Benimki zaten yüz üstü uyuyor canım sırt üstü dönünce uyanıyor onu bi çözemedikPeki bi kaç hafta sonrasında dönmeyi bırakıyor mu yoksa dönüp yüzüstü uyumaya devam mı ediyor.
Ben de tadımlara başladım şu an sebzeleri tattirdim sonrasında tahılları düşünüyorum ben de bundan alacaktım baya besleyiciymis fakat bu tahılları da tek tek 3 gün kuralına göre denemek gerekiyor mu acaba çok tecrübesizim bu konudaKizlar kasık maması almayı düşünüyorum ek gida dönemine gece için artık geceleri sütün yetmediğini dusunuyorum çok sık uyanıp emiyo cnkusiz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Benimki de tek meme emiyor sağı emiyor.Kızlar bebegim 1 tek memeden emiyor oglumda solu emerdi ama sag tarafida az cok emerdi kizim keisnlikle reedediyor catlamis ucu birde canim cekiliyor o emerken ve boyutlari acayip degisti psikolojim bozuldu sizin bebekleriniz duzenli her iki memeyide emiyor mu acaba?Ne yapsam olmuyor uykudan kalkinca veriorm anlamadan az emio sonra digerini istio illa.Orasi daha tazikli galiba eliylede iittiyor cekistire crkistire canima okudu ya.
Canım benimki de sadece yüzustü dönebiliyor.Bebeğim tam 5,5 aylık oldu ama dönemiyor tam, acaba bebeği benim bebeğim gibi dönmeyen var mı?
Benim tembel kuşu da dört doktor göedü hepsi de dönemediğini duyunca bir tepki vermedi hmm döner daha dediler ama burdaki tosbikleri okudukça da analık işte kaygılandım. Senin kuşu duyunca da rahatladım valla. Ben hafifçe kucağımda az az oturtuyorum daha tam destekli oturtma yapmadım.Ben, biri kendi doktorumuz ikisi de ailemizden olmak üzere üç çocuk doktoru gördü, üçü de hiç skntı yok dedi, ben çok kaygılanıyorum hala, uyuz oluyorum dönmedikçe ama bir kriter değilmiş, iki üç gündür 1 dk kadar desteksiz oturuyor, gerginliğim biraz azaldı, ama ben 3.5 aydan beri dönsün diye uğraşıyorum.yandan yüz üstüne sırt üstüne dönüyor ama sırt üstünden ya da yüzüstünden yana dönemiyor, olması gereken de esas yan dönmesi zaten bence, geri kalanını kendini atarak yapıyor bayağı
Şok markette bizim ya da yayla marka probiyotik yogurt mayası var ben kendimize onla yaparım eğer mayalık yogurdum yoksa. Kullanmaya diye açtığımda da azıcık mayalık yogurdu kapaklı bi kaba ayırırım. Bi de bunu dene.Ya kızlar yoğurdu nasıl yapacağız, ben marketten pastörize günlük süt aldım, mayalıyo diye de bir maya aldım ama olmadı, tutmadı, dereceyi de 43 falan yaptım, anlamadım, doktor da kendi mayamızı kullanmamamızı söyledi, uzun süredir aynı mayayla yoğurt yapıyordum ben, onu önermedi. Siz nasıl yapıyorsunuz, hangi markaları alıyorsunuz sütte, mayada?
Dört senedir kendi yoğurdumuzu yaparız, hiç tutmadığı olmamıştı, bebişimize yaptığımız iki yoğurt da başarısız oldu anlamadım.
Saol canim benim tesekkur ederim insallah herdey daha iyi olurCok gecmis olsun süt icin kendinizi uzmeyin.Suan sizin guclu kalmaniz lazim.Mamaylada buyur.zaten kati gidaya gecicekler.Umarim hersey iyi olur.
