Halbuki bizimkiler ne guzel uyuyordu degil mi?Uyumuyor uyumuyor yok uyumuyor delircem gunlerdir doğru düzgün uyumadı uyutmadı noldu bu çocuğa ya
Hemde nasıl güzel uyuyordu saati saatine hep mükemmeldi nadiren uyanması olurdu gece smdi yarım saatte 1 emmek istiyo kalkıp surekli memeyle oynasın emsin napicam bilmiyorum Bu gidişle 2 kilo alır bu ayHalbuki bizimkiler ne guzel uyuyordu degil mi?
Benim uyuyan güzelde uyumuyor
Perisanim 3 gündür ne yemek ne baska bir sey elimi hicbir seye suremiyorum oglan hasta ilaclarini zor iciriyorum cocuga bir seyler koyucam kiyamet kopuyor bırakamiyorum en kotusu gece uykusuzlugu..
Sikayet etmek degil de cok uykusuzum biliyorum buyunce ahhh o bebeklikleri diyecegiz cok tatlilar bu hallerini cok ozleyecegiz ama bu gozlerimin istemsiz kapanmasini engellemiyor ne oldu boyle dis mi diyecegim ama uyanikken gayet keyifli
Gecmis olsn kuzum ya bizimkide hasta oldu 1 ay evvel sonra bozuldu herseyGel beraber ağlaya lim3 gündür sabahi sabah ediyoruz dogdugunda beri mis gibi uyuyan cocuk bambaska bisi oldu ama sanirim bizimki hastalikdan grip gibi kizim rahatsizdi simdi ona gecti galiba
Bünye alışana kadar mizirdanalim kuzum bizde yaBebeği uyumayanlar lütfen şikayet etmeyin yaklaşık 6 aydır bu durumda olan bizi düşünün
Geçmiyor ya oKizlar Süt kabarcıgı olanlar vardı kimdi onlar nasıl geçirdinizşimdide ondan olmuşum da
Benimkisi böyle. Yüksek sesle konuşurken de ağlıyor. Misafir gürültüsünden falan.İyi akşamlar. Bu aralar bebeği sesten korkan var mı acaba? Önceden korkmadığı mutfak robotundan muslukta bulaşık yıkamamdan fazla kahkaha sesi gibi şeylerden korkuyor
Ay saka gbi yaa 10 kere flan oldum mastit zaten gına geldi artikGeçmiyor ya obende 4 aydır var sürekli mastit yapıyor. Burdan bir arkadaş ben enjektör ile boşaltıyorum dedi, bu hafta yine çok kötü olunca ben de denedim, sonrasında da baticon ve madecassol sürüp gögüs kalkanı taktım, bir kaç gündür iyi gibiyim ama bir daha çıkar mı bilmem. Şurda da anlatıyor bak nasıl yapılacağını
Meme Ucunda Oluşan Süt Kabarcığı için Neler Yapılır?
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
Gec kaldım heralde cevap icin ama yeni gördüm mesajınızı..Önce kadın doğuma randevu alıyorsunuz kadın doğum Serdar beye sevk ediyor..Onun asistanindan randevu alıyorsunuz.Ben de başka bir hastanede takip ediliyordum kendi doktorum tavsiye etti Serdar beyi yani bakıyorlar dışardan gelen hastalarada..Merhabalar direk Mehmet beyden ayrıntılı için randevu alarak mı gittiniz öncesinde muayene mi oldunuz kedi hastenesinin hastası olmayanlara bakıyor mu
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Hastaneye aradığımda gebe polikliniğine randevu almam gerektiği söylendi ilk etapta internet üzerinden randevu baktığımda da gebe polikliniği'nde sadece Serdar bey gözüküyor. Herhangi bir kadın doğum doktoruna randevu alabiliyor muyuz yoksa onu da mı Serdar bey almamız gerekiyorGec kaldım heralde cevap icin ama yeni gördüm mesajınızı..Önce kadın doğuma randevu alıyorsunuz kadın doğum Serdar beye sevk ediyor..Onun asistanindan randevu alıyorsunuz.Ben de başka bir hastanede takip ediliyordum kendi doktorum tavsiye etti Serdar beyi yani bakıyorlar dışardan gelen hastalarada..
