Yaa bide uzatmak istiyodun cok şükürDuydum şükürler olsun
Amin cumlemizinkinencanim
Valla önce doktor çok dikkatli baktı korktum ikizmi acaba gözükmüyordu dedim kalp atıyor bak dedim hatta devlet ama bi ara ses duydum 10.haftada dedi randevu al ikili testeMerhaba minnoş nasılsın bakalım anlat
6+5 kızlar çok şükür1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo
Merhaba teyzeler
Ee ne dedi doktor dikkatli bakınca bi yorum yapmadı mı canımValla önce doktor çok dikkatli baktı korktum ikizmi acaba gözükmüyordu dedim kalp atıyor bak dedim hatta devlet ama bi ara ses duydum 10.haftada dedi randevu al ikili teste
Benimde cuma 9 haftalık olucazMaşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Canım kilo fln mı aldın neden öyle dedi nerden anladı yani kaçırdığınıSebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dedi
Muhtemelen baya şekillenir canm doktor bize surası kafası surası el tomurcukları poposu falan diye gösterdi bugün bile 8haftalıklar daha zaten artık cok hızlı buyuyorlarmışMaşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Sağol canım 10+1 cinsiyet bile gorenler var herşey olabilieMaşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Valla kuzum malum devlet baktı ben dikkatlice bekledim dediki kalp atışları bak sonra dedi ikili test için randevu al 10 haftada alki sira yok ama ben yaptırmayı düşünmüyorumEe ne dedi doktor dikkatli bakınca bi yorum yapmadı mı canımcıkarkenmi söyledi onuncu haftada randevu diye
Ya aslında kilom hiç ölçülmemişti hemşire hiç ölçmemişiz kilonu dedi bakalım dedi ben kendim hamile kalmadan önceki kiloma göre böyle olmus cok degılmı dedm evet biraz fazla olmuş dedi aslında kusarken zayıflamıstmki haftadır ilaç kullanıyorum ya baya yemeye calısıyom meyveyi karbonhidratı fazla kaçırmışım demek kiCanım kilo fln mı aldın neden öyle dedi nerden anladı yani kaçırdığını
7+3 ile uyumlu çıktı çok şükür kalp atışını duydun bu sefer büyümüş bi haftada valla ben bile anladım12.3mm olmuş. Belirtilerim gittiydi bulantı fln özellikle baya panik gittim doktora çok şükür sıkıntı yokmuş kızlar
Maşaallah gözün aydın canım kötü düşünmek yok kızlar pozitif olalım7+3 ile uyumlu çıktı çok şükür kalp atışını duydun bu sefer büyümüş bi haftada valla ben bile anladım12.3mm olmuş. Belirtilerim gittiydi bulantı fln özellikle baya panik gittim doktora çok şükür sıkıntı yokmuş kızlar
Bende yaptırmyacagım zaten ikizde de yapılmıyormus bu testlerin coguSağol canım 10+1 cinsiyet bile gorenler var herşey olabilie
Valla kuzum malum devlet baktı ben dikkatlice bekledim dediki kalp atışları bak sonra dedi ikili test için randevu al 10 haftada alki sira yok ama ben yaptırmayı düşünmüyorum
Sağol canım 10+1 cinsiyet bile gorenler var herşey olabilie
Kısmet bakalım bende belki ipucu verir diye düşünüyorum..
Valla kuzum malum devlet baktı ben dikkatlice bekledim dediki kalp atışları bak sonra dedi ikili test için randevu al 10 haftada alki sira yok ama ben yaptırmayı düşünmüyorum
Aynen canim aklını bulandirmaninda anlamı yok kadın zaten dedi pozitif se kan grubunuz bisey olmaz insallah neyden kast etti bilmem ama. Kan tahlili isteyecekti toksoplazma felan yok dedim yaptırmadım . Kanama normal dedi ilişki yasak dedi follik asite devam dedi devlet kısa ozBende yaptırmyacagım zaten ikizde de yapılmıyormus bu testlerin cogu
Gözünaydın canım bende öyle bulantı gidince bişey oldu sanıyorum ama kalp atısından öncese gelip gidiyodu ondan sonraki günlerdede aynı gelip gidiyodu şükür iyi gidiyo7+3 ile uyumlu çıktı çok şükür kalp atışını duydun bu sefer büyümüş bi haftada valla ben bile anladım12.3mm olmuş. Belirtilerim gittiydi bulantı fln özellikle baya panik gittim doktora çok şükür sıkıntı yokmuş kızlar
Benim negatif kanım. Kan uyuşmazlıgını kastetmiş olabilir diye düşünüyorumAynen canim aklını bulandirmaninda anlamı yok kadın zaten dedi pozitif se kan grubunuz bisey olmaz insallah neyden kast etti bilmem ama. Kan tahlili isteyecekti toksoplazma felan yok dedim yaptırmadım . Kanama normal dedi ilişki yasak dedi follik asite devam dedi devlet kısa oz
Olabilir ameliyattan çıkıp gemisti onlukleBenim negatif kanım. Kan uyuşmazlıgını kastetmiş olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?