- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Canım benimde cok düşüktü tansiyonum süt yoğurt günde dört porsiyon dedi doktorum bide komposto tarzı içtim cok şükür yerine geldi normalde de düşük tansiyonluyumdur zaten aklında bulunsun yaniAh inşallah rahatlarız:) benim kız 18 hafta sürdü tam geçmesi 20 hafta korkuyorum o yüzden benim tansiyon da çok düşük normalde de öyle sıfır enerji
Dikkate alıcam canım sağolHahahahhahaha yok demiyor bozuluyor sadece
Galiba o yüzden bugünde daha rahattım
Sanırım beni de folik asit mahvediyordu, aksamları almaya devam edeceğim
Hahhahahah dene valla, bende değişiklik iyi oldu gibi. Folbiol muydu neydi. Ama iki 3 gündür ocean mummy kullanmaya başladım
Gözün aydın canım çok sevindimmeyve yediğin zaman yanında bir bardak süt iç şekeri dengeler
Canım bu kadar kötü geçmesine üzüldüm insaallah tez vakitte geçer. Doktor verdiyse kullan, senin için iyi olacak
Oyyyyy. MASAAALLAH canım gözün aydın
Çok şükür gözün aydın canım
İnşaallah hayırlısı ile duyarsınız canım sağlıkla gelsin mucizenKızlar, herkes güzel haberler almış okudukça içim açıldı morel oldu . Yarın benim 10 da randevum var tam 7 hafta olacak Allah 'ın izniyle inşallah kalp atışını duyariz dua edin kızlar
İçini karartma kız herşey yolunda Allah'ın izniyle huzurlu ol bebişlere geciyorGördüm canim ama çok dikkatli baktı 7+1 'di benim sanki biraz daha sonra gitsem daha çok net olcakti bidaha sonlara doğru gidicem kontrole
Banada bir süre ilişki yasak dedi ve 10 gün sonra kontörle gel dedi ilk çocukta da sıkıntı yaşamıştım zatenCanm benimde oldu ilişki yasak bu haftalarda mutlaka kanama oluyor ona dikkat et. Birde ağır kaldırma bazılarımız bu şekilde hassas olabiliyor.. İlk 3 ay o yüzden dikkat et demişti doktorum
Daha öncede yazdm benim alttan 5+6da duyuldu ama bi arkadasın 8+1de alttan zorla duyulmuştu cok sukur saglıklı cocugu herkesin aynı olcak diye bısey yok lütfen pozitif düşün canım6 ve 7. Haftada duyulur diyolar nette de öle okudum. Geçen çarşamba bile göremeyince aklım kaldı çok merak ediyorum. 5+5 'ten sonra goru
Kuzum kalbi sağlıkla atsın yeter duymayıp görsem de olur
Benm ki akşam oğlanı kucağıma alıp yatağına koymuştum o ağır gelmiş olabilir öncesinde de biraz lekelenmwler vardı ağır kaldırmam da tam olmuş oldu şuan iyi ama kahve rengine döndü artık ve azalma da varBenim de ilkinde kanama alanı vardı iğne hap derken 3 ay kalkmadan yattım şükür sağlıklıca geldi 6. Haftada olmuştu inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Bir de bir arkadaş neden olur kanama düşük tehlikesi demiş ben bisiklete binmiştim ondan olabilir ya da su da kaynamış soğan(yenmemesi gerek nasıl dalıp yedim bilmiyorum) iki ihtimal vardı benimkinde belki de hiç bilmediğim bir şeyden bilemiyorum
Bugün ayran içirdiler zorla aklımda olsun zorlayayım kendimi sağol canımCanım benimde cok düşüktü tansiyonum süt yoğurt günde dört porsiyon dedi doktorum bide komposto tarzı içtim cok şükür yerine geldi normalde de düşük tansiyonluyumdur zaten aklında bulunsun yani
Gittin mi acile benm de lekelenme olmuş artarsa gidicem artıkbugun yine biraz once kanamam oldu. Acile gitsem mi bilmiyorum
Amin canım sağolasınİnşaallah hayırlısı ile duyarsınız canım sağlıkla gelsin mucizen
Tmm kuzum saol inşallah herşey güzel olucakDaha öncede yazdm benim alttan 5+6da duyuldu ama bi arkadasın 8+1de alttan zorla duyulmuştu cok sukur saglıklı cocugu herkesin aynı olcak diye bısey yok lütfen pozitif düşün canım
Göğüs hassasiyetimi göğüslerin sis kendime dokunamıyorum
Evet canım ayran kefir artık ne içebiliyorsan süt ve türevlerini tüketmeye calıs.benimde öyle 8*4 7*2 9*2 artık okadar halsizdimki ayaga kalkcak dermanım yoktu. Sende dikkat et uygula inşaallahBugün ayran içirdiler zorla aklımda olsun zorlayayım kendimi sağol canım8 4 tü bugün korktum artık
CAnım benim Önceden kimyasallarım vardı ilk gebeliğim düşük oldu. Haziradanda boş gebelik gecirdim bunuda boş gebelik diye düşünüyodum şükür 3.tüp bebeğe gerek kalmadan oldu şuan 8+5 teyizCanım senin yorumunu bir topik de gördüm.Şu an tedaviyle mi hamile kaldın?pgt yöntemi mi kullanıldı
Çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahCAnım benim Önceden kimyasallarım vardı ilk gebeliğim düşük oldu. Haziradanda boş gebelik gecirdim bunuda boş gebelik diye düşünüyodum şükür 3.tüp bebeğe gerek kalmadan oldu şuan 8+5 teyiz
amin canım hepimiz alalım inşallahhhÇok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?