Tuzli ve sekerli seyler veriyor muymus yani?Ogurmesi bence normal benimki corbanin icindeki blench yaptigim pirincten ogurdu.Suan alisma evresi yani illa sevmiyor diye degil bigazina degiyor diyede oguruyor.
Ben daha pankek vs vermedim.Ama bebek ekmegi yapip yumusak icini verdim elimle minicik minicik bolup onu yedi.
Gecen bi yere gittik kadin 7 aylik bebege baska birnin yaptigi mayali sekerli pogacanjn icini oturdugu yerde yedirdi şok oldum.Sen vermiyor musun dio bide ulan dedim ben versem ogurup atar alismis cocuk resmen yedi koca ici.
Ayri bisi yapmiomus veriomus boyle ne guzel is.
Sebzeleri de yemez oldu dediğim gibi zaten önceden de 3 4 kaşık yer başka istemezdi. Şimdi hepten gitti. Her gün çeşit çeşit yapıyorum birini yemezse diğerini teklif edeyim diye ama yok yemiyor. Asla zorlamıyorum ama bu durum canımı sıkıyor. İnşallah hep böyle devam etmez. Sen zaditeni ne için kullanıyorsun? Ben henüz balık denemedim 8. Ayda somonla başlarım inşallahCanım benimkinin tek yedigi sebze.corbasi baska da agzina bir sey surmuyor bizim ilaclardan sonra oldu ondan once kafasini cevirmezdi simdi ne versem kafasini ceviriyor surup zannediyor.
Zaten zatiten damlayi elimde gorunce ciglik cigliga basliyor aglamaya.
Elime kasik alip uzatayim kafasink ceviriyor sesleneiyorum daha da ceviriyor kafayi ama gozleriyle de soyle bir bakiyor elime orda mi diye guluyor.
Ama suruplardan sonra ön yargıli oldu artik pek istemiyor bir sey yemek.
Balık sevdi gecen gün balık verdim.
Ailemize bir balıkcı daha katıldi
1 kaseye yakın corba icerdi simdi 2 kasık anca.
12 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar kaç kere uyanıyor sayamıyorum ne zaman rahatlar acaba kaç dişten sonra merak ediyorum.Distendir sizin ki ya kiyamam ben ona.
3 gündür bizim de öyle alt damaklar şişmiş uyku yok sürekli mız mız ne kadar sürede çıkar acabaDiş bizi mahfetti gercekten uyku yok keyif sıfır huysuzluk aglamak oldukca fazla cok yoruldumacini yaniyor ona ayri uzuluyorum doktor yandaki damaklarda kabarmis dedi anlamadim hepsi bir falan mi cikaricaz biz kizimda boyle degildi gercekten hic birsey yasamamisim kizimda guzelce buyutmusum
Etmez korkma muhakkak sevecegi yemek isteyecegi bir seyler olacaktir.Sebzeleri de yemez oldu dediğim gibi zaten önceden de 3 4 kaşık yer başka istemezdi. Şimdi hepten gitti. Her gün çeşit çeşit yapıyorum birini yemezse diğerini teklif edeyim diye ama yok yemiyor. Asla zorlamıyorum ama bu durum canımı sıkıyor. İnşallah hep böyle devam etmez. Sen zaditeni ne için kullanıyorsun? Ben henüz balık denemedim 8. Ayda somonla başlarım inşallah
Canım iste arada cıkmadıkca rahat olur yoksa 2.5 3 yasina kadar tamamlanmis oluyor disler.12 gibi uyuyor sabah 7 ye kadar kaç kere uyanıyor sayamıyorum ne zaman rahatlar acaba kaç dişten sonra merak ediyorum.
Aaa iyimis sevindim buna1 seneye kadar normalmiş galiba bide regl olunca galiba 2 3 kg da gidiyomuşş
Benimde haşimati aynen belki biraz dikkat edersem verebilirim cunku normalde de cok yiyen biri degilim normalde benim gibi az yiyenler verir az yemek yerim abur cubur yok denecek kadar az tatli arada 71 72 gidip geliyorumBende ilac kullaniorm ve hasimato baslangici var ama beslenme duzelince ve ilac alinca veriorm.
Hix bilmiyorum 1 hafta oldu sanirim bizim bi gece yine 30 dk yada 20 dk bir kalktik ciksada rahat etseler3 gündür bizim de öyle alt damaklar şişmiş uyku yok sürekli mız mız ne kadar sürede çıkar acaba
3 gun y.bakim toplamda 15 gun hastanede gozlem altinda kaldi.Dogumdan sonra yogun bakım ihtiyacı oldu mu?
Bizimki de tadimlarda ilimli yaklasiyordu. Simdilerde cam rendeden gecirdigim meyve sebzelerin posasini diliyle itip oguruyor. Yumurtayi kayisi kivam ver demisti dr kahvaltida, 1 hafta rafadan haliyle sarisini ne guzel yemisti. Simdi ona da kafa ceviriyor. Yogurt 2 tatli kasigi gun icinde...Bizim ek gida seruvenimiz bunlarla kaldi.Merhaba kızlar. Ek gıda süreci sizlerde nasıl gidiyor? Biz de hiç iyi gitmiyor. İlk başlarda 3 4 kaşık yiyordu yaklaşık bir haftadır ne verirsem vereyim yemiyor. Kıyma vermeye başlamıştım özellikle kıyma sonrası herşeyden soğudu. Asla ağzına sokmuyor. Kendi eline veriyorum hep yesin diye saçına başına bulaştırıyor mıncıklıyor kaşıkta birşey olmadığında ağzına sokuyorSabahları pankek omlet haşlama yumurta avokado neler neler yapıp koyuyorum önüne ama azıcık ağzına alsa öğürüyor tiksiniyor anlamadım bu işi. Diş çıkarıyor o yüzden mi böyle acaba Gece uykularını söylemiyorum bile
Bizim dr kontrolde 7aylik bebeklerinin videolarini gosteriyor. Su anda siz ne yiyorsaniz sizinle ayni sofrada yemesi lazim demisti. Demesi guzel de ilk kasiga agzini acsa bile 2.yi belki aciyor. Doktora anlattim boyle oluyor diye, maksat doymasi degil zaten deneyimlemesi dedi. Boyle de 1 kasik 2 kasik nasil ilerleyecegiz cok merak ediyorum.Ogurmesi bence normal benimki corbanin icindeki blench yaptigim pirincten ogurdu.Suan alisma evresi yani illa sevmiyor diye degil bigazina degiyor diyede oguruyor.