Bende ya su ya kendi sutum ya zeytinyagi birseyle hep aciorm.Tabiki yiyemez boyle bile bazen oguruyor daha ufaciklar.Bugün kabak verdik bizde. İnternette baktım aşırı katı kıvamlı yapıyolar annem yutamaz öyle dedi biraz zeyyinyağı ve suyla cıvıklastırdık. Öylelikle yedi3 gün vericem sonra patates :)
Agzinin icine bosaltiosnz ben disine yakinda dokuorm kendim denedim 1 kez hemen aninda eriyor suda veriorm az.Selam kızlar uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum ben işe başladığım için 5. Ay kontrolünden sonra ek gıdaya başladık bebeğim o ay sadece 350 gram almış maalesef boyu da uzamamış meyveyle başlattı doktor sonra sebze en son yoğurt 6. Aya kadar bu kadar dedi daha sonra çeşit artacakmış ek gıdaya başlayan arkadaşlar yoğurdu pastörize sütle mi mayalıyorsunuz yoksa açık süt mü? Bir de şu diş granüllü nasıl kullanılıyor anlayamadım tek seferde bir şase mi? Ağzın içine mi boşaltılıyor okudum ama anlamadım
Dun saatlerce ayakta tuttum omzumda dis gelmeye basladi anlamiorm yerde oturunca ne degisiyor illa ayakta omuzda tutunca susuyor.Halbuki bizimkiler ne guzel uyuyordu degil mi?
Benim uyuyan güzelde uyumuyor
Perisanim 3 gündür ne yemek ne baska bir sey elimi hicbir seye suremiyorum oglan hasta ilaclarini zor iciriyorum cocuga bir seyler koyucam kiyamet kopuyor bırakamiyorum en kotusu gece uykusuzlugu..
Sikayet etmek degil de cok uykusuzum biliyorum buyunce ahhh o bebeklikleri diyecegiz cok tatlilar bu hallerini cok ozleyecegiz ama bu gozlerimin istemsiz kapanmasini engellemiyor ne oldu boyle dis mi diyecegim ama uyanikken gayet keyifli
Aynı durumdayız bende isyandayımDun saatlerce ayakta tuttum omzumda dis gelmeye basladi anlamiorm yerde oturunca ne degisiyor illa ayakta omuzda tutunca susuyor.
Kendimde hastayim bagisiklik sistemim cokmus yuzum gozum sis ucuk cikti egzmam azdi zaten kotuyum.birde evdemkilerin istekkeri cidden isyan bayragini cekicem
Benim kuzu solu hic emmiyordu ne olduysa solu deneyeyim dedim bu gece sol memeyi aldı sasirdim acaba tekrar sut gelir mi diye dusunuyorum o kadar meme istiyor yaniHemde nasıl güzel uyuyordu saati saatine hep mükemmeldi nadiren uyanması olurdu gece smdi yarım saatte 1 emmek istiyo kalkıp surekli memeyle oynasın emsin napicam bilmiyorum Bu gidişle 2 kilo alır bu ay
Gelir bence emdikce hadi inşallahBenim kuzu solu hic emmiyordu ne olduysa solu deneyeyim dedim bu gece sol memeyi aldı sasirdim acaba tekrar sut gelir mi diye dusunuyorum o kadar meme istiyor yani
Gecer bu gunlerde
Minicik bisi alim parmagina damagina sur bacimSelam kızlar uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum ben işe başladığım için 5. Ay kontrolünden sonra ek gıdaya başladık bebeğim o ay sadece 350 gram almış maalesef boyu da uzamamış meyveyle başlattı doktor sonra sebze en son yoğurt 6. Aya kadar bu kadar dedi daha sonra çeşit artacakmış ek gıdaya başlayan arkadaşlar yoğurdu pastörize sütle mi mayalıyorsunuz yoksa açık süt mü? Bir de şu diş granüllü nasıl kullanılıyor anlayamadım tek seferde bir şase mi? Ağzın içine mi boşaltılıyor okudum ama anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?