Kız git duy kalbini bence geciktirmeBilemedim devlete gidiyordum hafta sonuda eşimle özele gidecektim 2 kere radyasyon almasammi en iyisi ben eşimin çalışmasına göre ayarlayım gitmeyeyim eylülün 2.haftası belki cinsiyeti bile görür
Keseyi gördüyse dış değildir kalbide duymadan bebeği görmeden boş gebelik olup olmadıgını bilemezlerKızlar birşey soracağım bnde doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık gebelik dedi 4 buçuk haftada belli oluyor mu dış gebelik felan çünkü dış gebelik değil dedi boş değil normal dedi
Canım kesesini gördü demek ki dış gebelik değil dediğine göre ben 5 haftalık gittiğime keseyi görmüştüKızlar birşey soracağım bnde doktora gittiğimde 4 buçuk haftalık gebelik dedi 4 buçuk haftada belli oluyor mu dış gebelik felan çünkü dış gebelik değil dedi boş değil normal dedi
Ben kamudayim. Genelge yayımlanmış esnek çalışma yapılabilir diye. Takip ediyorum inşallah idari izin gelir. Cok zor gidip geliyorum. Müdürüm anlayışlı biri sagolsun mesaiyi tamamlayamadigimi farketti erken çık dedi ama gidip gelirken bile mahvoluyorumKamuda çalışan arkadaşlar yasaklar geri geliyo gibi hamişlerede idari izin gelir diye düşünüyorum bi duyumu olan varmı gelirse haberleşelim mutlaka
Ya bence eylülden sonra bize izin verirler diye düşünüyorum inşallah idari izin kullanır tamamlarız hamileliğimizi bende hemşireyim sıkıntı 24 saat calısıyoruz bu ay az nöbet yazdırdım birim değiştiricem ekimde. Ama idari izin gelirse süper olur 24 ten sonra izinliyiz zatwnBen kamudayim. Genelge yayımlanmış esnek çalışma yapılabilir diye. Takip ediyorum inşallah idari izin gelir. Cok zor gidip geliyorum. Müdürüm anlayışlı biri sagolsun mesaiyi tamamlayamadigimi farketti erken çık dedi ama gidip gelirken bile mahvoluyorum
Canım bakarsın erkek olur Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin eşin istiyormuydu sadece senmi biliyosun ben heycanlandmİyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
Testte net bir şekilde çıktı hamileyim. Benim ki planlı bi gebelik değil sürpriz yumurta... Şoklardayım şu an. 40 yaşındayım 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında.
İnşallah gelirde şu ortamda çalışmayızKamuda çalışan arkadaşlar yasaklar geri geliyo gibi hamişlerede idari izin gelir diye düşünüyorum bi duyumu olan varmı gelirse haberleşelim mutlaka
İnşallah canım gelir diye düşünüyorum bence eylüldeİnşallah gelirde şu ortamda çalışmayız
Canım bakarsın erkek olur Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin eşin istiyormuydu sadece senmi biliyosun ben heycanlandm
Tamam canim özeli erteleyip 1indeku kontrolüne gircemKız git duy kalbini bence geciktirme
Git git tabiki ihmal etmeTamam canim özeli erteleyip 1indeku kontrolüne gircem
çok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz sürer gebeliğin. stres yapmamaya çalış. ben de çok gerginim. hergün doktora gidip kontrol etmek istiyorum.kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Sanırım hergün çağırsa doktor üşenmem giderimçok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz sürer gebeliğin. stres yapmamaya çalış. ben de çok gerginim. hergün doktora gidip kontrol etmek istiyorum.
Ya bence eylülden sonra bize izin verirler diye düşünüyorum inşallah idari izin kullanır tamamlarız hamileliğimizi bende hemşireyim sıkıntı 24 saat calısıyoruz bu ay az nöbet yazdırdım birim değiştiricem ekimde. Ama idari izin gelirse süper olur 24 ten sonra izinliyiz zatwn
kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
Hayırlı olsun aramıza Hoşgeldinİyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
Testte net bir şekilde çıktı hamileyim. Benim ki planlı bi gebelik değil sürpriz yumurta... Şoklardayım şu an. 40 yaşındayım 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında.
Banada 10 nöbet yazdılar yoğun bakımdayım ben. Dedim cıkarım 4 ünde kontrolüm var bizimkiler iyi anlayışlı 7 nöbet yazdılar eylülü tamamlayıp cıkmayı düşünüyorum kan almaya. Bakalım idari izin gelirse süper olur herkes içinBende hemşireyim ayda 10 nöbet tutuyorum maalesef kolaylık sağlanabilecek bir sorumluya sahip değilim inşallah izinler gelir
İnşallah ne güzel bir duaTeşekkür ederim canımSizin de güze haberler hiç gitmesin kulağınızdan
Benim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)Sizin kasik agriniz oluyor mu? Adet agrisi gibi? Bu da bugun cikti. Kanama alanindan dolayi mi oluyor, yoksa rahim genisledigi icin mi oluyor. Her yeni bir seye evhamlaniyorum. Kimsenin yasadigi birbirini tutmaz ama bu durumda olan kisilerde oluyo mu merak ettim.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİyi dilekleriniz için sağolun kızlar,
Bende kötü rüyalar görüyorum bence de hamilelikten çok takılma. İnşallah sonucunuz negatif çıkarBenim daha 6 günüm var rüyamda çok kotu syeler gordum tabiride çok kotu covit sunucumuz da cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?