2021 Nisan Anneleri

Kızlar, herkes güzel haberler almış okudukça içim açıldı morel oldu . Yarın benim 10 da randevum var tam 7 hafta olacak Allah 'ın izniyle inşallah kalp atışını duyariz dua edin kızlar
Belki dinletmez ama gösterir kalp atışını canım Ben 6+3 te gördüm bugün de 7+4 duydum çok şükür göremesen de sıkıntı yapma bazıları geç de görebiliyormuş

Gördüm canim ama çok dikkatli baktı 7+1 'di benim sanki biraz daha sonra gitsem daha çok net olcakti bidaha sonlara doğru gidicem kontrole
O usg cihazından bi de karın bölgesindeki yağlanma ya da idrara sıkışıklık durumuyla alakalıdır canım bence ben az sıkışık girdim doktor bişi dememişti de öyle bi duymuştum

Canım bence tam haftaya gitsen daha iyi olur 7+4 7+5 felan keske bende cuma gitseydim
6 ve 7. Haftada duyulur diyolar nette de öle okudum. Geçen çarşamba bile göremeyince aklım kaldı çok merak ediyorum. 5+5 'ten sonra goru
Belki dinletmez ama gösterir kalp atışını canım Ben 6+3 te gördüm bugün de 7+4 duydum çok şükür göremesen de sıkıntı yapma bazıları geç de görebiliyormuş
Kuzum kalbi sağlıkla atsın yeter duymayıp görsem de olur

O usg cihazından bi de karın bölgesindeki yağlanma ya da idrara sıkışıklık durumuyla alakalıdır canım bence ben az sıkışık girdim doktor bişi dememişti de öyle bi duymuştum
Ay o zaman iyi canim valla Allahım hepimize sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsin

İnşaallah canım inşaallah bir iki haftaya rahatlarsın diye düşünüyorum dedi doktorumda ama bakalım inşaallah
Ah inşallah rahatlarız:) benim kız 18 hafta sürdü tam geçmesi 20 hafta korkuyorum o yüzden benim tansiyon da çok düşük normalde de öyle sıfır enerji

Kan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Ben de kan sulandırıcı ve folik kullanıyorum Demir vit vs takviyesi 3 aydan sonra genellikle

Şifa olsun cnm ben bu ara canım ne isterse onu yiyorum yoksa tiksinme geliyo kötü oluyorum zayıfladım da.

Bende halsizlik dışında hiç bir belirti yok yarın gircez akmi karami
Haha seninki demiyor iyi yapma bak kusarım ben bikac kez ogurdum diyorki az ötede oğur kusarım manyakmidir nedir
Hahahahhahaha yok demiyor bozuluyor sadece
Acaba etkisi var mı ya yüksek miktar bulantı yaparmış ama bilemedim
Galiba o yüzden bugünde daha rahattım
Folik asit bende ilk gebeligimdede şimdi de bulantı yaptı..Yan etkisiymis galiba ..Ilkinde 12 haftada Dr biraktirmisti..Şimdi elevit kullanıyorum ve onu icince midem daha rahat oluyor..
Sanırım beni de folik asit mahvediyordu, aksamları almaya devam edeceğim
Hahhahahah dene valla, bende değişiklik iyi oldu gibi. Folbiol muydu neydi. Ama iki 3 gündür ocean mummy kullanmaya başladım
Gözün aydın canım çok sevindim meyve yediğin zaman yanında bir bardak süt iç şekeri dengeler
Canım bu kadar kötü geçmesine üzüldüm insaallah tez vakitte geçer. Doktor verdiyse kullan, senin için iyi olacak
Merhaba teyzeler
Oyyyyy. MASAAALLAH canım gözün aydın
Çok şükür gözün aydın canım

Son düzenleme:
Kan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. D vitamini hamile kaldıgım gibi baslattı doktorum folik asiti de önceden baslamıstık zaten bilemiyorum doktorların hepsi farklı kimisi bazı seyi önemsemiyor kimisi önemsiyor

Gün içinde iyim eskisi gibi değilim ama akşamları fenayım keçiboynuzu pekmezi içsek nası olur acaba iyi gelirmi
Canım senin yorumunu bir topik de gördüm.Şu an tedaviyle mi hamile kaldın?pgt yöntemi mi kullanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…