2021 Nisan Anneleri

Cok tatlışlar bişeyler alasım geliyo ama sonra erken diyorum☺ Artık 12 den sonra başlarız yavaştan almaya konuşmaya cok heycanlı
bende kızımın çok çok beğendiğim ilk bayramlıkları felan onun onun harici hep dağittim illa heves edilir alınır baişka çocuklar hiç giyemiyor demilştim neyse aynen inşallah hemen öğrenirizde yoksa geçmiyor :)))

Erkek olursa baştan alıcan artık

Ben kızımınkileri kardeşimin kızına vermiştim.. Çocuk kıyafetlerinde çalıştığımdan ne görsem alıyordum o kadar bol ki kız olursa bir şey almaya gerek yok kaliteli ve sağlamlar..Arada heveslik yine alırım .. Erkek olursa kız kardeşimin oğlunun ve görümceminkileri alacağım. Bu bebek kısmetine gelecek.. Sağlıkla gelsin yeter ki masrafına da razıyım tabi..

Erkek olursa baştan alıcan artık☺
Aklımı celme kiz benim kızım olcak
ay ben de bunlarin minnaklarini alabilirim insallah saglikla
Inşallah alacağız karakız teyzeler ozaman araştırır bulur en ufaklarindan alip depolariz
En güzeli kıyafeti verilen para ilk 3 sene okadar acıması geliyorki.. çocuk hep evde ve sürekli büyüyor... Okul zamanida zaten hep forma giyorlar 3-6 yaş arası muhteşem hem çocuk büyük üstüme tam oluyor.

Benim kiz evde durduğu halde 2 3 kıyafet degistiiryor abartisiz öbürüne daha temkinli olcam diyorum ondan şimdi renk renk bakiyorum

Şimdi başla canm folik asite bende öğrenince başladm

Canım geçmiş olsun bugün aklımdan geçtin dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyorum

Sol tarafım göbeğinin oralar bir oynuyor bugün tuvalettendir eminim ama kızımda da böyle olmustu hatta 10 11.hafta felandi doktora söyledim imkansız dedi yattım masaya bi kaydı göbeğinde doktor şok kızlar çabuk hareketleniyor

Ay bende zil çaldı kalktım sağ kasığıma ağrı girdi hemen gecti normalmidir

Cok tatlışlar bişeyler alasım geliyo ama sonra erken diyorum☺ Artık 12 den sonra başlarız yavaştan almaya konuşmaya cok heycanlı
Ben bir iki oyuncak çıngırak fln aldım jokerde o kadar indirime girmişti ki dayanamadım. 40 TL olan sey 8-9 liraya bakın kızlar

Canım Hiiç kasma kendini ağla rahatla bence su an hepimizde var. Bugün kendime dedim ki ben ne yaptım bir anlık 3. Cocuk neyimize gibisinden sonra hemen geçti tabi oluyo oyle seyler. Halbuki aylardır bugünü bekliyorduk. 8 ay olmuştu artık doktora gitmeyi düşünüyordum yani. Acaba bir sorun mu var neden olmuyor diye

Bende oğlumda 8 haftalık falan tulum almıştım bi tane sadece totem gibi bişey yapmıştım yani bağlansın bize gitmesin diye.
Bu sefer kararsızım hele yarın bi kalp atışını duyalım belki yine alırım

Sağ kasığımda ağrı oluyor ve gobeğimde bazen bicak saplamasingibi bir his oluyor ama sag kasik agrim mi diyeyim cekme mi diyeyim daha fazla normalmidir acaba oglumdada cok gerinemezdm ama bu daha cok.

Sağ kasığımda ağrı oluyor ve gobeğimde bazen bicak saplamasingibi bir his oluyor ama sag kasik agrim mi diyeyim cekme mi diyeyim daha fazla normalmidir acaba oglumdada cok gerinemezdm ama bu daha cok.
kramp, batma gibi bende de oluyor, birden ayaga kalkinca, ani bi hareket yapinca, oksuruk hapsurukta vs.. gayet normal diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…