2021 Nisan Anneleri

Bizde hic kusma olmadigi icin bu durumda ne yapilir hic konusmadik, gelecek aylar icin yeni denenecek gidalarda olursa tekrar degerlendirelim demisti. Guncel makaleleri takip eden ilgili bir alerji doktoruydu, alerjik bir problem olmasa da bagirsak kaka sorunlariyla ilgili bizim icimizi cok rahatlatti.

Sağolasın canım İstanbul'da sanırım doktorun

Kasiklarina ona cizgide biri daha tombik digerine gore ama cok asiri degil.Bakalim doktor ne dicek temiz cikmasina sevindim.

Senle bi alakasi yok sen nie snifta kaliyorsun.Cocuk bu yani cogu yemek yememek icin yaratilmis3 veriosn yarim yiyo napcan ilride yiyolar yemeyeni yok.

Bizimde toka mumkun degil
Bende fiyonklu sac bantlari var ya onlardan takiyordum bugunlerde istemiyor hop cikariyor.
Dedim sen bilirsin biblo gibi kızsın ama herkes seni erkek zannediyor
Evet benimkide sokuyor,beresini falanda bende artik astronot giydirip dugmeliorm kacisi yok zaten cok az disari cikiorzOnumuzdeki hafta kontrole goturcem,bakalim neler olmus

Bende denim bakim cesaretlendim
Ben kafaya takan bi insan değilim herkesin bebeği farklı yada gelişim süreci ama sırf sizin kalbinizi kırmak yada terslik olsun diye yapılınca deliriyorum ne gerek var ki?
Çok tedirgin oluyorum böyle şeylerden annemle deniyeyim en iyisi

Senle bi alakasi yok sen nie snifta kaliyorsun.Cocuk bu yani cogu yemek yememek icin yaratilmis3 veriosn yarim yiyo napcan ilride yiyolar yemeyeni yok.
Bugun toplamda bir kaşık yememistir
Bizim kontrol yarın valla kilo hic almadı biliyorum bakalim ne diyecek doktoru.

Bugun toplamda bir kaşık yememistir
Bizim kontrol yarın valla kilo hic almadı biliyorum bakalim ne diyecek doktoru.
Ne veriyorsun sen mesela ogunlerin nasil ve ne sekilde veriyorsun.
Kilo olayini bende bilmiorm kontrole gitmeidm haftaya gidicem ins gelismistir.hic bilmiyorum.
O kdr huysuz ki uyumuyor dogru duzgun,surekli mikmiklio bilmiorm.

Ne veriyorsun sen mesela ogunlerin nasil ve ne sekilde veriyorsun.
Kilo olayini bende bilmiorm kontrole gitmeidm haftaya gidicem ins gelismistir.hic bilmiyorum.
O kdr huysuz ki uyumuyor dogru duzgun,surekli mikmiklio bilmiorm.
Sabah uyaninca yumurta sarisi tuzu alınmis peynir sonra da ekmek ve pekmez veriyorum.
Sonra emziriyorum bol bol.
Oglen çorba veriyorum.
Arada yogurt ve emzirme.
Aksam yine corba sonra meyve ama aralarda hep emziriyorum.
Daha cok emziriyorum benim amacım kati gidaya alisması agzinda cevirip yutmayi ogrendi zaten amacımda buydu.
Genel olarak anne sutu aliyor bu dedigim seyleri zaten cok cok az yiyor.

Kızlar merhaba çoktandır giremedim buarada 2 dişimiz patladı çok şükür yalnız bugün 2. Dişin eninin çok geniş olduğunu farkettim içime yine bir kurt düştü hayatımda böyle diş görmedim duymadım baya 2 diş eninde çıkıyor ikinci hiç gördünüzmü böyle şey

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum hem okul hem 4çocuk ancak yetişiyoeum. 8 aylık olduk. Bizimki hasta bugünlerde iştahı yok denecek kadar az. Pek kilo alamıyor minyon bebek olacak galiba. En son 3hafta önce gittik baş çevresi 43,kilo 7600 boy 65cmdi.alttan iki diiş patlattı. Hala emekleme sürünme ibaresi yok. Sizinkilerde durum ne

Aynen ortalama bende boyle veriyorum.
Organik Yulaf,irmik fln aldim onlarda lapada yapiyorum bazen meyveyle yada pekmez ekleyerek.Bende her istediginde emziriyorum yani duzene girmeli fln mantiginda degilim.Ama bu araa bnm kizimda azaltti baya yemeyi.Zaten asiri yiyen bi cocuk deil.

Ayy masallah masallah gayet iyi kilosu saglikli olsunlar onemli olan o.
Benimki poposunun uzerinde gidiyor ama bugunlerde emekli pozisyonunu da aliyor fakat geri geri gidiyor.
Tutunup kalkiyor.
Artık kilo almiyor bir sey yemiyor benimkide.

Bende irmikle yapiyorum bir seyler.
Duzenli degil bizimde oglumda bir suru sey yapardim ben Gnsel ya bu kizcagiz arada cok kayniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…