Hayırlısı ve sağlıklısı ve gönlümüzdeki olur inşallah canım ilk çocuksa cinsiyet önemli değil insan kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsa kızı olsun istyr tabiki herşeyin üstünde Allah sağlıklı ve hayırlısını versinsağlıklı olsun yeter kiiii kız cocuklarına cok heves ediyorum ben eşim de kız hissediyomuş ama
Teşekkür ederim canım bende progestan iğne olarak kullanıyorum inşallah beni bırakmazMerak etme canım. Benimde oğlumda bi gün lekeler geldi. Doktora gittim kanama alanı gördü ultrasonda kesenin orda. 1 ay progestan içip dinlendim. Hiç kalkmadım zaten o progestanı ağız yoluyla alıp ayakta kalmak imkansızbayılıyorsun resmen.
Şuan oğlum 6 yaşında. Üzme kendini bol bol uzan
Aynen öyle canımm. Rabbim herkese gönlündeki ni hayırlı sekilde nasip etsinHayırlısı ve sağlıklısı ve gönlümüzdeki olur inşallah canım ilk çocuksa cinsiyet önemli değil insan kızı varsa oğlu olsun istiyor oğlu varsa kızı olsun istyr tabiki herşeyin üstünde Allah sağlıklı ve hayırlısını versin
cnm günde bir h kahvenin zararı olmaz bizim burda bebek zekii olur iç derler. Ama benim kalbim çarpıyor içemiyorumtürk kahvesi zararlı mı
benimde içimden seninki kız gibi geldi. İnşallah benim de kızım olurBenim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)
cok üzüldüm cnm geçmiş olsun inşallah hemen yeniden hamile kalırsın sağlıklaEst. Sorun değil canım. Belki daha güzeli için yol açmıştırRüyayla öğrendim rüya gibi gitti. Hayırlısı artık
Ben de de var kanama alanları ve düşük riski. Progestan kullanmaya devam ediyorm. Bir sey olmaz inşallahkızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım
rüyamda elma ağacı gördüm erkek bebege yorumlanırmıs hadi bakalım
Maşallah gözün aydın canım.. Sağlıkla ilerlesin. Ben ilk kontrolümde kendi hesabıma göre 6+3 tüm ama erken yumurtlama 7+1 miş çok net göründü bebek..Kızlar dr dan geldim foto koyabildim sanırım. Dr belli belirsiz görüyorum dedi yavrum nokta kadar daha 6 hafta ile uyumlu dedi. Allah im herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Inşallah bizd3 sağlıklı hamilelik geçirelim.pembe akıntılar için olabilir dedi. Progestan vajinadan devam edicem. Siz bebiş ne zaman net gördünüz kızlar.
Saol canım senin de gözün aydinMaşallah gözün aydın canım.. Sağlıkla ilerlesin. Ben ilk kontrolümde kendi hesabıma göre 6+3 tüm ama erken yumurtlama 7+1 miş çok net göründü bebek..
İnşallah gönlünden geçen olur canımmmcnm günde bir h kahvenin zararı olmaz bizim burda bebek zekii olur iç derler. Ama benim kalbim çarpıyor içemiyorum
benimde içimden seninki kız gibi geldi. İnşallah benim de kızım olur
İnşallah Ekim ayında artıkİnşallah gönlünden geçen olur canımmmburaya yazarız cinsiyetlerini öğrenince
Canım gözünaydın kalp atışını duydunmuKızlar dr dan geldim foto koyabildim sanırım. Dr belli belirsiz görüyorum dedi yavrum nokta kadar daha 6 hafta ile uyumlu dedi. Allah im herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Inşallah bizd3 sağlıklı hamilelik geçirelim.pembe akıntılar için olabilir dedi. Progestan vajinadan devam edicem. Siz bebiş ne zaman net gördünüz kızlar.
kaçıncı hafta da öğreniliyo en erken :)İnşallah Ekim ayında artık
ben 11.haftam da doktora gidicem o zaman tahmin edebilir mi acaba :)Benim kızımda 12. haftada %80 kız demişti doktorum..
12 de tahmin edebiliyorlar ama net olmayabiliyorkaçıncı hafta da öğreniliyo en erken :)
hadi güzel haber alırsın inşallah canım bizede yazMerhaba, aranıza katılabilirim bugün...Test aldım yarım saat sonra yapıcam...
Anladım canım12 de tahmin edebiliyorlar ama net olmayabiliyor
Karından duyamadım canım 1 hafta sonra çağırdı. Lekelenmem olduğu için de vajinadan bakmadık. Sen duydun mu kaç hastalıktı. Seninde gözün aydinCanım gözünaydın kalp atışını duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?