İnşallah iyi haberler alırsınMerhaba, aranıza katılabilirim bugün...Test aldım yarım saat sonra yapıcam...
Hamileler kötü rüyalar görürmüş korkma bende saçma sapan şeyler gördüm 4 ünde minnoşumuzu görücez hurma büyüklüğünde olacakmış 9 haftalık olacak benimkiBenim daha 6 günüm var rüyamda çok kotu syeler gordum tabiride çok kotu covit sunucumuz da cikmadi
hadi güzel haber alırsın inşallah canım bizede yaz
İnşallah iyi haberler alırsın
Hamileler kötü rüyalar görürmüş korkma bende saçma sapan şeyler gördüm 4 ünde minnoşumuzu görücez hurma büyüklüğünde olacakmış 9 haftalık olacak benimki☺
İyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
Testte net bir şekilde çıktı hamileyim. Benim ki planlı bi gebelik değil sürpriz yumurta... Şoklardayım şu an. 40 yaşındayım 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında.
Sen bilirsin kafan rahatlasın bence bi duy insan kuruyo kafasında çünküMaaşallah ben doktora gittiğim gün 7+1 olcak 8 haftalık 1 hafta dahamı bekleyip gitsem ama ben kalbini hiçç duymadim.
Rüya konusunda çok haklisin 2 aydır çok feçi rüyalar goruyorum
Hayırlısı olsun kimisi aylar yıllar boyu uğraşıyor kimisi böyle beklemeden süpriz yasıyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Gözünüz aydın olsunİyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
Testte net bir şekilde çıktı hamileyim. Benim ki planlı bi gebelik değil sürpriz yumurta... Şoklardayım şu an. 40 yaşındayım 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında.
Bidaha gdieceksem bidaha gitmeyim bisi diyinSen bilirsin kafan rahatlasın bence bi duy insan kuruyo kafasında çünkü
Gözünüz aydın ALLAH analı babali buyutsunsatınız kaç
kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Kalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra falan cagrıyorlar diye biliyorum canım bi risk olursa falan onbeş gün sonra cagırıyorlar. Bence önlemini al git ya bu haftalar riskli olabiliyor insanın içi rahat etmiyor ben aksatmama taraftarıyım ama sen bilirsin canımBidaha gdieceksem bidaha gitmeyim bisi diyin
Hayırlısı olsun kimisi aylar yıllar boyu uğraşıyor kimisi böyle beklemeden süpriz yasıyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Gözünüz aydın olsun
Olsun nolursa olsun güzel haber bence Rabbim nasip etmiş sizi de nasiplendirir bebiş sebebiyle hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallahTeşekkür ederim. Hep konuşurduk arkadaşlar 3. İstiyormusun derlerdi Allah olmayana, isteyene versin diye dua ederdim hep. Nasip böyleymiş.
Biz kanama için gittik bide baktık 6+4 de kalpleri kımıl kımılKızlar dr dan geldim foto koyabildim sanırım. Dr belli belirsiz görüyorum dedi yavrum nokta kadar daha 6 hafta ile uyumlu dedi. Allah im herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Inşallah bizd3 sağlıklı hamilelik geçirelim.pembe akıntılar için olabilir dedi. Progestan vajinadan devam edicem. Siz bebiş ne zaman net gördünüz kızlar.
Kalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra falan cagrıyorlar diye biliyorum canım bi risk olursa falan onbeş gün sonra cagırıyorlar. Bence önlemini al git ya bu haftalar riskli olabiliyor insanın içi rahat etmiyor ben aksatmama taraftarıyım ama sen bilirsin canım
Teşekkürler canım bugün tam 6 haftalık sata göre pandemiden dolayı 9 unda gideyim diyorum dr a hiç gitmedm inşallah en kısa sürede kalp atışlarını duyarsın canım Allah herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kanaması olanlara şifa versin.Karından duyamadım canım 1 hafta sonra çağırdı. Lekelenmem olduğu için de vajinadan bakmadık. Sen duydun mu kaç hastalıktı. Seninde gözün aydin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?