2021 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım üzülme sen stres yapma yorma kendini rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah sonraki kontrolde güzel haberle alırsın

Selam kızlar nasılsınız.bulantı kusma başlayan oldu mu bende daha yok birşey gerçi kızlarımda 4.ayda olmuştu. Bakalım artık bu ne ola

Selam kızlar nasılsınız.bulantı kusma başlayan oldu mu bende daha yok birşey gerçi kızlarımda 4.ayda olmuştu. Bakalım artık bu ne ola
Günaydın canım bende 5. Haftada başlamıştı ilkinde şimdi midem bulanmayınca tedirgin oluyorum başka ne belirtiler var dr da 9 unda gitmeyi düşünüyorum pandemiden dolayı

Günaydın canım bende 5. Haftada başlamıştı ilkinde şimdi midem bulanmayınca tedirgin oluyorum başka ne belirtiler var dr da 9 unda gitmeyi düşünüyorum pandemiden dolayı
Canım bende bir de geçmeyen sağ kasık ağrım var özellikle yatınca şiddetleniyor benimde 1eylülde randevum bakalım ne diyecek doktor.

Günaydın kızlar , ben de akşam kızıma dedim elini koy karnıma istediğini düşünme hissetmeye çalış bakalım ne hissedeceksin .. Yavrum benim bekledi bekledi eli karnımda anne yaaa okadar çok erkek hissediyorum ki diyor Aslında hep kız olur inşallah diye dua ediyor ama içine erkek doğuyormuş..Hayırlısı Allahtan,sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyorum.

Merak etme canım. Benimde oğlumda bi gün lekeler geldi. Doktora gittim kanama alanı gördü ultrasonda kesenin orda. 1 ay progestan içip dinlendim. Hiç kalkmadım zaten o progestanı ağız yoluyla alıp ayakta kalmak imkansız bayılıyorsun resmen.
Şuan oğlum 6 yaşında. Üzme kendini bol bol uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…