görünüyor beşikte Bana da veren olsa seve seve kullanırdım Aiglethe4th
Aynen çok güzel çevrenizde akraba arkadaş varsa almayın kızlar geyek yok 2 3 seve sonra evden çıkaracak sınız ama 2. Cocuk da düşünüyoruz hemen peşine çok ara vermeden dersenız alınması iyi olur

Atlet, sütyen vs değdikçe de tahriş ediyordur. Acaba şu göğüs kalkanlarından mı alsan? Benim emzirirken göğüs uçlarım çok kötü olmuştu ona iyi gelmişti

Eklentiler

• Screenshot_20201123_232600_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 38
Eğer çalışmıyorsan biberon işine girme derim. Bak 3 arkadaşımın bebeği biberon yüzünden emmeyi bıraktık. Ben de kızıma sağılmış süt ve mama takviyesi yaptım ama 4 aylık olana kadar kaşık, enjektör ve eds ile verdim. Alışınca hiç zor değil bunlar. 4 aylıktan sonra da alıştırma bardağına geçtim, ki o da biberon kadar rahat ama emme refleksini tatmin etmediği için meme reddi yapmıyor. Tabiki biberon verip meme reddi yaşamayan da var ama risk almaya değer mi orası tartışılır. Facebook da emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olup yorumları okuyun ne kadar çok anne biberon dan muzdarip göreceksiniz

Kızlar ben anne yanı olabilen bir park yatak almıştım. Şiddetle tavsiye ederim. Anne yanı modunda uzun zaman kullandık. Kızım büyüyünce anne yanını kapattık alt moda aldık hala rahatça yatıyor 14 aylık şuan. Tek sıkıntısı sallanma özelliği çok işlevsel değil ama kapılardan rahat geçiyor istediğin odaya taşı, gece yerinden kalkmadan emzir tekrar yerine koy çok rahat. Yine yatağından kalkmadan üstünü ört. Bi yere gideceğinden katla çantasına koy götür. Tabi fiyatlar bayağa artmış ben yaklaşık 2 sene evvel 700 TL gibi bişeye almıştım.

Ben bugun yine kendimi cok yormusum sanirim tv izlerken uyuklamisim belim oyle cok agriyor ki tam popomun ustu egilemiyorum heralde cok ayakta kalmaktan. Bir de sol gogsumun ucu sizliyor cok fena, esim yemek yaparken butun camlari actin usuttun bence sen diyor. Acaba usuttum mu yoksa prolaktinim mi cosuyor

Geçmiş olsun, havalar çok soğudu bu hafta, üşütmüş olabilirsin cnm. Bi de çok zorlamamak lazım ayakta uzun süre kalmamak lazım ben de 3 gün önce uzun bi yürüyüş yaptım belimin sağ tarafı hala ağrıyor :/

Kızlar ben de telsiz olarak bebevo VM901 kullanıyorum, kardeşim hediye almıştı, çok memnunum.
Ama sadece evde kullanmak için uygun.
Ben tek başına telsizin yeterli olduğunu düşünmüyorum, görüntülü olması çok iyi oldu bizim için.
Bebek ağlasa bile görüntüden takip ediyoruz, kendi kendine uyursa hiç gitmiyoruz, ama telsizde her seste merakta kalırsınız.

Veya iş yaparken kızım uyanırdı, ben kameradan takip edip işime devam ederdim.
Emeklemeye başladığı dönemler yerde yatırıyordum, etrafına da oyuncaklar koyup mutfağa gidiyordum, uyanır uyanmaz oyuncaklara emekleyip oynuyordu onu öyle izlemek aşırı keyifli

Beşik olarak da yeğenimde kullandığımız sepet beşiği kullandım ilk aylar, çok rahat oldu, her odaya taşınıyor tekerlekleri var ve kapılardan çok rahat geçiyor.
Sepeti çıkıp yatak olarak da istediğin yere koyabiliyorsunuz.

Park yatak da teyzemden geldi 10 yıllık ama hala taş gibi, biz kullanan üçüncü bebektik

Odalar arası rahat gezen bir beşik aşırı iş görüyor bence

Kızlar göbek fotomu sizlere sabah atacağım çünkü akşam yemekten sonra aşırı bir şiş oluyor sabah geçiyor benimde karnım çıktı ve inanılmaz 1 haftada oldu bu. Ayrıca bugün kasıklarım ağrıyor hayrola

Sağolun Eveet normalde hic agrimazdi bugun mutfagin kapisini kapatmamisim yemek yaparken koku konusunda da hassasim, tum camlari actim koku ciksin diye ondan oldu galiba sabaha kadar gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…