Ay bende minicik bisi al sur dedim galiba farkli bisiden bahsediyosunuzAgzinin icine bosaltiosnz ben disine yakinda dokuorm kendim denedim 1 kez hemen aninda eriyor suda veriorm az.
Yogurdu ben pastorize sutten yapiorm gunluk sutten yuzde 3 yagli olandan.
Jel degilde granul die okudum.Ay bende minicik bisi al sur dedim galiba farkli bisiden bahsediyosunuz
Valla bacim ben gidip civilden 110 tl ye klasik bisi aldim cok oturmayacagi icin orda fazla paraya gerek yok die dusundum gayette saglam gorunuyorKızlar ayy okuyamiyorunbile burayı çok özledim. Bebekti çocukların olumluydu yeni eve yerpesmeydi derken zaman aklıyor.
Mama sandalyesi ne aldınız hangi marka? Sağlamlık acısından kullanım kolaylığı acısından fikrinize ihtiyacım.var. gereksiz birsey almak istemiyorum ama aldığıma da tüh keşke demek istemiyorum.
Ahh ben nerele gideyim ne cok sey cikmis arkadas ilkkez duyuyorum granül uJel degilde granul die okudum.Granul surulmuo sokuluo jelde suruluo hangsiyse artk
Jelden daha kolay ve yuzde yiz organik tetagil adi doktorunuza sorun acisi agrisi varsa kullanin cok rahatlatio ben kendime surdum cidden ise yariyirValla bacim ben gidip civilden 110 tl ye klasik bisi aldim cok oturmayacagi icin orda fazla paraya gerek yok die dusundum gayette saglam gorunuyor
Ahh ben nerele gideyim ne cok sey cikmis arkadas ilkkez duyuyorum granül u
Jelden daha kolay ve yuzde yiz organik tetagil adi doktorunuza sorun acisi agrisi varsa kullanin cok rahatlatio ben kendime surdum cidden ise yariyir
Abisinin mama sandalyesini kullanacak benimki.Kızlar ayy okuyamiyorunbile burayı çok özledim. Bebekti çocukların olumluydu yeni eve yerpesmeydi derken zaman aklıyor.
Mama sandalyesi ne aldınız hangi marka? Sağlamlık acısından kullanım kolaylığı acısından fikrinize ihtiyacım.var. gereksiz birsey almak istemiyorum ama aldığıma da tüh keşke demek istemiyorum.
3 kere ust ustte ayni memeyi verdim acim azaldi dunya varmis cok sukurEvet o tarafa yatamiorm cogu zaman
Salgin varmis ama isal kusma ateş buyuk kucuk herkesde ama dikkat edin gecmis olsunBEN de gecen hafta meme basina yakin yerde sivilce gibi bi sey cikti canim cok yaniyordu genel cerraha gittim usg istedi antibiyotik kullandim bir hafta. Cuma kusma ishalden hastaneye gittigimde kanimda enfeksiyon cikti yine. Ihmal etme mutlaka doktora gorun.
Malesef benim oglanda uyumuyor uykuya hasret kaldim zor bir hamilelik gecirdim uyuyamadim dogru duzgun simdi de sagolsun oglan birakmiyor asilardan sonra birsey oldu surekli uyuniyorUyumuyor uyumuyor yok uyumuyor delircem gunlerdir doğru düzgün uyumadı uyutmadı noldu bu çocuğa ya
Valla 6sene once şok 50 tl aldim bu senede 60tl falandi gakiba masallah hala saglam benim oglanda baskasida kullanir yaniKızlar ayy okuyamiyorunbile burayı çok özledim. Bebekti çocukların olumluydu yeni eve yerpesmeydi derken zaman aklıyor.
Sizin benden farkli birsey demekki ben zaten sadece o memeyo veriorm digerini almio yinede azalma olmadi genel cerrahiye gidicem bakalim3 kere ust ustte ayni memeyi verdim acim azaldi dunya varmis cok sukur
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinDoktorum Kenan Karaca idi ikinci doğumum benim sezaryen oldum epidural doktorumdan hastaneden hemşirelerden görevlisine herkesten çok memnun kaldım. Hemşireler emzirme dostu Güler yüzlü görevliler keza öyle güleryüzlü ilgili sonsuz tavsiye ederm
Ben araştırdım. Besafe in dönebilen bir modeli var onu almayı düşünüyoruz. Bizim tosbik daha anakucağına sığabiliyor bir iki ay sonra alırız.Kızlar oto koltuğu aldınızmı yada almayı düşünüyormusunuz? Biz travel setin ana kucağına sığmıyoruz artık oto koltuğu gerekli fiyat-performans hangisi en iyisidir fikriniz varmı?
Merhaba canım.Öncelikle merhabalar.6aylık bebeğim var emziriyorum. Benim mememin ucu değil de kahverengi alan yani ağzına alabildiği kadar olan kısım yaklaşık 1aydır kızarık.Sağ göğsüm bu şekilde sadece. Krem kullanıyorum geçmiyor. Acı ağrı kaşıntı meme reddi yok neden geçmiyor bu kızarıklık durumu. Morali bozuluyor 1aydır geçmediği için.sizce ne ola ki kızlar. Anksiyete bozukluğu var bende kötü hastalık takıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?