Slm kızlar nasılsınız, bayadır giremiyordum şöyle son msjlara baktım, bizim cadaloz yüzüstü 2,5 aylıkken dönmüştü şimdi 2haftadır sırtüstüde dönmeyi keşfetti dönerek gideceği yere ulaşıyor

arka arkaya emekliyor, gece çok dönüyor beşiğe çok çarpıyordu kızıyordu yerde yatıyoruz ikimiz sabaha kendimi yatağın dışında buluyorum ittiriyor beni deli yatıyor asla atlet dışında üstüne birşey giydirmiyor yeni yeni gece yatarken don giydiriyorum oda uyuduktan sonra asla üstünü örttürmüyor çünkü, alt iki dişi çıktı 4.ayda aynı anda, şimdi üstler geliyor çok kaşıyor, mama sandalyesine oturmaya başladı bayılıyor ona oturmaya, artık duşakabinde yıkıyorum, çirkin ol dediğimde çirkin olmaya başladı bugün

kucağıma oturtunca çok zıplıyor, ablasının oyuncaklarının önüne oturtunca deliriyor tepinerek dağıtıyor hepsini, müziği çok seviyor dans etmeyi çok seviyor, yeni örümceğe oturtmaya başladık onu pek sevmedi, ben 4.aydan beri ağzına değdirdim hep yemek vs, geçen salatalık verdiydim emer diye bi baktım ucunu yemiş yutmuş aldım elinden havuç verdim dişiye tırtıklamış yutmuş bide pankek verdiydik oyalansın diye onuda yemişti

üzüm sıkıyorum ağzına falan yani aslında hazır artık başlayacağım ama ben öyle 3gün 5gün uğraşamam klasik kocakarı mantığı Ve çooook aşırı kucaçı uyanıkken 5dk durmaz hep kucakta olacak o beni çok zorluyor işte