2021 Nisan Anneleri

Ikeanin buharda pisirme aparatini aldim.Suda vitaminleri ölüyormus ama ilk cocugumda oyle az suyla hasliodum yani olmaz die bisi yok bence
Şuan annemdeyimmde kabakla başlasam dedim yani tadımlık vercem sonucta bişe olmaz bence bide sizce akşam mı vermeliyim sabah mı öğlen mi yani en uygun zaman ne zamandır

Şuan annemdeyimmde kabakla başlasam dedim yani tadımlık vercem sonucta bişe olmaz bence bide sizce akşam mı vermeliyim sabah mı öğlen mi yani en uygun zaman ne zamandır
Ben suda hasliyorum henuz oglum icin sebzeye gecmdim ama kizimda suda hasliyordum yine oyle yapicam canim ve öğlen vermeyi tercih ediyorum rahatsiz olursa diye kasam denemedim hic

Ben de orada yapmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Olumlu olumsuz.. Tavsiye eder misiniz?
Doktorum Kenan Karaca idi ikinci doğumum benim sezaryen oldum epidural doktorumdan hastaneden hemşirelerden görevlisine herkesten çok memnun kaldım. Hemşireler emzirme dostu Güler yüzlü görevliler keza öyle güleryüzlü ilgili sonsuz tavsiye ederm

İyi akşamlar dönmeler ek gıdalar hareketler başlamış herkesde maşallah :)
Alerjisi olan bebek annelerine bir sorum var benim oğlumda mukuslu kaka doğduğundan beri var iki kere de süt ürünlerini çok tükettiğimde kakada kıl kadar pembe kan oldu Dr la paylaştım süt ürünlerine dikkat et yeterli dedi oğlumda herhangi başka bir belirti yok. Sorum şu bugün bir kaç kaşık yoğurt yedi sonrasında yanaklarda kızarıklık oldu sizce alerjik reaksiyon olabilir mi ? Şuan kızarıklık çok çok azaldı

Selamlar.. Az önce alerji doktorundan çıktık. Ek gıda ile ilgili önerisini size de yazıyım doktoruyla henüz görüşmeyenler için belki faydası olur. Başlangıç patates kabak havuç, ben havuç yemediğim için yeşil fasülye. Öğlen bi çay kaşığı zeytinyağı, biraz su ya da anne sütüyle karıştırıp 1- 2 tatlı kaşığı ile başlayıp sonra arttırarak 3 gün verilecek. 2. ve 3.sebze öncekilere karıştırılarak verilecek. Sebzeler bitince ikindin 4-5 gibi meyve tadımı başlıyor. Elma, muz. Sonra da buğday grubu.

Kızarıklık tepki bildiğim kadarıyla ama yemeyi kesmesi için yeterli değil. Bugün alerji doktorunun söylediği ciddi tepkiler şunlar, kakada artış, ishal, kan ya da çok yoğun mukus, fazla kusma, fazla pişik, ciltte döküntü

Kızarıklık tepki bildiğim kadarıyla ama yemeyi kesmesi için yeterli değil. Bugün alerji doktorunun söylediği ciddi tepkiler şunlar, kakada artış, ishal, kan ya da çok yoğun mukus, fazla kusma, fazla pişik, ciltte döküntü

Ben oglen veriuorum.Hani rahatsiz ederse,kusarsa ederse bir reaksiyon olursa gozlemleyeyim diyeCunku bir basak burcu garanticiligi

Mukus doğduğundan beri var ama başka tepki olmadığından hiç diyet vs gerek görmedik kızarıklık oldu bi kaç saat sonra geçti. Yarın vermeyip gözlem yapıcam bakalım diğer gün yine verdim emin olmak için

Merhaba arkadaşlar, 1 aylık bebeğim baştan beri anne sütü ve mama kullanıyor, son 3_4 gündür , mamayı içerken ağlıyor, zorla veriyoruz, ama normalde aynı markayı hemen içerdi, sonradan böyle olması garip diil mi? Aslinda aç, parmaklarını emiyor, ağlıyor ama mamaya neden böyle yapıyor, sütümü de şapur şupur içtiği yok ki zaten 30 CC çıkıyor, gazdan mi mamadan mi ama memeyi istediği için olamaz sanırım

