Bu aralar bnm kizim azittiHayır.
Benim kizimda desteksiz az bi sure duruyor sonra yana devrilio ins oturabilir desteksz cunku emeklyrek gidiyo yorulup yan kaykik oturuyor 1 eliyle desteklio o zmnda rek elle uzanip sinirlenio.6.ayda daha ii olur ins destek minderini sevmedi cunkuBenden tavsiye hiç korkma, oturt, neyden korkuyorsun ki, dönmede böyle telaş yaptık, oturmazsa kafayı yeriz biz, ben desteksiz bile oturtuyorum, şimdi 1 dk falan duruyor, bu arada bugün yarın döner bizimkiler de, ama nasıl çalıştırıyorum, yorgun düşüyor, bir de kızıyor bana bazen, geriliyor, sonra hemen gönlünü alıyorum
Ayni durumdyz acaba sut miktarim yeterli ama doyuruculugumu yetmio die dsunuorm yarik kati gida icin alisvers yapip hafiften basliycm bakalim.Benim bebeğim önce gece sadece bir kez uyanıyordu son bir aydır 4 ya da 5 kez uyanıyor. Uykuya dalması da sıkıntı. 11 de yatırıyorum gece 2ye kadar derin uykuya geçmiyor nerdeyse. Her yarım saatte bir aynen dediğiniz gibi gözü kapalı aranıyor.
Cekildi zaten benim tamamen 2 aydır emmiyor soluValla ya nie boyle yaptilar.birde sut cekilcek durum dahada vahimlesecek
Aaa öyle bir şeyi ilk kez duyuyorum ben süt var diye aç olabileceğini hiç düşünmedimAyni durumdyz acaba sut miktarim yeterli ama doyuruculugumu yetmio die dsunuorm yarik kati gida icin alisvers yapip hafiften basliycm bakalim.
Sütün bir miktari var birde kalitesi ya.Yani sütum var acikcasi suan.Tikanio bile bazen.Akio.Ama kalkip emio tekrar uyuyor aklima o geldi yani benimde. Yada uyku teroru devam ediyor bilemiorm.Aaa öyle bir şeyi ilk kez duyuyorum ben süt var diye aç olabileceğini hiç düşünmedimben katı gıdaya hafiften girdim ama kafam pek karışık 3 gün kuralı falan hak getire yoğurt, havuç, kabak, patates ve şeftaliyi denedim ama tadımlık pek sevmedi hiç birini
Bende bi iki kez hariç hiç gece uyanması olmadı hep uzun uyudu doktoruna danıştığımda gelişimi normal aralıkta gece uyanmıyorsa sakın ellemeyin uyuyun dedi. Bu ayla birlikte gece uyanmaları olabilir şimdiye kadar nasılsanız öyle devam edin, gece beslemesi yapmayın dedi. Şu ana kadar bir sorun olmadı ancak diş çıkarma dönemi huy değiştirirse bilmiyorum.Benimki iki saatte bir uyanıyor daha doğrusu uyanma değil de ayaklarını kollarını kıpırdatıyor başını çeviriyor sağa sola ama gözler kapalı alıp emziriyorum emerken tekrar uyuyor yatağına koyuyorum.Bazı günler yatmadan mama veriyorum ozaman 3-4 saatte bir uyanıyor.Bu gece uyanmasını nasıl azaltırım bilmiyorum.Çok uykum bölünüyor 4,5 aydır böyle.akşam yatıp deliksiz sabah kalkmanın hayalini kuruyorum
Gelisimi iyi cnm doktorda ileride boyu kilosu diyor suan sanirim 9100 gr 69 cm civarında bas 44.5Gelişimi nasıl? Doktoru ne diyor? Aylık alması gereken kilo boy baş çevresi normal aralıkta mı? Ben hiç gece beslemesi yapmıyorum ancak rutine göre erken uyumuşsa memelerim de sütten rahatsız ediyorsa hadi sağmayayım bu gece uykuda besleyeyim diyorum. Ben pakete giren şeyler konusunda sanırım biraz önyargılıyım.
