- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
İnşaallah canım inşaallah bir iki haftaya rahatlarsın diye düşünüyorum dedi doktorumda ama bakalım inşaallahSağol canım çok zorlanırsam artık ben de kullanıcam. Şu zor dönem çabucak geçer de keyifli zamanlara geçeriz inşallah
Sağol canım inşaallah güzel haberler alırsın sende hep pozitif düşün evham yapma hersey olacagına varıyor zaten benim bi hayat felsefem var "En fazla ne olabilir ki?" Kendime bunu soruyorum çokta işe yarıyor bunhaytta hayatta en fazla ölücez oda hak birgün gelicek zamanını bilmiyoruz oyuzden cokta kendimizi paralamaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bunlar da durduk yere cıkmıyor insanın agzından cok sey yasadım cok üzüldüm cok zor zamanlar geçirdim ama sonra dank etti işte.Rabbim büyük herseyde vardır bi hayır güzel düşünelim güzel olsun nacizene seni rahatlatırsa paylasmak istedimGozunuz aydin, benim de yarin 1 de kontrolum bakalim fasulyeler napiyo, kalplerini duyacsgiz insallah ilk defa. Lekelenmelerden sonraki ilk randevu olacagi icin de biraz evham var tabi. Insallah bende guzel haberlerle gelecegim.
Haklisin, bende cok dibe dustugum zamanlarda kendime hep bunu diyorum. Her seyin basi saglik. Hayatta hicbir sey kendiliginden gelmedi bana, ben cabalayip, sahip oldum. Cok iyi anliyorum, tesekkur ederim.Sağol canım inşaallah güzel haberler alırsın sende hep pozitif düşün evham yapma hersey olacagına varıyor zaten benim bi hayat felsefem var "En fazla ne olabilir ki?" Kendime bunu soruyorum çokta işe yarıyor bunhaytta hayatta en fazla ölücez oda hak birgün gelicek zamanını bilmiyoruz oyuzden cokta kendimizi paralamaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bunlar da durduk yere cıkmıyor insanın agzından cok sey yasadım cok üzüldüm cok zor zamanlar geçirdim ama sonra dank etti işte.Rabbim büyük herseyde vardır bi hayır güzel düşünelim güzel olsun nacizene seni rahatlatırsa paylasmak istedim
Rica ederim canım Rabbim bizede bebişlerimize de sağlık versin önce sonrada hayırlı evlat olsunlar inşaallahHaklisin, bende cok dibe dustugum zamanlarda kendime hep bunu diyorum. Her seyin basi saglik. Hayatta hicbir sey kendiliginden gelmedi bana, ben cabalayip, sahip oldum. Cok iyi anliyorum, tesekkur ederim.
Meyveyide kontrollü yiyeceksekSebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dedi
Haha kot yıkanmış ondandır kesinlikleYav ne alaka göbeğim cikmis ne saçmalama karakizpantolon yeni yıkandı ondan on düğme iliklenmiyo4 iliklenincede zaten karnında sert bisey var patlıcan gibi yeni yıkanmış kot ondan
İşte meyvede sekerde var ya canım şekeri cıkarıyormuş. Sebze hiç yiyemiyorum ben. Fındık ceviz yogurt süt onları yiyorum yine ama su hiç içemiyorum midemi bulandırıyo işte o en kötüsü suan yumurtadan tiksindim direk zaten umarm bunlar degısır bulantılar gecinceMeyveyide kontrollü yiyecekseksebze candır napak yoğurt falan ceviz badem fındık bide bol su hedefim suan inşallah midem böyle giderse kusma olmazsa düzeni oturtucam proteinde yumurtada var☺
Aaaa kız mi senceKziina benim için bir toka alırsın demi
İnşallah canım ya bi şekil gecicek bi ay sonra daha rahat oluruz inşallahİşte meyvede sekerde var ya canım şekeri cıkarıyormuş. Sebze hiç yiyemiyorum ben. Fındık ceviz yogurt süt onları yiyorum yine ama su hiç içemiyorum midemi bulandırıyo işte o en kötüsü suan yumurtadan tiksindim direk zaten umarm bunlar degısır bulantılar gecincegecince bende oturturum diye dusunuyom ama kısmet bakalım inşaallah
Pozitif düşün herzaman canım çok şükür bak gördün mü Rabbim saglıkla sana bağışlasın inşaallah6+5 kızlar çok şükür1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo
İnşaallah bakalım bunlar olacak şikayetim yok onlar iyi olsunda inşaallahİnşallah canım ya bi şekil gecicek bi ay sonra daha rahat oluruz inşallah
Çok teşekkür ederim insallahPozitif düşün herzaman canım çok şükür bak gördün mü Rabbim saglıkla sana bağışlasın inşaallah
İşte öyle meyve yemek yanlısmıs canım mesela üçe bölceksin onu bikere elma yiyeceksin bikere üzüm bikere muz vs gibiBen fındığı yers2m zaten ooo peynir yiyorum ve yoğurt yemeye çalışıyorum meyve bi otuursta 2 elma üzüm yarın muz yiyorum yemekle pek aram yojakşama proteinli bol kıymalı karnı yarık yapcam
Aynen öyle bende valla seviniyorum midem değişik olunca büyüyo minnoşum diyorumİnşaallah bakalım bunlar olacak şikayetim yok onlar iyi olsunda inşaallah
Duydum şükürler olsunDuydunmuuu
Amin cumlemizinkinencanimAy yerim ben onuuumaşallah masallahh
Merhaba minnoş nasılsın bakalım anlatMerhaba teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?