Ek gıda icin buharda mı haslıyosunuz? Öyleyse ne kullNıyosunuz? Suda olmaz mı?
Buharda hasliyorum ama aparat kullanmadan tel suzgecle yapiyorum. Uygun bir tencereye koyuyorum suzgeci, alti tencerenin dibine degmeyecek, tencereye de az bir su koyuyorum, suzgece gelmeyecek sekilde. Suzgece sebzeleri koyup ustune de bir kapak kapatiyorum. Buharda pismis oluyor.

Senin sütun yetiyordur belki sağmak la bebegin çekim gücü cok farkli sen sut yok zannedebilirsin.Gazdan filan da aglar parmaklarini emer

Mastit gibi can yakiyor valla
BEN de gecen hafta meme basina yakin yerde sivilce gibi bi sey cikti canim cok yaniyordu genel cerraha gittim usg istedi antibiyotik kullandim bir hafta. Cuma kusma ishalden hastaneye gittigimde kanimda enfeksiyon cikti yine. Ihmal etme mutlaka doktora gorun.

Senin sütun yetiyordur belki sağmak la bebegin çekim gücü cok farkli sen sut yok zannedebilirsin.Gazdan filan da aglar parmaklarini emer
Yetmesi inan imkansız, sagarak bazılarının azacik çıkıp sırf sütle besleyen varmış evet ama o istisnai bı durum, çok olsa hissederim, eşim mama almaya gitti bakalım farkedecek mi, ya bı sürü 800 lük mama aldım ya yeni geldi, iade edicem olmadi, hemen karar vermem lazım mamaya ki iade edebileyim,

Ben suda hasliyorum henuz oglum icin sebzeye gecmdim ama kizimda suda hasliyordum yine oyle yapicam canim ve öğlen vermeyi tercih ediyorum rahatsiz olursa diye kasam denemedim hic

Ben oglen veriuorum.Hani rahatsiz ederse,kusarsa ederse bir reaksiyon olursa gozlemleyeyim diyeCunku bir basak burcu garanticiligi
Bugün kabak verdik bizde. İnternette baktım aşırı katı kıvamlı yapıyolar annem yutamaz öyle dedi biraz zeyyinyağı ve suyla cıvıklastırdık. Öylelikle yedi 3 gün vericem sonra patates :)

Ek gıda icin buharda mı haslıyosunuz? Öyleyse ne kullNıyosunuz? Suda olmaz mı?
Ben sinbo num buharda pişiricisini aldım elektrikli basit bişey bide ucuz çok az haşladığım için küçük bişey uygun oluyor çabuk da pişiriyor genel olarak güzel ama iç metal kısmı iyi temizlenmezse sonrasında pas tutuyor:/

Belki mama verirken eds yöntemi deneyebilirsiniz, sorun olmuyorsa memede olmak istiyordur, sorun devam ederse gazdan ya da mamadan kaynaklı olabilir hatta maalesef süt alerjisi olabilir. Alerji maması da deneyebilirsiniz

İyi akşamlar. Bu aralar bebeği sesten korkan var mı acaba? Önceden korkmadığı mutfak robotundan muslukta bulaşık yıkamamdan fazla kahkaha sesi gibi şeylerden korkuyor

Uyumuyor uyumuyor yok uyumuyor delircem gunlerdir doğru düzgün uyumadı uyutmadı noldu bu çocuğa ya

Uyumuyor uyumuyor yok uyumuyor delircem gunlerdir doğru düzgün uyumadı uyutmadı noldu bu çocuğa ya
Gel beraber ağlaya lim 3 gündür sabahi sabah ediyoruz dogdugunda beri mis gibi uyuyan cocuk bambaska bisi oldu ama sanirim bizimki hastalikdan grip gibi kizim rahatsizdi simdi ona gecti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…