2021 Nisan Anneleri

Benim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)
Aynen benim de çok oluyor halbuki diğer kızlarımda hiç hatırlamıyorum böyle birşey ama bu çok ağrı veriyor. Özellikle yatarken

Yazınızı okuyunca önce bir gülme geldi sonra eşime söyledim hemen yapmak istedi sonuç erkek çıktı şimdiye kadar tüm belirtilerim erkek yönünde bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Bana da komik geldi ama meraktan insan yapıyor işte bakalm doğru çıkacak mı hep birlikte göreceğiz

Hadi baklm sonuçları merakla bekliyorm herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Hamilelere idari izin 24 haftadan sonra diye biliyorum, yanlış mı biliyorum Onun dışında idari izin gelirse hamileler hafta farketmeksizin izinli mi oluyor

Kızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.

Benim de kasık ağrım oluyo bi arkadas rahim genişlediği için dedi o yüzden olurmus :)

Benim 5. Hamileliğim hepsinde kasık ağrım oldu. Hatta 3. Den sonra test yapmadan direk kasık ağrımdan anladım hamile olduğumu. Yerleştiği için ağrı olurmuş.

Benim 5. Hamileliğim hepsinde kasık ağrım oldu. Hatta 3. Den sonra test yapmadan direk kasık ağrımdan anladım hamile olduğumu. Yerleştiği için ağrı olurmuş.
Evet bende o sekilde anladım. Bu ikinci ama ilki düşük oldu. İkisinde de beklenen adet tarihi öncesinde kasık ağrıların oldu :)

Benim su kanama alani konusu cikana kadar nerdeyse hic kasik agrim olmadigi icin simdi tedirgin ediyo beni.kanamadan haric Buyudukleri icin suan oluyor olabilir, ama ben olan her seyi kanama alanina yordugum icin

Hamilelere idari izin 24 haftadan sonra diye biliyorum, yanlış mı biliyorum Onun dışında idari izin gelirse hamileler hafta farketmeksizin izinli mi oluyor
Aynen canım şuan için 24 haftadan sonra izinliyiz ama idari izin verirlerse vakalar arttıgından dolayı 2.bi emre kadar izinli oluyoruz . Sanırım gelicek gibi bakalım inşallah

Kızlar midem inanılmaz bulanıyor, su içince daha kötü oluyorum ama susuzlukta mide bulantısı yaparmış. Siz çözüm bulabildiniz mi, halsizliğim azaldı ama ona şükrediyorum.
Çubuk kraker, salatalık, meyve, makarna dışında ne yersem midem bulanıyo.Yemek kokusu beni alt üst ediyor

Çubuk kraker, salatalık, meyve, makarna dışında ne yersem midem bulanıyo.Yemek kokusu beni alt üst ediyor

Yemek yapamıyorum hiç zaten, yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırıyor. Tükürük salgımın arttığını farkettim acaba o mu mide Bulantısı arttırıyor diye düşünüyorum.

Herhalde burda en bulantı kusma yasayan benim canım. Hatta bir haftadırda ilaç kullanıyorum. Ama yinede hafif bazen öğürtülü mide bulantısı oluyor. Suyu icince anında içim kötü oluyor içemiyorum ama ev yapımı vişne suyu komposto gibi ayran süt karpuz üzüm muz bunları icip yiyorum simdilik enazından sulu seyler diye yiyebildiğim kadarıyla yiyorum. Beyaz leblebiyi tavsiye ederim birde gerçekten bastırıyor baya

Senin adına sevindim cnaım bende yoğun bakımdayım bizde eleman eksikliği sıkıntısı olduğundan sanmıyorum kan almaya vereceklerini. 32den sonra çalışmak isteyen Bi arkadaş olmuştu maalesef hiç kolaylık sağlayan görmedim. Aman ben iş hayatında pek şanslı insanlardan değilim gebeliğim sağlıklı geçsin ben dayanırım rabbimin izniyle

Kizlar hafif pembe akintim var.Bunu yasayan var mi?cok tedirginim suan acile gitsem bakabilirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…