Emmiyor evet doktor ek gidaya başlatti bu ay bronşit başlangici oldu evde atlattık şükür çok terledi iyi beslense sorun yok aslınd ağrı zorlama ile gidiyoruz bekleyip be zaman acikirsa içsin diyorum kusuyor öylede ek gidada miktari hep az tutuyorum doktor tartısına göre almamiş sağlik ocaği tartisina göre almişBizim diger mamalar alerji yaptigi icin ozel rapor cikartildi bebelac lf doktor karar veriyor bu mamaya once evolvia rp denedik onu sevmedi simdi bebelac lf kullaniyorz arti ek gida sizin sutunuz varsa takviye yapmayin kilo alimlarinda duraksama olabilir ama surekli duruma gelir almazsa doktorunuz yönlendirir sanirim
Bi kaç gündür böyleee psikolojikk herhalde diyee düşünmeye başladım
Yoktur diye yapmayı düşünmyorm açıkcası çünkü korumasız ilişkde olmadıTest yapmaya ne dersin?
Gecen gun benim de cok midem bulandi ama sonra anladim ki midemi usutmusum cunku ishal de oldum, susuz ve halsiz dusunce bas donmesi mide bulantisi da yapti. Ilk basta korktum ama dun adet oldum :)Yoktur diye yapmayı düşünmyorm açıkcası çünkü korumasız ilişkde olmadı
Ayy ilk kez mi oldun ben daha hic olmadımGecen gun benim de cok midem bulandi ama sonra anladim ki midemi usutmusum cunku ishal de oldum, susuz ve halsiz dusunce bas donmesi mide bulantisi da yapti. Ilk basta korktum ama dun adet oldum :)
Hayirli kandiller cnmHayırlı kandiller kizlar
Ben veriyorum hipp organik meyve püresi yillar once bundan 9 yıl once kizima da veriyordum bazen taze püre yapiyorum bazen kavanoz çok takıntılı değilim herseyimiz organik olsun dört dörtlük olsun diye bahcede yetisen meyve sebzelerde artik İlaçla büyüyor cok derine inersek çıkamayız icindenKızlar bebeklere hazır kavanozdaki püre mamalardan veriyormusunuz? İyimidir acaba organik yazıyor çoğunda ama rafda okadar uzun süre nasıl duruyor koruyucusuz vs. ?
Hayırlı kandiller canım.Hayırlı kandiller kizlar
Evdeysem vermiyorum da disari ciktiysak yanima da almadiysam eskiden tabii saatlerce avm de gezerdik o zaman veriyordum daha kızıma vermedim.Kızlar bebeklere hazır kavanozdaki püre mamalardan veriyormusunuz? İyimidir acaba organik yazıyor çoğunda ama rafda okadar uzun süre nasıl duruyor koruyucusuz vs. ?
Çok atraksiyonlu olmuş gerçektenKızlar günlerdir basimiza neler geldi.Zaten nezleydiler yazmistim gecti gbi oldu sonra basladimi oksuruk anladim ki bronsite cevirdi.Neyse ona hava mak fln var evde ilac verdilsr onla halloluo ins.
Bizim bicirik artik siraliyorda.67 cm 7600 42 cm kafa olcusu.
Sen kalk abisinin odasina git,1 2 dk icinxs olan bisi yani bu.Seslendim abisine iyi anne yanimda dedi oda odev yapiyor.Peluslarini vermis kardesine
2 dk sonrada ben gittim bir de ne goreyim eller agiz dudaklar ust bas yemyesil.Yani bildiginiz yesil
Pelus balik in yuzgeclrinden birini yalamis oda boya vermis.
Bende hic eve kalitesiz bisi sokmam normakdd aldigim herseyi okurum.O an panikle dedim kesin çin mali bu.
114 u aradim o arada yikadim.
Dediler acil hast gidin gittik.
Kan aldilar serum taktilar sarjim bitti.
Bir yandan oglan sandalyedd uykudu var bir yandan cocuklar hasta gelio corona malum.