Anlıyorum maşallah tostosa.Gelisimi iyi cnm doktorda ileride boyu kilosu diyor suan sanirim 9100 gr 69 cm civarında bas 44.5o yüzden ek gıdada 6yi dolduralım öyle basliycaz dedi.gece besliyorum bn ya kendi hatamla alıştırdım 8 saat kadar kesintisiz uyuyordu aç kaliyo diye dusunuyodum doktora söyleyince gece uykuda emzir dedi bende emzirmeye başladım şimdi önünü alamiyorum
Organik fln diyo ya ona tav oldum bndeAnlıyorum maşallah tostosa.
Ben dediğim gibi pakete giren şeylere pek sıcak bakamıyorum. Zorunlu olsa tamam da gelişimi de güzelmiş.
Beslenme yapmayin derken acikmis uyanmis araniyor emzirmemek mi laizmmis yani.Bende bi iki kez hariç hiç gece uyanması olmadı hep uzun uyudu doktoruna danıştığımda gelişimi normal aralıkta gece uyanmıyorsa sakın ellemeyin uyuyun dedi. Bu ayla birlikte gece uyanmaları olabilir şimdiye kadar nasılsanız öyle devam edin, gece beslemesi yapmayın dedi. Şu ana kadar bir sorun olmadı ancak diş çıkarma dönemi huy değiştirirse bilmiyorum.
Cocuklar buyume atagi geciriyor seninki de ole bisiydir bugun yarin yeni bisiler ogrrnir dislerine baktinmi bide disler artik cok huzursuz ediyormerhaba hanimlar☺
cok zor bi gecenin ardindan ayni durumda olanlar var mi bakayim diye geldim. 6 ayin en uykusuz gecesiydi galiba.
geceleri ancak 1 kere kalkan kizim 1 aydr neredeyse saat basi kalkiyor. dun ciglik ve aglamalarla tavan yapti. benzer seyler yasayanlar olmus, anlam veremedim atak donemi falan mi acaba? gaz sancisina da benziyo ama artik gaz mi kaldi yaa
Benim bebeğim için yapma dedi doktor gece uyanması olmuyor hiç kızımda. Bu ay uyanmalae olabilir önceden nasılsa aynı şekilde devam et emzirme dedi. Bi de akşamları desteksiz uyusun memede uyuyoeaa doğrudan alıp yatağına koyma, uykuya dalmadann kendi yatağını tavanının silüetini görsün senin yüzünü değil dedi.Beslenme yapmayin derken acikmis uyanmis araniyor emzirmemek mi laizmmis yani.
Anlıyoeum bu konuyu en güzeli doktorunuza danışmak.Organik fln diyo ya ona tav oldum bndegece doyup uyursa düzene girer yine belki diyorum bide umut dünyası işte çok kararsızım yinede
cok hirsli kasiyor damaklarini ama kabarti falan yok daha.bakalim ne cikacak altindanCocuklar buyume atagi geciriyor seninki de ole bisiydir bugun yarin yeni bisiler ogrrnir dislerine baktinmi bide disler artik cok huzursuz ediyor
Valla benimkinin mama ya alerjisi varmis bebelac lf kullanmaya basladik rapor cikartti doktor çok şükür rahatladik artikcok hirsli kasiyor damaklarini ama kabarti falan yok daha.bakalim ne cikacak altindan
sevindim rahatlamanizaValla benimkinin mama ya alerjisi varmis bebelac lf kullanmaya basladik rapor cikartti doktor çok şükür rahatladik artik
Yanlış anlamayin ama doymuyor olabilirmisevindim rahatlamanizamama da yok bizde. ek gida da baslamadim daha. herhalde atak. baska bir sey kalmiyo geriye
E tabi hic uyanmiosa nie kaldirip emzirecksnz zaten kac aylik olmuslarBenim bebeğim için yapma dedi doktor gece uyanması olmuyor hiç kızımda. Bu ay uyanmalae olabilir önceden nasılsa aynı şekilde devam et emzirme dedi. Bi de akşamları desteksiz uyusun memede uyuyoeaa doğrudan alıp yatağına koyma, uykuya dalmadann kendi yatağını tavanının silüetini görsün senin yüzünü değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?