Katkisiz yaziyorsa bence katkisizdir sonucta evde dogal yaptigimiz konserveler de katkisiz ama aylarca taze durabiliyor. Bence konserve mantigiyla yapiliyor vakumlanarak o yuzden de katkiya ihtiyac olmuyor. Kizimda seyahatlerde kullanmistim, cok pratik oluyordu, simdi oglumda kullanmadim henuz.Kızlar bebeklere hazır kavanozdaki püre mamalardan veriyormusunuz? İyimidir acaba organik yazıyor çoğunda ama rafda okadar uzun süre nasıl duruyor koruyucusuz vs. ?
Biraz araştırdım 8. Ayda verilmesi daha uygunmuşAyı uygun mudur bilmiyorum ancak bize doktprun dediği kabuğu soyulabilen meyve sebzeler olsun pestisiti bertaraf edelim. Biz yetişkinlerde etki etmeyen pestisitler bebeklerde edebiliyormuş.
Evet verilir dedi doktor. Keçiboynuzu ya da üzüm pekmezi 1 çkPekmez veren var mı bide verilebilir mi acaba üzüm pekmezi alsam diyorum
Ben de hipp 5 tahıllıyı sipariş ettim, tahıllar için 8.Ay diyorlar ama mama olarak verilir değil mi sonuçta, ben de vereyim inşallah etki eder de uyurSebze seven bebe var mi yaAllah affetsin ben bile tiksiniyorum öyle ot gbi tatsız tuzsuz bebe nasıl sevsin akşamları yoğurt içine azıcık muz azıcık armut azıcık elma vs karıştırıp 5 tahillidan ekliyorum severek yiyo ama sebzede ogure ogure içi cikti yavrumun bide hani doyunca uyuyodu bunlar yiyo 1 saat sonra emiyo uyuyo ama yine uyaniyo bu tospik
Ben veriyorum her şeyi onunla tatlandırıyorum, seviyor bizimkiPekmez veren var mı bide verilebilir mi acaba üzüm pekmezi alsam diyorum
Hipp 5 tahılın üzerinde 6. Aydan itibaren diye yazıyor yani sorun olmaz inşBen de hipp 5 tahıllıyı sipariş ettim, tahıllar için 8.Ay diyorlar ama mama olarak verilir değil mi sonuçta, ben de vereyim inşallah etki eder de uyur
Ben veriyorum canım pekmez azıcık bir sey.Pekmez veren var mı bide verilebilir mi acaba üzüm pekmezi alsam diyorum
Pirinç unundan muhallebi yapıp veriyoruz ben de ona istinaden çorbalarına pirinç ekliyorum ama bulguru denemedim.Benim kızında süt alerjisi var o yüzden herşeye çekiniyorum. Tahıllara ne zaman başlayacaksınız pirince bulgura falan
Ben veriyorum hatta alerji mamasını da arada bir verirken içine bir çay kaşığı ilave ediyorum doktor tavsiyesiyle, zira çok kötü kokuyorPekmez veren var mı bide verilebilir mi acaba üzüm pekmezi alsam diyorum
Hiç bilmiyorum valla sırayla söylüyorBenim kızında süt alerjisi var o yüzden herşeye çekiniyorum. Tahıllara ne zaman başlayacaksınız pirince bulgura falan
Kan ilaci kullamaya baslayinca soylemisti doktor baya kotu cikti bakalim takviyelerden sonra nasil olacak kizimda da baska doktora gidiyoduk oda 6ay yapmisti ama ondan yanlis hatirlamiyosam cinko dusuktu oglanda demir cinko b12 heosi dusuk cikti6 aylık kontrolde kan testi mi yapılıyor yoksa özel olarak mı istediniz? Biz hiç kan değerlerine baktırmadık daha baktırsak belki bizim de öyle çıkar.Daha tam ek gıdaya geçmediler sonuçta anne sütü veya mamayla besleniyor.O da sizden alabildiği kadar bence normal olabilir bu değerlerin düşük çıkması zamanla gıdalardan alacaktır.
Bende olmadim daha test yap bence ne olur olmazAyy ilk kez mi oldun ben daha hic olmadım
1 yemek kasigi yada kafama gore 1tatli kasigi atiyorum yaptigim seye goreBenim kızında süt alerjisi var o yüzden herşeye çekiniyorum. Tahıllara ne zaman başlayacaksınız pirince bulgura falan
Bana direk doktor önerdi ver diye güzelde oluyo katilastiriyo faln ama uyku yapmadı işteBen de hipp 5 tahıllıyı sipariş ettim, tahıllar için 8.Ay diyorlar ama mama olarak verilir değil mi sonuçta, ben de vereyim inşallah etki eder de uyur
Benim kız da öyle malesef mamayı da zor içiyor, sağıp veriyorum saatler alıyor azıcık süt içmesi, çok nazlı yani. Ben şeftali, armut, elma hangi meyve varsa şekersiz kompostosunu yaptım. Sonra onun suyuyla (ki şekersiz olmasına rağmen yine tatlı oluyor) hippin yulaflisini almıştım ya da pirinç unundan muhallebi yapıyorum. Yarım fincan da olsa yiyor. Ya da taneleriyle karıştırmayı da deneyebilirsin.Kızlar ya bu tahıllı dediğiniz mamayı biberon maması yemeyen bebiş yer mi yani tadı var mı yoksa diğer mamalar gibi mi tadı 3 aydır meme reddiyle savaşıyoruz mama da yemiyor ek gıda olarak da ben veriyorum o geri çıkarıyor öğürüyor kusuyor sürekli mıZ mız uyku desen yok aç geziyor uyku sersemiyken emiyor onunla günü geçiriyor çok merak ediyorum kilo aldı mı
Birde çok gazlıyız hala geçmedi sabırla farklı şeyler denemek lazım doğru söylüyorsun öyle böyle derken elbet sevdiği şeyleri buluruz. Bu minnoşlar yese uyusa oynasa ne olur sanki illa bi anneyi yorma derdindeler canları sağolsun sağlıklı olsunlar inşallah hepimizin kuzularıBenim kız da öyle malesef mamayı da zor içiyor, sağıp veriyorum saatler alıyor azıcık süt içmesi, çok nazlı yani. Ben şeftali, armut, elma hangi meyve varsa şekersiz kompostosunu yaptım. Sonra onun suyuyla (ki şekersiz olmasına rağmen yine tatlı oluyor) hippin yulaflisini almıştım ya da pirinç unundan muhallebi yapıyorum. Yarım fincan da olsa yiyor. Ya da taneleriyle karıştırmayı da deneyebilirsin.
Bir ara bu kız hiç bir şey yemeyecek sevmedi gibi olmuştu, tekrar tekrar denedim sevdiği şeyleri buluyorum yavaş yavaş. Pes etmemek lazım, bir gün yemediği şeyi bir kaç gün sonra yiyebiliyor. Bir de tavsiyem bizim yediğimiz muhallebiden daha cıvık olsun, yavaş yavaş arttırırsınız koyuluğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?