Aynen benim de çok oluyor halbuki diğer kızlarımda hiç hatırlamıyorum böyle birşey ama bu çok ağrı veriyor. Özellikle yatarkenBenim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)
Bana da komik geldi ama meraktan insan yapıyor işte bakalm doğru çıkacak mı hep birlikte göreceğizYazınızı okuyunca önce bir gülme geldi sonra eşime söyledim hemen yapmak istedi sonuç erkek çıktı şimdiye kadar tüm belirtilerim erkek yönünde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Hadi baklm sonuçları merakla bekliyorm herkesin gönlüne göre olsun inşallahBenim bıçakla deneyimim bıçak cikti erkek ama görün kızım olcak
Ben bu çocuğa kardeşsiz kalmasin diye kardeş yaptım kiz istiyoruz şimdide diyorki anne aramızda yaş farkı çok kardesiminde kardeşi olsun
Hamilelere idari izin 24 haftadan sonra diye biliyorum, yanlış mı biliyorumYa bence eylülden sonra bize izin verirler diye düşünüyorum inşallah idari izin kullanır tamamlarız hamileliğimizi bende hemşireyim sıkıntı 24 saat calısıyoruz bu ay az nöbet yazdırdım birim değiştiricem ekimde. Ama idari izin gelirse süper olur 24 ten sonra izinliyiz zatwn
İnşallah bi sıkıntı olmaz valla ben acemiyim pek bilmiyorum amaAynen benim de çok oluyor halbuki diğer kızlarımda hiç hatırlamıyorum böyle birşey ama bu çok ağrı veriyor. Özellikle yatarken
Doktorlara inanmayi biraktik kim ne yasiyo onlarda teselli buluyoruzBenim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)
Sizin kasik agriniz oluyor mu? Adet agrisi gibi? Bu da bugun cikti. Kanama alanindan dolayi mi oluyor, yoksa rahim genisledigi icin mi oluyor. Her yeni bir seye evhamlaniyorum. Kimsenin yasadigi birbirini tutmaz ama bu durumda olan kisilerde oluyo mu merak ettim.
Benim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)
Doktora sormadımDoktorlara inanmayi biraktik kim ne yasiyo onlarda teselli buluyoruz
Evet bende o sekilde anladım. Bu ikinci ama ilki düşük oldu. İkisinde de beklenen adet tarihi öncesinde kasık ağrıların oldu :)Benim 5. Hamileliğim hepsinde kasık ağrım oldu. Hatta 3. Den sonra test yapmadan direk kasık ağrımdan anladım hamile olduğumu. Yerleştiği için ağrı olurmuş.
Benim su kanama alani konusu cikana kadar nerdeyse hic kasik agrim olmadigi icin simdi tedirgin ediyo beni.kanamadan haric Buyudukleri icin suan oluyor olabilir, ama ben olan her seyi kanama alanina yordugum icinBenim 5. Hamileliğim hepsinde kasık ağrım oldu. Hatta 3. Den sonra test yapmadan direk kasık ağrımdan anladım hamile olduğumu. Yerleştiği için ağrı olurmuş.
Aynen canım şuan için 24 haftadan sonra izinliyiz ama idari izin verirlerse vakalar arttıgından dolayı 2.bi emre kadar izinli oluyoruz . Sanırım gelicek gibi bakalım inşallahHamilelere idari izin 24 haftadan sonra diye biliyorum, yanlış mı biliyorumOnun dışında idari izin gelirse hamileler hafta farketmeksizin izinli mi oluyor
Çubuk kraker, salatalık, meyve, makarna dışında ne yersem midem bulanıyo.Yemek kokusu beni alt üst ediyorKızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Çorba olarakta mercimek ve tavuk çorbası içebiliyorum. Tabii bunlardan da ilerleyen zamn da tiksinmezsemKızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Çubuk kraker, salatalık, meyve, makarna dışında ne yersem midem bulanıyo.Yemek kokusu beni alt üst ediyor
Herhalde burda en bulantı kusma yasayan benim canım. Hatta bir haftadırda ilaç kullanıyorum. Ama yinede hafif bazen öğürtülü mide bulantısı oluyor. Suyu icince anında içim kötü oluyor içemiyorum ama ev yapımı vişne suyu komposto gibi ayran süt karpuz üzüm muz bunları icip yiyorum simdilik enazından sulu seyler diye yiyebildiğim kadarıyla yiyorum. Beyaz leblebiyi tavsiye ederim birde gerçekten bastırıyor bayaKızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Senin adına sevindim cnaım bende yoğun bakımdayımBanada 10 nöbet yazdılar yoğun bakımdayım ben. Dedim cıkarım 4 ünde kontrolüm var bizimkiler iyi anlayışlı 7 nöbet yazdılar eylülü tamamlayıp cıkmayı düşünüyorum kan almaya. Bakalım idari izin gelirse süper olur herkes için
tesekkurler canim seninkide hayirli olsun insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimiziNormal, şimdilik zaten adet belirtilerinle aynı olur.Bir iki ay sonra hamilelik belirtileri iyice gösterir kendini. Hayırlı olsun benimde ikinci gebeliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?