2021 Nisan Anneleri

sağlıklı olsun yeter kiiii kız cocuklarına cok heves ediyorum ben eşim de kız hissediyomuş ama
Hayırlısı ve sağlıklısı ve gönlümüzdeki olur inşallah canım ilk çocuksa cinsiyet önemli değil insan kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsa kızı olsun istyr tabiki herşeyin üstünde Allah sağlıklı ve hayırlısını versin

Teşekkür ederim canım bende progestan iğne olarak kullanıyorum inşallah beni bırakmaz Endişelendim ama başına gelen varmış

Aynen öyle canımm. Rabbim herkese gönlündeki ni hayırlı sekilde nasip etsin

Benim bıçakla deneyimim bıçak cikti erkek ama görün kızım olcak

Ben bu çocuğa kardeşsiz kalmasin diye kardeş yaptım kiz istiyoruz şimdide diyorki anne aramızda yaş farkı çok kardesiminde kardeşi olsun

türk kahvesi zararlı mı
cnm günde bir h kahvenin zararı olmaz bizim burda bebek zekii olur iç derler. Ama benim kalbim çarpıyor içemiyorum
Benim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)
benimde içimden seninki kız gibi geldi. İnşallah benim de kızım olur
Est. Sorun değil canım. Belki daha güzeli için yol açmıştır Rüyayla öğrendim rüya gibi gitti. Hayırlısı artık
cok üzüldüm cnm geçmiş olsun inşallah hemen yeniden hamile kalırsın sağlıkla
Ben de de var kanama alanları ve düşük riski. Progestan kullanmaya devam ediyorm. Bir sey olmaz inşallah

Kızlar dr dan geldim foto koyabildim sanırım. Dr belli belirsiz görüyorum dedi yavrum nokta kadar daha 6 hafta ile uyumlu dedi. Allah im herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Inşallah bizd3 sağlıklı hamilelik geçirelim. pembe akıntılar için olabilir dedi. Progestan vajinadan devam edicem. Siz bebiş ne zaman net gördünüz kızlar.

Eklentiler

• IMG-20200826-WA0000.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah gözün aydın canım.. Sağlıkla ilerlesin. Ben ilk kontrolümde kendi hesabıma göre 6+3 tüm ama erken yumurtlama 7+1 miş çok net göründü bebek..

cnm günde bir h kahvenin zararı olmaz bizim burda bebek zekii olur iç derler. Ama benim kalbim çarpıyor içemiyorum
benimde içimden seninki kız gibi geldi. İnşallah benim de kızım olur
İnşallah gönlünden geçen olur canımmm buraya yazarız cinsiyetlerini öğrenince

Canım gözünaydın kalp atışını duydunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…