2021 Nisan Anneleri

Ah inşallah rahatlarız:) benim kız 18 hafta sürdü tam geçmesi 20 hafta korkuyorum o yüzden benim tansiyon da çok düşük normalde de öyle sıfır enerji
Canım benimde cok düşüktü tansiyonum süt yoğurt günde dört porsiyon dedi doktorum bide komposto tarzı içtim cok şükür yerine geldi normalde de düşük tansiyonluyumdur zaten aklında bulunsun yani

Dikkate alıcam canım sağol

Kızlar, herkes güzel haberler almış okudukça içim açıldı morel oldu . Yarın benim 10 da randevum var tam 7 hafta olacak Allah 'ın izniyle inşallah kalp atışını duyariz dua edin kızlar
İnşaallah hayırlısı ile duyarsınız canım sağlıkla gelsin mucizen

Canm benimde oldu ilişki yasak bu haftalarda mutlaka kanama oluyor ona dikkat et. Birde ağır kaldırma bazılarımız bu şekilde hassas olabiliyor.. İlk 3 ay o yüzden dikkat et demişti doktorum
Banada bir süre ilişki yasak dedi ve 10 gün sonra kontörle gel dedi ilk çocukta da sıkıntı yaşamıştım zaten

6 ve 7. Haftada duyulur diyolar nette de öle okudum. Geçen çarşamba bile göremeyince aklım kaldı çok merak ediyorum. 5+5 'ten sonra goru
Kuzum kalbi sağlıkla atsın yeter duymayıp görsem de olur
Daha öncede yazdm benim alttan 5+6da duyuldu ama bi arkadasın 8+1de alttan zorla duyulmuştu cok sukur saglıklı cocugu herkesin aynı olcak diye bısey yok lütfen pozitif düşün canım

Benm ki akşam oğlanı kucağıma alıp yatağına koymuştum o ağır gelmiş olabilir öncesinde de biraz lekelenmwler vardı ağır kaldırmam da tam olmuş oldu şuan iyi ama kahve rengine döndü artık ve azalma da var

Ben sadece keseyi gördüm,daha bebek ya da kalp atisini goremedim ne yazikki.07.09 da cagirdi ins o zaman gorurum.kese 9 cm olmus gayet guzel dedi ama ins diger gelisimde iyidir.
Sirketede resmi olarak bildirmedim daha kalbi duyarsam bildirecegim ins.

Canım benimde cok düşüktü tansiyonum süt yoğurt günde dört porsiyon dedi doktorum bide komposto tarzı içtim cok şükür yerine geldi normalde de düşük tansiyonluyumdur zaten aklında bulunsun yani
Bugün ayran içirdiler zorla aklımda olsun zorlayayım kendimi sağol canım 8 4 tü bugün korktum artık

Bugün ayran içirdiler zorla aklımda olsun zorlayayım kendimi sağol canım 8 4 tü bugün korktum artık
Evet canım ayran kefir artık ne içebiliyorsan süt ve türevlerini tüketmeye calıs.benimde öyle 8*4 7*2 9*2 artık okadar halsizdimki ayaga kalkcak dermanım yoktu. Sende dikkat et uygula inşaallah

Canım senin yorumunu bir topik de gördüm.Şu an tedaviyle mi hamile kaldın?pgt yöntemi mi kullanıldı
CAnım benim Önceden kimyasallarım vardı ilk gebeliğim düşük oldu. Haziradanda boş gebelik gecirdim bunuda boş gebelik diye düşünüyodum şükür 3.tüp bebeğe gerek kalmadan oldu şuan 8+5 teyiz

CAnım benim Önceden kimyasallarım vardı ilk gebeliğim düşük oldu. Haziradanda boş gebelik gecirdim bunuda boş gebelik diye düşünüyodum şükür 3.tüp bebeğe gerek kalmadan oldu şuan 8+5 teyiz
Çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah

Selam kızlar ne durumdasınız?en yakın kimin muayenesi var? Benimki 8 eylülde

Herkese merhaba, sabah test yaptım ve pozitif çıktı hemen. Regl geçeli çok olmuştu ama mevsim, str
eş diye ihmal etmiştim. Bir-kac gündür midem.bulaniuor sabahları bugün test yaptım ve sonuç pozitif. Şimdi nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum, sürpriz bebek olunca elim ayağıma dolandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…