2021 Nisan Anneleri

Gözün aydın çok sevindim. Bak için rahatladı sonunda. Sağlıkla gelsin utangaçsa kesin kız :)

Valla önce doktor çok dikkatli baktı korktum ikizmi acaba gözükmüyordu dedim kalp atıyor bak dedim hatta devlet ama bi ara ses duydum 10.haftada dedi randevu al ikili teste
Ee ne dedi doktor dikkatli bakınca bi yorum yapmadı mı canım cıkarkenmi söyledi onuncu haftada randevu diye

Maşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Muhtemelen baya şekillenir canm doktor bize surası kafası surası el tomurcukları poposu falan diye gösterdi bugün bile 8haftalıklar daha zaten artık cok hızlı buyuyorlarmış

Maşallah senin de gözün aydın. Kalp sesini duymayan kaldı mı acaba ? Benim cuma randevum var kısmetse 10+1 olucaz çok merak ediyorum nasıl artık şekillenmiş olması lazım.
Sağol canım 10+1 cinsiyet bile gorenler var herşey olabilie
Ee ne dedi doktor dikkatli bakınca bi yorum yapmadı mı canım cıkarkenmi söyledi onuncu haftada randevu diye
Valla kuzum malum devlet baktı ben dikkatlice bekledim dediki kalp atışları bak sonra dedi ikili test için randevu al 10 haftada alki sira yok ama ben yaptırmayı düşünmüyorum

Canım kilo fln mı aldın neden öyle dedi nerden anladı yani kaçırdığını
Ya aslında kilom hiç ölçülmemişti hemşire hiç ölçmemişiz kilonu dedi bakalım dedi ben kendim hamile kalmadan önceki kiloma göre böyle olmus cok degılmı dedm evet biraz fazla olmuş dedi aslında kusarken zayıflamıstmki haftadır ilaç kullanıyorum ya baya yemeye calısıyom meyveyi karbonhidratı fazla kaçırmışım demek ki

Oh ne güzel bugün herkes mutlu haberlerle geldi..Maşallah diyelim nazar değmesin..

Maşaallah gözün aydın canım kötü düşünmek yok kızlar pozitif olalım

Bende yaptırmyacagım zaten ikizde de yapılmıyormus bu testlerin cogu

İkili testi ben yaptıracağım sanırım . Kızımda da yaptırmıştım.. Ama amniyosentez falan derse onu düşünmüyorum. Allah hiç kimseyi zorda bırakmasın evladı ile sınamasın.. Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah..

Bende yaptırmyacagım zaten ikizde de yapılmıyormus bu testlerin cogu
Aynen canim aklını bulandirmaninda anlamı yok kadın zaten dedi pozitif se kan grubunuz bisey olmaz insallah neyden kast etti bilmem ama. Kan tahlili isteyecekti toksoplazma felan yok dedim yaptırmadım . Kanama normal dedi ilişki yasak dedi follik asite devam dedi devlet kısa oz

Gözünaydın canım bende öyle bulantı gidince bişey oldu sanıyorum ama kalp atısından öncese gelip gidiyodu ondan sonraki günlerdede aynı gelip gidiyodu şükür iyi gidiyo Cuma görücem tekrar

Benim negatif kanım. Kan uyuşmazlıgını kastetmiş olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…