2021 Nisan Anneleri

Bilemedim devlete gidiyordum hafta sonuda eşimle özele gidecektim 2 kere radyasyon almasammi en iyisi ben eşimin çalışmasına göre ayarlayım gitmeyeyim eylülün 2.haftası belki cinsiyeti bile görür
Kız git duy kalbini bence geciktirme

Kızlar birşey soracağım bnde doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık gebelik dedi 4 buçuk haftada belli oluyor mu dış gebelik felan çünkü dış gebelik değil dedi boş değil normal dedi
Keseyi gördüyse dış değildir kalbide duymadan bebeği görmeden boş gebelik olup olmadıgını bilemezler

Kızlar birşey soracağım bnde doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık gebelik dedi 4 buçuk haftada belli oluyor mu dış gebelik felan çünkü dış gebelik değil dedi boş değil normal dedi
Canım kesesini gördü demek ki dış gebelik değil dediğine göre ben 5 haftalık gittiğime keseyi görmüştü

Kamuda çalışan arkadaşlar yasaklar geri geliyo gibi hamişlerede idari izin gelir diye düşünüyorum bi duyumu olan varmı gelirse haberleşelim mutlaka
Ben kamudayim. Genelge yayımlanmış esnek çalışma yapılabilir diye. Takip ediyorum inşallah idari izin gelir. Cok zor gidip geliyorum. Müdürüm anlayışlı biri sagolsun mesaiyi tamamlayamadigimi farketti erken çık dedi ama gidip gelirken bile mahvoluyorum

Ya bence eylülden sonra bize izin verirler diye düşünüyorum inşallah idari izin kullanır tamamlarız hamileliğimizi bende hemşireyim sıkıntı 24 saat calısıyoruz bu ay az nöbet yazdırdım birim değiştiricem ekimde. Ama idari izin gelirse süper olur 24 ten sonra izinliyiz zatwn

Canım bakarsın erkek olur Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin eşin istiyormuydu sadece senmi biliyosun ben heycanlandm

Canım bakarsın erkek olur Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin eşin istiyormuydu sadece senmi biliyosun ben heycanlandm

Hayırlısı olsun canım, eşim bilmiyor henüz, nasıl karşılar bilemiyorum... Uzun süre kimseye söyleyemem sanırım.

çok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz sürer gebeliğin. stres yapmamaya çalış. ben de çok gerginim. hergün doktora gidip kontrol etmek istiyorum.

Bende hemşireyim ayda 10 nöbet tutuyorum maalesef kolaylık sağlanabilecek bir sorumluya sahip değilim inşallah izinler gelir

Sizin kasik agriniz oluyor mu? Adet agrisi gibi? Bu da bugun cikti. Kanama alanindan dolayi mi oluyor, yoksa rahim genisledigi icin mi oluyor. Her yeni bir seye evhamlaniyorum. Kimsenin yasadigi birbirini tutmaz ama bu durumda olan kisilerde oluyo mu merak ettim.

Hayırlı olsun aramıza Hoşgeldin

Bende hemşireyim ayda 10 nöbet tutuyorum maalesef kolaylık sağlanabilecek bir sorumluya sahip değilim inşallah izinler gelir
Banada 10 nöbet yazdılar yoğun bakımdayım ben. Dedim cıkarım 4 ünde kontrolüm var bizimkiler iyi anlayışlı 7 nöbet yazdılar eylülü tamamlayıp cıkmayı düşünüyorum kan almaya. Bakalım idari izin gelirse süper olur herkes için

Benim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Benim daha 6 günüm var rüyamda çok kotu syeler gordum tabiride çok kotu covit sunucumuz da cikmadi
Bende kötü rüyalar görüyorum bence de hamilelikten çok takılma. İnşallah sonucunuz negatif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…