Ben daha pankek vs vermedim.Ama bebek ekmegi yapip yumusak icini verdim elimle minicik minicik bolup onu yedi.
Gecen bi yere gittik kadin 7 aylik bebege baska birnin yaptigi mayali sekerli pogacanjn icini oturdugu yerde yedirdi şok oldum.Sen vermiyor musun dio bide ulan dedim ben versem ogurup atar alismis cocuk resmen yedi koca ici.
Ayri bisi yapmiomus veriomus boyle ne guzel is.
Allah yardımcımız olsunBizimki de tadimlarda ilimli yaklasiyordu. Simdilerde cam rendeden gecirdigim meyve sebzelerin posasini diliyle itip oguruyor. Yumurtayi kayisi kivam ver demisti dr kahvaltida, 1 hafta rafadan haliyle sarisini ne guzel yemisti. Simdi ona da kafa ceviriyor. Yogurt 2 tatli kasigi gun icinde...Bizim ek gida seruvenimiz bunlarla kaldi.
merhaba. çok geçmiş olsun. çölyak testleri çıktı mı? bebeğine ne teşhis koyuldu?Bugun alerji doktoruna gittik. Gecmiste mukuslu kaka, kakada kan ve deride egzama kuruluklari icin proktokolitte dedi. Yani alerjik degilmis. Bunlara alerji denmezmis. Anneye de bebege de diyet uygulanmazmis. Yogurtta agzinin kenarinda kizarikliklar olustu dedim, o hicbir sey benim icin, yogurda devam dedi.
Bir de enterokolitte bebekler olurmus onlar gidayi tukettikten 1-4 saat icinde kusar sonrasinda ishal gorulur, o zaman alerjik bebek olur dedi.
Derisi icin her aksam banyo, sik sik papatya suyuyla banyo, yikama sonrasinda nazikce durulama onerdi. Banyodan sonra vazelin ve gun icerisinde de 2 defa nemlendirici krem uygulama olacak.
Gecen dr tam kan istemisti bizden. Kan alinmisken colyak, bagisiklik da kontrol edilsin dedi. Genel alerji de kanda bakilacak ama ya evet ya hayir seklinde sonuc cikar dedi. Hayirsa alerjik degil ama evet derse test, deride suruntuden veya deneme yanilmayla bakilir dedi. ama o kontrol amacli olacak kan alinmisken, yoksa bebegin alerjik degil gozlemimle dedi.
Ve 8ayda gelen regl1 seneye kadar normalmiş galiba bide regl olunca galiba 2 3 kg da gidiyomuşş
Colyak cikmadi, kakada kan ve mukus durumu icin proktokolit demisti. O zamanla kendiliginden gecermis. Probiyotik onerdi. Derideki egzamalara da iyi gelir probiyotik dedi. Su anda yuksek derecede kan ve demir eksikligi var. Onun icin de demir surubu kullaniyor. 10 gun sonra tekrar olculecek bakalim.merhaba. çok geçmiş olsun. çölyak testleri çıktı mı? bebeğine ne teşhis koyuldu?
Patates kizartmasi miEvet ekmek içi veriyorum arada minik minik çiğniyor güzelce bi de elma seviyor onun dışındakileri ağzına sokmuyor.Biz mi çok kasıyoruz anlamadım ki millet herşey veriyor. Benimkinin eline patates kızartması verdim bir tane onu sevdi ama başka veremezdim zararlı
Az yiyosan daha zor aslinda kilo vermek.Cunku mevcudundan asagiya inip hareket artirman laizm.bazal metabolizmanin acik vermesi icin ben cokca yedigim icinBenimde haşimati aynen belki biraz dikkat edersem verebilirim cunku normalde de cok yiyen biri degilim normalde benim gibi az yiyenler verir az yemek yerim abur cubur yok denecek kadar az tatli arada 71 72 gidip geliyorum
Yoo cnm bende vermiorm meyve kendi sekeri fln yoksa tuz seker 1 yas oncesi nie verelim de o baya pogacayi verdi e biliosn pogaca yaparken icinde seker tuz maya beyaz un hersey varTuzli ve sekerli seyler veriyor muymus yani?
Nasil yedi ki bizim ki minik minik veriyorum habire disari cikariyor
Daha tuzlu sekerli bir sey yemedi zaten.
Valla biz ne yiyorsak ayni seyi yiyemez 7 aylik cocuk bence o sacmalio.Neticede agzi ne yutagi neBizim dr kontrolde 7aylik bebeklerinin videolarini gosteriyor. Su anda siz ne yiyorsaniz sizinle ayni sofrada yemesi lazim demisti. Demesi guzel de ilk kasiga agzini acsa bile 2.yi belki aciyor. Doktora anlattim boyle oluyor diye, maksat doymasi degil zaten deneyimlemesi dedi. Boyle de 1 kasik 2 kasik nasil ilerleyecegiz cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?