- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
- #53.861
İnşallah olur söyledim şimdi kızıma çantasını hazırladı oyuncak doldurdu okula gidelim diyor  dünden razı inşallah açılırsa okul başlayınca da hevesli olacağını düşünüyorum keza kum parkı vs gittigimizde beni bırakıp içeri koşuyor
dünden razı inşallah açılırsa okul başlayınca da hevesli olacağını düşünüyorum keza kum parkı vs gittigimizde beni bırakıp içeri koşuyor

dünden razı inşallah açılırsa okul başlayınca da hevesli olacağını düşünüyorum keza kum parkı vs gittigimizde beni bırakıp içeri koşuyor

ona da alışıyorlar.
 ona da alışıyorlar. 

ucuncuyude menepoz baslangıcı oldu yumurta rezervi 00.1 doktorum ucuncuyude ıstyor san yapmanı tavsiye ederim dedı ıstyordum ama kucuk kızım 3-5yas almasını ıster dım ama vaktım yoktu adetlerım bıle kısaldı düzensizleşti bende kararımı verdım cok sukur nasip oldu
ucuncuyude menepoz baslangıcı oldu yumurta rezervi 00.1 doktorum ucuncuyude ıstyor san yapmanı tavsiye ederim dedı ıstyordum ama kucuk kızım 3-5yas almasını ıster dım ama vaktım yoktu adetlerım bıle kısaldı düzensizleşti bende kararımı verdım cok sukur nasip oldu
 hayırlı olsun yeni hamileliğin, sağlıkla ilerler umarım.
 hayırlı olsun yeni hamileliğin, sağlıkla ilerler umarım. 

Ben ikinci kızımı doğurdum ve şuan 13 aylık
 Ben ikinci kızımı doğurdum ve şuan 13 aylık  tabii bizim yaş farkı biraz azdı o yüzden çok zor geçti günler ama planlı olsaydı bende şimdi düşünürdüm. Harika bir zamanlama
 tabii bizim yaş farkı biraz azdı o yüzden çok zor geçti günler ama planlı olsaydı bende şimdi düşünürdüm. Harika bir zamanlama