2021 Nisan Anneleri

Gozunuz aydin, benim de yarin 1 de kontrolum bakalim fasulyeler napiyo, kalplerini duyacsgiz insallah ilk defa. Lekelenmelerden sonraki ilk randevu olacagi icin de biraz evham var tabi. Insallah bende guzel haberlerle gelecegim.
Sağol canım inşaallah güzel haberler alırsın sende hep pozitif düşün evham yapma hersey olacagına varıyor zaten benim bi hayat felsefem var "En fazla ne olabilir ki?" Kendime bunu soruyorum çokta işe yarıyor bunhaytta hayatta en fazla ölücez oda hak birgün gelicek zamanını bilmiyoruz oyuzden cokta kendimizi paralamaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bunlar da durduk yere cıkmıyor insanın agzından cok sey yasadım cok üzüldüm cok zor zamanlar geçirdim ama sonra dank etti işte.Rabbim büyük herseyde vardır bi hayır güzel düşünelim güzel olsun nacizene seni rahatlatırsa paylasmak istedim

Haklisin, bende cok dibe dustugum zamanlarda kendime hep bunu diyorum. Her seyin basi saglik. Hayatta hicbir sey kendiliginden gelmedi bana, ben cabalayip, sahip oldum. Cok iyi anliyorum, tesekkur ederim.

Haklisin, bende cok dibe dustugum zamanlarda kendime hep bunu diyorum. Her seyin basi saglik. Hayatta hicbir sey kendiliginden gelmedi bana, ben cabalayip, sahip oldum. Cok iyi anliyorum, tesekkur ederim.
Rica ederim canım Rabbim bizede bebişlerimize de sağlık versin önce sonrada hayırlı evlat olsunlar inşaallah

Sebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dedi
Meyveyide kontrollü yiyeceksek sebze candır napak yoğurt falan ceviz badem fındık bide bol su hedefim suan inşallah midem böyle giderse kusma olmazsa düzeni oturtucam proteinde yumurtada var

Yav ne alaka göbeğim cikmis ne saçmalama karakiz pantolon yeni yıkandı ondan on düğme iliklenmiyo4 iliklenincede zaten karnında sert bisey var patlıcan gibi yeni yıkanmış kot ondan
Haha kot yıkanmış ondandır kesinlikle

Meyveyide kontrollü yiyeceksek sebze candır napak yoğurt falan ceviz badem fındık bide bol su hedefim suan inşallah midem böyle giderse kusma olmazsa düzeni oturtucam proteinde yumurtada var☺
İşte meyvede sekerde var ya canım şekeri cıkarıyormuş. Sebze hiç yiyemiyorum ben. Fındık ceviz yogurt süt onları yiyorum yine ama su hiç içemiyorum midemi bulandırıyo işte o en kötüsü suan yumurtadan tiksindim direk zaten umarm bunlar degısır bulantılar gecince gecince bende oturturum diye dusunuyom ama kısmet bakalım inşaallah

İnşallah canım ya bi şekil gecicek bi ay sonra daha rahat oluruz inşallah

Pozitif düşün herzaman canım çok şükür bak gördün mü Rabbim saglıkla sana bağışlasın inşaallah

Ben fındığı yers2m zaten ooo peynir yiyorum ve yoğurt yemeye çalışıyorum meyve bi otuursta 2 elma üzüm yarın muz yiyorum yemekle pek aram yoj akşama proteinli bol kıymalı karnı yarık yapcam

Ben fındığı yers2m zaten ooo peynir yiyorum ve yoğurt yemeye çalışıyorum meyve bi otuursta 2 elma üzüm yarın muz yiyorum yemekle pek aram yoj akşama proteinli bol kıymalı karnı yarık yapcam
İşte öyle meyve yemek yanlısmıs canım mesela üçe bölceksin onu bikere elma yiyeceksin bikere üzüm bikere muz vs gibi ayy tövbe ya Rabbim bak okuyunca bile midem.bulandı karnıyarığı hiç yiyemiyorm et sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…