2021 Nisan Anneleri

Yoo cnm bende vermiorm meyve kendi sekeri fln yoksa tuz seker 1 yas oncesi nie verelim de o baya pogacayi verdi e biliosn pogaca yaparken icinde seker tuz maya beyaz un hersey var
Ha yok sen vermezsin zaten kuzum o kisi mi veriyormus diye sordum ama tabii pogaca veriyorsa her sey var icinde

Ya aslinda benimde tek amacım var kızımda katı gıdaya alismasi.
Cunku oglumda cok cektim yillarca bledardan gecirdik.
Yavas yavas ilerlenir.
Ilk cocugun mu?

Ya biz bunları konusuyoruz tuzlu vermeyelim sekerli vermeyelim ay sunu verelim acaba bir seyleri mi var....
Gecenlerde kizim cok hasta oldu burun mukozasi cok sismis dedi doktorlar akıntı coktu bende cekiyordum tikandikca zarar mi verdim acaba diye agla agla perisan oldum..
Simdi haberlere bakiyorum biz gozunun icine bakarken insanlar neler yapiyor cocuklarina ya bunlar insan olamaz..
Nasıl kıyılır nasil yapilir aklim almiyor son zamanlardaki bu haberler resmen psikolojimi altust etti.
Bakmaya doyamiyorum cocuklarima insan nasil kiyar.
Tek istedikleri sey sevgi

Aynen gercekten ben izliyemiyorum bazen kotu oluyorum bu son olayin falan videosunu izlemedim sadece duydum o bile yetti

Cok geçmiş olsun umarım doğru tedavi uygulanır ve en kısa sürede iyileşir

Ya aslinda benimde tek amacım var kızımda katı gıdaya alismasi.
Cunku oglumda cok cektim yillarca bledardan gecirdik.
Yavas yavas ilerlenir.
Ilk cocugun mu?
Ilk cocugum evet. 36 yasindayim. Kendim tek cocugum. Ne ailemde ne de arkadas cevremde bebek tecrubesi olan olmadi. Her ne kadar doktorlardan dinlesem, bir yerlerden okusam bebek bakiminin her asamasini anlik deneyimlerle saskin bir sekilde yasiyorum. 1 musibet 1000 nasihatten iyidiri tecrube ede ede...

12 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar kaç kere uyanıyor sayamıyorum ne zaman rahatlar acaba kaç dişten sonra merak ediyorum.
Ayni durumdayz 2 alt cikti ustte bisi yoknsimdi altlar yine sagli sollu kabarmis uyumuyir 12 de anca sonra gceleri inleyerek kalkiyor az gaz sorunuda var bu disten agzina bisiler sokuo die midir nedir kakasi mukuslu hafif.
Bir sefer calpol verdim daha sakin uyudi.Gun icinde disine granul koyuyorm gorunce mutlubolup agzini acio birde e bebekten dus fircasi aldim parmaga gecmeli hem temizlio hemde kasiyor.Cok rahatliyor.
Bu aksam ilk kez uyku tulumuyla yatircam cok aciyor ustunu usutuyordur die aldim bakalim ne olvak

Ben izleyemedik ya sonra bi ses esim videosunu izlerken duydum yemin ederim beynimden vuruldum.Kadinda caresiz bir tip belli.Valla boyle psikopatlar kisirlastirilain tipi tip degil.Ne diye cocuk yapiolar.Duzelir mi diolar.Kadinida dovuyormus Allahin cezasi.Allahtan kadinin annesi banane dememis cunku adamin anasu babasi kariammais.Yanlis yetismis cocuklar bizde iste bu dunyaya cocuk yetisriyoruz 8 yasindaki oglum cok zorlaniyor adapte olmakta hala sığ normlarla cocuk buyutuyor toplum hic ortasi yok ya erkegi yuceltiorz ya kiz cocugunu insan diyemiyoruz.İnsanda birlesemiyoruz ya.Valla yazik gunah cocuk yogun bakima girmis kafavtravmasindan ne hakki var kromozom verdi diye yani.

