Çok geçmiş olsun geçicidir bence hastalıkla iştahları azalıyormuş, çok az emiyorsa sağıp vermeyi mi denesen hem sütün de azalmamış olurHanımlar hastalıkla beraber oğlum çok az emmeye başladı geçicidr değil mi zayıfladı iyice
Benim oğlumda 4 aylıkken bronşit olmuştu o zaman çok az emiyordu hatta emmedi denebilir sürekli uğraştım vazgecmedim 1 hafta ömrümden gitti resmen ama.memeye geri döndü çok şükür sakın vazgeçme ara ara teklif et uykuluyken emzir zaten ek gidada alıyor ya kilosunu toparlar inşallah Rabbim şifa versinHanımlar hastalıkla beraber oğlum çok az emmeye başladı geçicidr değil mi zayıfladı iyice
Çok geçmiş olsun geçicidir bence hastalıkla iştahları azalıyormuş, çok az emiyorsa sağıp vermeyi mi denesen hem sütün de azalmamış olur
Sağolun kızlarBenim oğlumda 4 aylıkken bronşit olmuştu o zaman çok az emiyordu hatta emmedi denebilir sürekli uğraştım vazgecmedim 1 hafta ömrümden gitti resmen ama.memeye geri döndü çok şükür sakın vazgeçme ara ara teklif et uykuluyken emzir zaten ek gidada alıyor ya kilosunu toparlar inşallah Rabbim şifa versin
Hanımlar hastalıkla beraber oğlum çok az emmeye başladı geçicidr değil mi zayıfladı iyice
Aynen kuzum valla dedim çok şükür neyse ki zayıf bebek değildi
Benimki zayıfladı 100 grm frlan ancak aldi 7.aydaAynen kuzum valla dedim çok şükür neyse ki zayıf bebek değildi
Sağlıklı olsunlar yeter ki zaten ilk zamanlarda. Ki gibi almazlar artıkBenimki zayıfladı 100 grm frlan ancak aldi 7.ayda
Benim oğlumdaBenimki geri geri emekliyor
Evet benim çok düzensizKızlar adet olduktan sonra ara dönemde adeti geciken oldu mu?
Guiness'e mi basvursan yeryuzunde yuruyen erken yuruyen bebek unvanini alır belki baktin mi kac aylik en erken yurumus.Benim kızım 2 gün önce ilk adimini atti.Bugunde 2 adim attiKorkuyor hemen popoyu yere koyuyorn 7.ay kontrolune hala goturemedim menenjit asisini yaptiramadim.
Ek gidada tarhana verdim.Bugun az bi pirasa,pirinc,havuc verdim sevdi ama gaz yapar die cok az yaptim.
Ben 4 kez cektirtigimiz kiymayi bir tatli kasigi olacak sekilde buzluga attim corbasini yapmadan once cikariyorum hemen cozuluyor zaten.Kızlar bebişler için kıymayı buzlukta nasıl saklıyorsunuz? Bide bi gece önceden mi çıkarıyorsunuz yoksa direkt çıkarıp çorbaya yemeğe katıyor musunuz?
Sipral taktırdım ve ılk ay olmasına rahmen 10 gun gecıktıKızlar adet olduktan sonra ara dönemde adeti geciken oldu mu?
9 gun gecti ama adet olcakmism gbi durum suan ins olurum karnim fln sis.Emzirmeden herhalde hormonel flndir die dusunorm.Evet benim çok düzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?