Belki dinletmez ama gösterir kalp atışını canımKızlar, herkes güzel haberler almış okudukça içim açıldı morel oldu . Yarın benim 10 da randevum var tam 7 hafta olacak Allah 'ın izniyle inşallah kalp atışını duyariz dua edin kızlar
Niye canım sen görmedin mi?Canım bence tam haftaya gitsen daha iyi olur 7+4 7+5 felan keske bende cuma gitseydim
Ben kan sulandirici hem igne hem hap aliorm. Hapa lekelenmeden dolayi ara verdik.Kan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Gördüm canim ama çok dikkatli baktı 7+1 'di benim sanki biraz daha sonra gitsem daha çok net olcakti bidaha sonlara doğru gidicem kontroleNiye canım sen görmedin mi?
O usg cihazından bi de karın bölgesindeki yağlanma ya da idrara sıkışıklık durumuyla alakalıdır canım bence ben az sıkışık girdim doktor bişi dememişti de öyle bi duymuştumGördüm canim ama çok dikkatli baktı 7+1 'di benim sanki biraz daha sonra gitsem daha çok net olcakti bidaha sonlara doğru gidicem kontrole
6 ve 7. Haftada duyulur diyolar nette de öle okudum. Geçen çarşamba bile göremeyince aklım kaldı çok merak ediyorum. 5+5 'ten sonra goruCanım bence tam haftaya gitsen daha iyi olur 7+4 7+5 felan keske bende cuma gitseydim
Kuzum kalbi sağlıkla atsın yeter duymayıp görsem de olurBelki dinletmez ama gösterir kalp atışını canımBen 6+3 te gördüm bugün de 7+4 duydum çok şükür göremesen de sıkıntı yapma bazıları geç de görebiliyormuş
Bence göreceksin merak etme6 ve 7. Haftada duyulur diyolar nette de öle okudum. Geçen çarşamba bile göremeyince aklım kaldı çok merak ediyorum. 5+5 'ten sonra goru
Kuzum kalbi sağlıkla atsın yeter duymayıp görsem de olur
Aynen havalar da cok sıcak zatenKalkıp yemek yapcam 4 gibi bir yattım kalkamıyorum delircem uyku ilacı içmiş gibigum
Ay o zaman iyi canim valla Allahım hepimize sağ sağlık kucağımıza almayı nasip etsinO usg cihazından bi de karın bölgesindeki yağlanma ya da idrara sıkışıklık durumuyla alakalıdır canım bence ben az sıkışık girdim doktor bişi dememişti de öyle bi duymuştum
Ah inşallah rahatlarız:) benim kız 18 hafta sürdü tam geçmesi 20 hafta korkuyorum o yüzden benim tansiyon da çok düşük normalde de öyle sıfır enerjiİnşaallah canım inşaallah bir iki haftaya rahatlarsın diye düşünüyorum dedi doktorumda ama bakalım inşaallah
Ben de kan sulandırıcı ve folik kullanıyorum Demir vit vs takviyesi 3 aydan sonra genellikleKan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Şifa olsun cnm ben bu ara canım ne isterse onu yiyorum yoksa tiksinme geliyo kötü oluyorum zayıfladım da.Tost bende yiyorum ama bugünden itibaren düzenli bişeyler yiyicem sabah yumurta yedim beyaz peynir zeytin tam buğday ekmek şimdide ceviz badem fındık 3 gibide yoğurt yicem akşamda allah büyük mide durumuna göre☺
Demiri doktorum 3. Aydan sonra vericem dedi cnmBen kan sulandirici hem igne hem hap aliorm. Hapa lekelenmeden dolayi ara verdik.
3. Aydan sonra kullanılıyor cnmBir de doktora sormayı unutmuşum omega3 kullanayım mı dir kullanan var mı ? Q10 fln da ?
Ayy bende bende sormaBu halsizliğe bi çare var mı? Hergün aynı kolumu kaldırmaya halim yok
Minicik seyler nasıl da alt üst ediyolar biziAyy bende bende sorma
Amin canım inşallah görürüz duyarızBence göreceksin merak etme
Hahahahhahaha yok demiyor bozuluyor sadeceBende halsizlik dışında hiç bir belirti yok yarın gircez akmi karami
Haha seninki demiyor iyi yapma bak kusarım ben bikac kez ogurdum diyorki az ötede oğur kusarım manyakmidir nedir
Galiba o yüzden bugünde daha rahattımAcaba etkisi var mı ya yüksek miktar bulantı yaparmış ama bilemedim
Sanırım beni de folik asit mahvediyordu, aksamları almaya devam edeceğimFolik asit bende ilk gebeligimdede şimdi de bulantı yaptı..Yan etkisiymis galiba ..Ilkinde 12 haftada Dr biraktirmisti..Şimdi elevit kullanıyorum ve onu icince midem daha rahat oluyor..
Hahhahahah dene valla, bende değişiklik iyi oldu gibi. Folbiol muydu neydi. Ama iki 3 gündür ocean mummy kullanmaya başladımGünaydın canım ☺
Ben folikasiti akşam 7 gibi içiyorum ama mide bulantısı ve aşırı halsizlik var. Ben de acaba sabahları içsem halsizliğim azalır mi diye düşünüyordumHangi folikasiti kullanıyorsun canım?
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolundaama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım
Canım bu kadar kötü geçmesine üzüldüm insaallah tez vakitte geçer. Doktor verdiyse kullan, senin için iyi olacakDün doktora gitmek zorunda kaldım. Yogun mide bulantısı bütün hayat kalitemi düşürdü. 2 kilo vermişim. Su bile içemiyorum. 4 serum takıldı. 1 tanesi ilaçlı 3 ü boş. Ama yine de çok rahatlamadim. Bugün biraz daha iyiyim. Mide bulantim için dramamine diye bir ilaç verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsizim. Beni rahatlatır ama sonuçta ilac bebege bir etkisi olurmu bilmiyirum. Gebelikte kullanılan bir ilaç dedi doktor ama
Oyyyyy. MASAAALLAH canım gözün aydınMerhaba teyzeler
Çok şükür gözün aydın canım7+3 ile uyumlu çıktı çok şükür kalp atışını duydun bu sefer büyümüş bi haftada valla ben bile anladım12.3mm olmuş. Belirtilerim gittiydi bulantı fln özellikle baya panik gittim doktora çok şükür sıkıntı yokmuş kızlar
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. D vitamini hamile kaldıgım gibi baslattı doktorum folik asiti de önceden baslamıstık zaten bilemiyorum doktorların hepsi farklı kimisi bazı seyi önemsemiyor kimisi önemsiyorKan sulandırıcı kullanan yok mu bana d vit falan vermedi dr. Folik asit ve kan sulandırıcı verdi sadece. Demirim düşük çıktı ona bile bişey vermedi Allah Allah
Canım senin yorumunu bir topik de gördüm.Şu an tedaviyle mi hamile kaldın?pgt yöntemi mi kullanıldıGün içinde iyim eskisi gibi değilim ama akşamları fenayım keçiboynuzu pekmezi içsek nası olur acaba iyi gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?