Patates kizartmasi mi
Sen level atlatmissin cocuga daha o haslama yer mi
patatese kızartması dediğim fırında olandan arkadaşım bir ver bakalım yiyecek mi dedi bir taneyi ağzında eme eme yedi Tek başımayken katı gıda vermiyorum boğazına kaçar diye arkadaştan cesaret aldım. Bugün sebze çorbası yaptım irmikli. Bir kaşık alıp tükürdü

Tamamen aynı. Biz hala gaz ilacı kullanıyoruz

Ben bu aksam sobada yakma vakasini gorunce baya bir psikolojik olarak bittim
Biz bagiramiyoruz ya allahin emaneti.
Baba figuru cok onemli erkek cocuklarinda biz hep birlikte yapıyoruz her isimizi erkek kadın kavramından ziyade insan kavramı var.
Her is ortak bizim evde
Gecenlerde bir arkadası geldi oglum sen napiyorsun o kız isi diyor oglum kaldi oyle.
Annede de bir sorun mu varmis acaba o olayda esim diyordu cocuk anneye de verilmeyecekmis yogun bakim cikarsa devlet korumasina alinacakmis off valla deli olucam ya ben yanlıs yerde calisiyorum kesinlikle cocuklarla ilgili bir is yapmaliymisim sosyal hizmetler gibi bir yerde calismaliymisim.

Günaydın hanımlar,

Ben sizlerle başlamadım yola fakat sonradan keşfettim, takip ettim, tecrübelerinizi okudum yararlandım. Arada bir yazdım buraya cevapladınız hemen çok sağ olun sizlerden çok şey öğrendim yeni ve tecrübesiz bir anne olarak. Hala okuyorum yazdıklarınızı ve benim de naçizane tavsiyem ufak şeyler için kendinizi yipratmayin, üzmeyin :)

Kızım 2 hafta önce açık kalp ameliyatı oldu, oradaki diğer vakalara göre basit bir sorunu vardı ve ameliyatı başarıyla atlattı çok şükür ama bir de bana sorun... 1 gün ana yoğun bakımda, 2 gün de ara yoğun bakımda kaldı. Ara yoğun bakimdayken yanındaydım hep (öyle bir uygulama varmış: durumu çok ciddi değilse yine yoğun bakımda fakat annesi yanında kalıp bakımında yardımcı oluyormuş) Allahım! O 2 gün 2 sene gibiydi! Kızım inliyor, ağlıyor, gözlerimin içine bakıyor sanki "beni bu duruma neden soktunuz" der gibi. Kucağıma alamıyorum her yerinde kablolar teller... Çok zor günler geçirdim, çok yıprandım ama şükürler olsun ki kızım çok çabuk toparladı. Oradaki diğer çocukları gördükçe içim parçalandı, resmen kendi cocuguma sevinemedim taburcu olurken. Hala orada olanlar için dua ediyorum bebeklerin, çocukların bu acıları yaşaması gerçekten çok çok yakıyor insanın canını.

Kızım ameliyattan önce emeklemeye başlamıştı fakat şu an yüzüstü durması çok sakıncalı olduğu için sadece yatıyor ve oturuyor 2-3 ay geriden gelecek malesef bu konularda ama ben yine de takmıyorum çünkü sağlığı herşeyden önemli. Kilosu zaten çok gerideydi hastalığından dolayı persentilde %4-5te kalıyordu, ameliyattan sonra iyice zayıfladı ama olsun zaman geçtikçe toparlayacak yeter ki sağlığı yerinde olsun.

Yani demem o ki inşallah yavrularimiz hiç hasta olmaz, olsa da küçük bir soğuk algınlığı olsun tek sorun halledilir üzmeyin kendinizi. Çaresiz dert vermesin Rabb'im, diğer herşey halledilir Allah'ın izniyle. Kendinizi yıpratmayın, bol bol sarılın yavrularınıza öpün koklayın kıymetini bilin geçen zamanın :)

Çok geçmiş olsun Rabbim acil sifalar versin.Okadar haklisin ki bazen unutuyoruz ufacik seylere kafa takiyoruz şükretmek varken şımarıklik oluyor bizimkisiRabbim

Ah arkadasım cok gecmis olsun.
Evlada dayanılır mi hic onu oyle gordukce perisan olmussunuzdur yavrum cok sukur ki iyi suan rabbim bir daha yasatmasın allah hepsine şifa versin.
Iyi olsunlarda geriden gelsinler hic onemli bence de.
Cocuklara bir sey olmasın ya onlar hep iyi olsunlar.

Gecmis olsun, insallah cabucacik toparlar

He firinda bende anlamadim pat kizrtmasi diyinceFirinda bende hafif zeytinyagi ile kabak yaptim bir sevdi.ezdim verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…