2021 Nisan Anneleri

Tuzli ve sekerli seyler veriyor muymus yani?
Nasil yedi ki bizim ki minik minik veriyorum habire disari cikariyor
Daha tuzlu sekerli bir sey yemedi zaten.

Sebzeleri de yemez oldu dediğim gibi zaten önceden de 3 4 kaşık yer başka istemezdi. Şimdi hepten gitti. Her gün çeşit çeşit yapıyorum birini yemezse diğerini teklif edeyim diye ama yok yemiyor. Asla zorlamıyorum ama bu durum canımı sıkıyor. İnşallah hep böyle devam etmez. Sen zaditeni ne için kullanıyorsun? Ben henüz balık denemedim 8. Ayda somonla başlarım inşallah

3 gündür bizim de öyle alt damaklar şişmiş uyku yok sürekli mız mız ne kadar sürede çıkar acaba

Etmez korkma muhakkak sevecegi yemek isteyecegi bir seyler olacaktir.
Balık ben gecen ayda vermistim birazcık yaptikca veriyorum.
Benim bebegimde burun akıntısı geniz akintisi oksuruk oluyor canim ya zatiten kullaniyoruz.
Aslinda alerji sorunu yoktu ama artık var degisik yani anlamadik bende alerji ve immunoljiye goturucem
Yumurta falan yedirince bel bolgesi ve pisik olayi caok fazla oluyor.
Kulaklarinin arkasinda bir de alerjisi var.

Bende ilac kullaniorm ve hasimato baslangici var ama beslenme duzelince ve ilac alinca veriorm.
Benimde haşimati aynen belki biraz dikkat edersem verebilirim cunku normalde de cok yiyen biri degilim normalde benim gibi az yiyenler verir az yemek yerim abur cubur yok denecek kadar az tatli arada 71 72 gidip geliyorum

Bizimki de tadimlarda ilimli yaklasiyordu. Simdilerde cam rendeden gecirdigim meyve sebzelerin posasini diliyle itip oguruyor. Yumurtayi kayisi kivam ver demisti dr kahvaltida, 1 hafta rafadan haliyle sarisini ne guzel yemisti. Simdi ona da kafa ceviriyor. Yogurt 2 tatli kasigi gun icinde...Bizim ek gida seruvenimiz bunlarla kaldi.

Bizim dr kontrolde 7aylik bebeklerinin videolarini gosteriyor. Su anda siz ne yiyorsaniz sizinle ayni sofrada yemesi lazim demisti. Demesi guzel de ilk kasiga agzini acsa bile 2.yi belki aciyor. Doktora anlattim boyle oluyor diye, maksat doymasi degil zaten deneyimlemesi dedi. Boyle de 1 kasik 2 kasik nasil ilerleyecegiz cok merak ediyorum.

Allah yardımcımız olsun

merhaba. çok geçmiş olsun. çölyak testleri çıktı mı? bebeğine ne teşhis koyuldu?

merhaba. çok geçmiş olsun. çölyak testleri çıktı mı? bebeğine ne teşhis koyuldu?
Colyak cikmadi, kakada kan ve mukus durumu icin proktokolit demisti. O zamanla kendiliginden gecermis. Probiyotik onerdi. Derideki egzamalara da iyi gelir probiyotik dedi. Su anda yuksek derecede kan ve demir eksikligi var. Onun icin de demir surubu kullaniyor. 10 gun sonra tekrar olculecek bakalim.

Patates kizartmasi mi
Sen level atlatmissin cocuga daha o haslama yer mi

Benimde haşimati aynen belki biraz dikkat edersem verebilirim cunku normalde de cok yiyen biri degilim normalde benim gibi az yiyenler verir az yemek yerim abur cubur yok denecek kadar az tatli arada 71 72 gidip geliyorum
Az yiyosan daha zor aslinda kilo vermek.Cunku mevcudundan asagiya inip hareket artirman laizm.bazal metabolizmanin acik vermesi icin ben cokca yedigim icin

Tuzli ve sekerli seyler veriyor muymus yani?
Nasil yedi ki bizim ki minik minik veriyorum habire disari cikariyor
Daha tuzlu sekerli bir sey yemedi zaten.
Yoo cnm bende vermiorm meyve kendi sekeri fln yoksa tuz seker 1 yas oncesi nie verelim de o baya pogacayi verdi e biliosn pogaca yaparken icinde seker tuz maya beyaz un hersey var

Valla biz ne yiyorsak ayni seyi yiyemez 7 aylik cocuk bence o sacmalio.Neticede agzi ne yutagi ne Zaten ayri yemek yapiyoruz.Midesinin asidi bile kademe kademe ki ona gore ay ay sebze listesi veriliyor.Tamam belki bazi esneklikler olabilor aileye duruma sartlar agore ama asla bizim yemegimizden yememeli bence.Sofrada oturmasi konusunda hakli bence ama ben yapamiorm esimin saatleri bzie uymuyor oglumunda bana uymuyor.Bizde kimse izin gunu disnda sofraya oturamio ki oglum bile hala sofrada deil takilarak yeme derdinde evet dogru deil ama boyle oluyor ne yazikki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…