2 2.5 saat hast kaldik.
Icap degisti gelen doktor oncdmi doktorun yazdigini okudu basladi gülmeye
Nasil yaladi diyor.
Oyuncak yuttu sanmislar.
Bakiolar 6 aylik cocuk ne alaka yani gittidr yedide ettide
Neyse eve geldik oyuncagin etiketine baktim neyseki yeni malzeme ve avrupa ve afo uygunlugu vardir yaziomus boyasi icin.
3 gun takip ettim cocuk doktruna goturdum
O arada yesil yapti kakasini 1 kez
Neyss tabi hasta diye menenjjtte olamadik 10.gun gitcez.
Yani bir sehirlerarasi 2 gun giddlim dedik ne gitiggimizde huzur bulduk ne geldigimizde yeminle.
Listeler değişken tabii ama bende bi tane vardı 9.ay demiş, gerçi kuzu etine de 9 demiş bizim alerji doktoru dün başlattıKızlar ek gıda olarak cennet hurması verilebilir m acaba
İstemsiz güldüm ya ama cok korkmussundur geçmiş olsun cnmKızlar günlerdir basimiza neler geldi.Zaten nezleydiler yazmistim gecti gbi oldu sonra basladimi oksuruk anladim ki bronsite cevirdi.Neyse ona hava mak fln var evde ilac verdilsr onla halloluo ins.
Bizim bicirik artik siraliyorda.67 cm 7600 42 cm kafa olcusu.
Sen kalk abisinin odasina git,1 2 dk icinxs olan bisi yani bu.Seslendim abisine iyi anne yanimda dedi oda odev yapiyor.Peluslarini vermis kardesine
2 dk sonrada ben gittim bir de ne goreyim eller agiz dudaklar ust bas yemyesil.Yani bildiginiz yesil
Pelus balik in yuzgeclrinden birini yalamis oda boya vermis.
Bende hic eve kalitesiz bisi sokmam normakdd aldigim herseyi okurum.O an panikle dedim kesin çin mali bu.
114 u aradim o arada yikadim.
Dediler acil hast gidin gittik.
Kan aldilar serum taktilar sarjim bitti.
Bir yandan oglan sandalyedd uykudu var bir yandan cocuklar hasta gelio corona malum.
2 2.5 saat hast kaldik.
Icap degisti gelen doktor oncdmi doktorun yazdigini okudu basladi gülmeye
Nasil yaladi diyor.
Oyuncak yuttu sanmislar.
Bakiolar 6 aylik cocuk ne alaka yani gittidr yedide ettide
Neyse eve geldik oyuncagin etiketine baktim neyseki yeni malzeme ve avrupa ve afo uygunlugu vardir yaziomus boyasi icin.
3 gun takip ettim cocuk doktruna goturdum
O arada yesil yapti kakasini 1 kez
Neyss tabi hasta diye menenjjtte olamadik 10.gun gitcez.
Yani bir sehirlerarasi 2 gun giddlim dedik ne gitiggimizde huzur bulduk ne geldigimizde yeminle.
Valla sonradan bende cok guldum.Yani gulunmeyecek gbi degil yasarken korkunctu ama peline bakip bakip guluorm sen napiosn diyeİstemsiz güldüm ya ama cok korkmussundur geçmiş olsun cnm
Benim kızında süt alerjisi var o yüzden herşeye çekiniyorum. Tahıllara ne zaman başlayacaksınız pirince bulgura falanListeler değişken tabii ama bende bi tane vardı 9.ay demiş, gerçi kuzu etine de 9 demiş bizim alerji doktoru dün başlattı
Ayı uygun mudur bilmiyorum ancak bize doktprun dediği kabuğu soyulabilen meyve sebzeler olsun pestisiti bertaraf edelim. Biz yetişkinlerde etki etmeyen pestisitler bebeklerde edebiliyormuş.Kızlar ek gıda olarak cennet hurması verilebilir m acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?