2021 Nisan Anneleri

Benim daha 6 günüm var rüyamda çok kotu syeler gordum tabiride çok kotu covit sunucumuz da cikmadi

Benim daha 6 günüm var rüyamda çok kotu syeler gordum tabiride çok kotu covit sunucumuz da cikmadi
Hamileler kötü rüyalar görürmüş korkma bende saçma sapan şeyler gördüm 4 ünde minnoşumuzu görücez hurma büyüklüğünde olacakmış 9 haftalık olacak benimki

Hamileler kötü rüyalar görürmüş korkma bende saçma sapan şeyler gördüm 4 ünde minnoşumuzu görücez hurma büyüklüğünde olacakmış 9 haftalık olacak benimki☺

Maaşallah ben doktora gittiğim gün 7+1 olcak 8 haftalık 1 hafta dahamı bekleyip gitsem ama ben kalbini hiçç duymadim.

Rüya konusunda çok haklisin 2 aydır çok feçi rüyalar goruyorum

Gözünüz aydın ALLAH analı babali buyutsun satınız kaç

Maaşallah ben doktora gittiğim gün 7+1 olcak 8 haftalık 1 hafta dahamı bekleyip gitsem ama ben kalbini hiçç duymadim.

Rüya konusunda çok haklisin 2 aydır çok feçi rüyalar goruyorum
Sen bilirsin kafan rahatlasın bence bi duy insan kuruyo kafasında çünkü

Hayırlısı olsun kimisi aylar yıllar boyu uğraşıyor kimisi böyle beklemeden süpriz yasıyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Gözünüz aydın olsun

Pazar günü benim başıma geldi. Bende ikiz tüp bebek 6+3 tü pazar günü. Hemen aradım doktoru ek bir ilaç verdi. Pazartesi de kontrol etti. Ufak bir kanama alanı var. Kalp atışını gördük. İkisi de sağlıklıydı, olabiliyormuş ama tabi ki düşük tehdidi. Ben bi de o kanı görünce tuvaletten çıkar çıkmaz kapının önünde bayıl düş. Ama allahtan bir şey olmadı. Benim bir daha kanamam olmadı ama lekelenmem oldu sadece sabahları. Bu sabah o da olmadı. Şuan evde istirahat ediyorum. İnşallah bir şey olmayacak içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Bu durumu yaşayan bir çok hamilenin sağlıklı doğum yapabildiğini söyledi. Keseniz ve bebeğiniz gelişmeye devam editorsa içinizi rahat tutun, ama en ufak bir farklılıkta doktorumuzla görüşmeyi ihmal etmeyin.

Bidaha gdieceksem bidaha gitmeyim bisi diyin
Kalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra falan cagrıyorlar diye biliyorum canım bi risk olursa falan onbeş gün sonra cagırıyorlar. Bence önlemini al git ya bu haftalar riskli olabiliyor insanın içi rahat etmiyor ben aksatmama taraftarıyım ama sen bilirsin canım

Hayırlısı olsun kimisi aylar yıllar boyu uğraşıyor kimisi böyle beklemeden süpriz yasıyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Gözünüz aydın olsun

Teşekkür ederim. Hep konuşurduk arkadaşlar 3. İstiyormusun derlerdi Allah olmayana, isteyene versin diye dua ederdim hep. Nasip böyleymiş.

Teşekkür ederim. Hep konuşurduk arkadaşlar 3. İstiyormusun derlerdi Allah olmayana, isteyene versin diye dua ederdim hep. Nasip böyleymiş.
Olsun nolursa olsun güzel haber bence Rabbim nasip etmiş sizi de nasiplendirir bebiş sebebiyle hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallah

Biz kanama için gittik bide baktık 6+4 de kalpleri kımıl kımıl Size de görmek nasip olsun.

Bilemedim devlete gidiyordum hafta sonuda eşimle özele gidecektim 2 kere radyasyon almasammi en iyisi ben eşimin çalışmasına göre ayarlayım gitmeyeyim eylülün 2.haftası belki cinsiyeti bile görür

Kızlar birşey soracağım bnde doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık gebelik dedi 4 buçuk haftada belli oluyor mu dış gebelik felan çünkü dış gebelik değil dedi boş değil normal dedi

Karından duyamadım canım 1 hafta sonra çağırdı. Lekelenmem olduğu için de vajinadan bakmadık. Sen duydun mu kaç hastalıktı. Seninde gözün aydin
Teşekkürler canım bugün tam 6 haftalık sata göre pandemiden dolayı 9 unda gideyim diyorum dr a hiç gitmedm inşallah en kısa sürede kalp atışlarını duyarsın canım Allah herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kanaması olanlara şifa versin.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…