Ben de geçen yıl bulantı dan hastaneye gittim serum falan anca toparladım çok geçmiş olsun bana da aynı ilacı yazmıştı doktor korka korka kullandım ama çok şükür bir sıkıntı olmadı araştırmıştım kullananlar var hamilelikte bunda da olursa mecbur kullanıcam kızımla zor olur onunla ilgilenmem lazımDün doktora gitmek zorunda kaldım. Yogun mide bulantısı bütün hayat kalitemi düşürdü. 2 kilo vermişim. Su bile içemiyorum. 4 serum takıldı. 1 tanesi ilaçlı 3 ü boş. Ama yine de çok rahatlamadim. Bugün biraz daha iyiyim. Mide bulantim için dramamine diye bir ilaç verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsizim. Beni rahatlatır ama sonuçta ilac bebege bir etkisi olurmu bilmiyirum. Gebelikte kullanılan bir ilaç dedi doktor ama
Ben kullanıyorum pregnomarinle stromega bi hafta sonra biticek folden diye bi folik asit var ona gecicem elimde oldugu için almadım foldeni daha. O omegalarıda tüp bebeğe gidiceğim doktor vermiştiBir de doktora sormayı unutmuşum omega3 kullanayım mı dir kullanan var mı ? Q10 fln da ?
Bizimde pozitif kanlarımız onlamı alakalıymıs hiç bilmiyodum.toxoplazma yı falan bendende istedi de ilerde yaparız demişti idrar kültürü falan onlarıda demişti.bende d vitamini ve folik asit kullanıyorum devam et dedi canım herhalde üç aylık olunca bırakırızAynen canim aklını bulandirmaninda anlamı yok kadın zaten dedi pozitif se kan grubunuz bisey olmaz insallah neyden kast etti bilmem ama. Kan tahlili isteyecekti toksoplazma felan yok dedim yaptırmadım . Kanama normal dedi ilişki yasak dedi follik asite devam dedi devlet kısa oz
Kan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah AllahBizimde pozitif kanlarımız onlamı alakalıymıs hiç bilmiyodum.toxoplazma yı falan bendende istedi de ilerde yaparız demişti idrar kültürü falan onlarıda demişti.bende d vitamini ve folik asit kullanıyorum devam et dedi canım herhalde üç aylık olunca bırakırız
Pekmezle destekle canımKan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
İki kaşık pekmezi bardağa koyup üzerine su doldurun bir kaç damla da limon sıkın.c vitamini demirin emilimini arttırır.sabah aç karnına dikin gitsinKan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Doğru bak aklıma gelmemişti bir de balık yeşil yapraklı sebzeler yazıyodu internette :) teşekkür ederim :)Pekmezle destekle canım
Güzel bilgi için teşekkür ederimİki kaşık pekmezi bardağa koyup üzerine su doldurun bir kaç damla da limon sıkın.c vitamini demirin emilimini arttırır.sabah aç karnına dikin gitsin
Ben daha duymadım 1 hafta sonrasına randevu aldım 7+4 olucaz herkese hayırlı sağlıklı olsun bebişleriMaşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Gün içinde iyim eskisi gibi değilim ama akşamları fenayım keçiboynuzu pekmezi içsek nası olur acaba iyi gelirmiBu halsizliğe bi çare var mı? Hergün aynı kolumu kaldırmaya halim yok
Bilmiyorum hic yaGün içinde iyim eskisi gibi değilim ama akşamları fenayım keçiboynuzu pekmezi içsek nası olur acaba iyi gelirmi
Folic asitin karaciger değerlerini yükselttiğini okumuştum dr lar pek konduramasada başına gelenler varKızlar bugün kan da vermiştim ast alt yüksek sodyum da az çıkmış neden acaba tahmininiz ya da yaşayanınız var mı
Kalkıp yemek yapcam 4 gibi bir yattım kalkamıyorum delircem uyku ilacı içmiş gibigumBu halsizliğe bi çare var mı? Hergün aynı kolumu kaldırmaya halim yok
Benimde oğlum var 6 yaşında. Kullanayım bende mademGüzel haberler var çok sevindim
Ben de geçen yıl bulantı dan hastaneye gittim serum falan anca toparladım çok geçmiş olsun bana da aynı ilacı yazmıştı doktor korka korka kullandım ama çok şükür bir sıkıntı olmadı araştırmıştım kullananlar var hamilelikte bunda da olursa mecbur kullanıcam kızımla zor olur onunla ilgilenmem lazım
Canım bence tam haftaya gitsen daha iyi olur 7+4 7+5 felan keske bende cuma gitseydimKızlar, herkes güzel haberler almış okudukça içim açıldı morel oldu . Yarın benim 10 da randevum var tam 7 hafta olacak Allah 'ın izniyle inşallah kalp atışını duyariz dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?