Gelişimi nasıl? Doktoru ne diyor? Aylık alması gereken kilo boy baş çevresi normal aralıkta mı? Ben hiç gece beslemesi yapmıyorum ancak rutine göre erken uyumuşsa memelerim de sütten rahatsız ediyorsa hadi sağmayayım bu gece uykuda besleyeyim diyorum. Ben pakete giren şeyler konusunda sanırım biraz önyargılıyım.Kizlar kasık maması almayı düşünüyorum ek gida dönemine gece için artık geceleri sütün yetmediğini dusunuyorum çok sık uyanıp emiyo cnkusiz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Gece hiç uyanmıyor mu?Gelişimi nasıl? Doktoru ne diyor? Aylık alması gereken kilo boy baş çevresi normal aralıkta mı? Ben hiç gece beslemesi yapmıyorum ancak rutine göre erken uyumuşsa memelerim de sütten rahatsız ediyorsa hadi sağmayayım bu gece uykuda besleyeyim diyorum. Ben pakete giren şeyler konusunda sanırım biraz önyargılıyım.
Bana normal geldi süt beklemiş gibi yağlı kısmı üstte çıkmış sadeceEki Görüntüle 2920700 sizce sutum normalmi belkide diyorum bu yuzden icmiyo cunku daha once sagdigimda boylr degildi
Valla ya nie boyle yaptilar.birde sut cekilcek durum dahada vahimlesecekBenimki de tek meme emiyor sağı emiyor.
Sag sola gore baya buyuk tabii sol minicik kaliyor yaninda.
Size tavsiyem biberona alışkınsa emmedigi göğsü bebeğiniz emerken mochi ile sağın öyle verin. bir ara benim kız da sağı hiç emmiyordu ben de emzirirken takıyordum yoksa şişiyor iyice rahatsız ediyor.Valla ya nie boyle yaptilar.birde sut cekilcek durum dahada vahimlesecek
Hayır.Gece hiç uyanmıyor mu?
Benimki iki saatte bir uyanıyor daha doğrusu uyanma değil de ayaklarını kollarını kıpırdatıyor başını çeviriyor sağa sola ama gözler kapalı alıp emziriyorum emerken tekrar uyuyor yatağına koyuyorum.Bazı günler yatmadan mama veriyorum ozaman 3-4 saatte bir uyanıyor.Bu gece uyanmasını nasıl azaltırım bilmiyorum.Çok uykum bölünüyor 4,5 aydır böyle.akşam yatıp deliksiz sabah kalkmanın hayalini kuruyorumHayır.
Benden tavsiye hiç korkma, oturt, neyden korkuyorsun ki, dönmede böyle telaş yaptık, oturmazsa kafayı yeriz biz, ben desteksiz bile oturtuyorum, şimdi 1 dk falan duruyor, bu arada bugün yarın döner bizimkiler de, ama nasıl çalıştırıyorum, yorgun düşüyor, bir de kızıyor bana bazen, geriliyor, sonra hemen gönlünü alıyorumBenim tembel kuşu da dört doktor göedü hepsi de dönemediğini duyunca bir tepki vermedi hmm döner daha dediler ama burdaki tosbikleri okudukça da analık işte kaygılandım. Senin kuşu duyunca da rahatladım valla. Ben hafifçe kucağımda az az oturtuyorum daha tam destekli oturtma yapmadım.
Ya benim o gogsum artik sismiyorda.Yani emdiginde sut geliyor cunku goruorm ama olk zamNlardaki gbi sisme artik orda olmuo cok emmedigi ixin herhaldeSize tavsiyem biberona alışkınsa emmedigi göğsü bebeğiniz emerken mochi ile sağın öyle verin. bir ara benim kız da sağı hiç emmiyordu ben de emzirirken takıyordum yoksa şişiyor iyice rahatsız ediyor.
Benim bebeğim önce gece sadece bir kez uyanıyordu son bir aydır 4 ya da 5 kez uyanıyor. Uykuya dalması da sıkıntı. 11 de yatırıyorum gece 2ye kadar derin uykuya geçmiyor nerdeyse. Her yarım saatte bir aynen dediğiniz gibi gözü kapalı aranıyor.Benimki iki saatte bir uyanıyor daha doğrusu uyanma değil de ayaklarını kollarını kıpırdatıyor başını çeviriyor sağa sola ama gözler kapalı alıp emziriyorum emerken tekrar uyuyor yatağına koyuyorum.Bazı günler yatmadan mama veriyorum ozaman 3-4 saatte bir uyanıyor.Bu gece uyanmasını nasıl azaltırım bilmiyorum.Çok uykum bölünüyor 4,5 aydır böyle.akşam yatıp deliksiz sabah kalkmanın hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?