2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya bi de ben bundan korkarım çocuğun canı mı acır beynini mi çekerim falan diye inşallah sümüklü bi bebiş olmaz kızım
Serum fizyolojigi bu yüzden sıkıyoruz. Önce yumuşatıyor sonra cekiyoruz. Bizde hep ben cesur olmak zorunda kaldım. Eşim hep benden daha cesaretsizdi. İlk banyosu ilk burun temizligi göbeği düştü göbek temizliği alt değiştirme üst değiştirme her şeyin ilki hep bana kaldı yapan olmayınca yapıyorsun. Analiqqquueee

Bizde cesur olan eşim olacak muhtemelen ben biraz tırsağım bu konularda, bakalım analık etkisi olacak mı.

Bizde cesur olan eşim olacak muhtemelen ben biraz tırsağım bu konularda, bakalım analık etkisi olacak mı.
Evet iki ebeveynden birinin yapması lazım. Ben kocanın titreyen ellerini görünce dedim ki aman sen bir dur ben yaparım o da alıştı. 3-4 aylık olana kadar elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadim Allah'tan korkarım her işi o yaptı ama bebeğe dair işler hep bendeydi oğlum hapsirirdi diğer odadan koşarak gelirdi nerdeyse ağlayacak senaaaa hapsirdi burnuna biseu mi kacti napicaz niye hapsirdi diye ahahah çok seviyorum bu çocuğu yaa.

Pompa gerekli eninde sonunda olduki süt olmadı satarsın olur biter. Ben oldukça çok kullandım ilk günden hastanede sağmaya başladım. Yine öyle yaparım. Her şeye ekstra para veriyoruz pompa önemli bir ihtiyaç benim fikrim. Sütü artırır sütün verimini artırır. Mastit olmayı engeller. Çok eskiden bile sütlerini sağıyormuş kadınlar elleriyle. Süt sağıp akşam eşimle başbaşa çok çıkmışlığım var ilk zamanlar. Eşime bırakıp kızlarla çıkmışlığım var. Bence hayat kalitesini artırıyor. Sonrasında zaten işe dönüş mecburi sağım olacak.

Bebişin burnu çok tıkanıyor ilk zamanlar onu temizlemek için
Şimdi biraz videolar izledim okudum da ilk 15-20 gün aspiratör kullanılmaması tavsiye edilmiş. Sadece izotonik suyu sıkıp bebeği yüzüstü tutup akmasını beklemek daha sağlıklıymış. Aspiratörü bir aya yakın kullanmak gerekiyomuş.

Evet canım. Zaten sürekli ihtiyaç olacak diye birşey de yok. İlerki donemlerde de çok gerekmedikçe kullanmıyoruz zaten. Onu ayarlarsin duruma göre merak etme.

Kullanacağım kısıtlı süre oldugu için bence de kullan canım... İkea nın alt değiştirme standı gelince atarmısınız resmini nasıl bişey alabilirim

Bende tansiyon diye düşündüm yazdığınızda. Tansiyon aleti edinmeniz yararınıza olur bu süreçte. Bende hergün ölçmeye çalışıyorum. Genelde tansiyon problemin olduğu için
Doktorumla sabah konuştum. Uyandigin andan itibaren ağrın varsa su tüketimin az ya da kaloriferler odayi kurutuyor dedi. Kalorifere nemli bez koy ve suyu cok tüket dedi. Yine de simdilik komşumdan aldım tansiyon aleti. Akşam 11 e 7 idi

Ben de bir süre yapacağım. Umarım tekrar ağrımaz. Çok geçmiş olsun size de

Bu beşik çok güzelmiş park yatakları pek beğenemiyordum ama ahşap olunca çok güzel duruyor. Bu beşikler ne kadar süre ile kullanılıyor ki yani kaç yaştan sonra başka bir yatağa ihtiyaç duyarız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…