bende kızımın çok çok beğendiğim ilk bayramlıkları felan onun onun harici hep dağittim illa heves edilir alınır baişka çocuklar hiç giyemiyor demilştimCok tatlışlar bişeyler alasım geliyo ama sonra erken diyorum☺ Artık 12 den sonra başlarız yavaştan almaya konuşmaya cok heycanlı
Haha cok hoş bulduguna sevindim
Erkek olursa baştan alıcan artıkbende kızımın çok çok beğendiğim ilk bayramlıkları felan onun onun harici hep dağittim illa heves edilir alınır baişka çocuklar hiç giyemiyor demilştimneyse aynen inşallah hemen öğrenirizde yoksa geçmiyor :)))
ay ben de bunlarin minnaklarini alabilirim insallah saglikla
bende kızımın çok çok beğendiğim ilk bayramlıkları felan onun onun harici hep dağittim illa heves edilir alınır baişka çocuklar hiç giyemiyor demilştimneyse aynen inşallah hemen öğrenirizde yoksa geçmiyor :)))
Aklımı celme kiz benim kızım olcakErkek olursa baştan alıcan artık☺
Inşallah alacağız karakız teyzeler ozaman araştırır bulur en ufaklarindan alip depolarizay ben de bunlarin minnaklarini alabilirim insallah saglikla
En güzeli kıyafeti verilen para ilk 3 sene okadar acıması geliyorki.. çocuk hep evde ve sürekli büyüyor... Okul zamanida zaten hep forma giyorlar 3-6 yaş arası muhteşem hem çocuk büyük üstüme tam oluyor.Ben kızımınkileri kardeşimin kızına vermiştim.. Çocuk kıyafetlerinde çalıştığımdan ne görsem alıyordum o kadar bol ki kız olursa bir şey almaya gerek yok kaliteli ve sağlamlar..Arada heveslik yine alırım .. Erkek olursa kız kardeşimin oğlunun ve görümceminkileri alacağım. Bu bebek kısmetine gelecek.. Sağlıkla gelsin yeter ki masrafına da razıyım tabi..
Şimdi başla canm folik asite bende öğrenince başladmTeşekkürler hepinize, yarin sabah ana sağlıga kan vermeye gideceğim. Duruma gore de kendi doktorumdan randevu alırım. Bu sürece kadar vitamin vs kullanmadım, folik asit falan. Umarım herşey yolundadır. Gecikmeyi normal sandım karantina döneminde düzensizlik gelişmişti diye ihmal ettim. Su an pişmanlık yaşıyorum benim ihmalin yüzünden birsey eksik olsun istemiyorum
Canım geçmiş olsun bugün aklımdan geçtin dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyorumSelam güzel anneler
Herkes iyidir inşallah, bir süre giremedim mesajları okuyamadım.
Beni hatırlayanlar için bilgi vereyim
Dün taşındık, yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya ben biraz toparlandım bu kez kızım hastalandı, burnu tıkanıyor biraz da ateşi var, gece hiç uyumadık, gün boyu ateş takibi yapıp not aldım, iki kez de calpol verdim, biraz hava vermeyi düşünüyorum rahatlatır.
Bugün 5+3 oldum, bulantılarım hafiften başladı
Yorgunluk uykusuzluk stresten kafam dönüyor.
Ha bir de dün yorgunluktan galiba kahverengi akıntım geldi
Bir süre daha düzenli takip edemem
Herkese sağlıklı günler diliyorum ❣
Bebiş gayet iyi içim rahatladı çokİnşallah yolundadır canım haberdar et bizide
Ay bende zil çaldı kalktım sağ kasığıma ağrı girdi hemen gecti normalmidirSol tarafım göbeğinin oralar bir oynuyor bugün tuvalettendir eminim ama kızımda da böyle olmustu hatta 10 11.hafta felandi doktora söyledim imkansız dedi yattım masaya bi kaydı göbeğinde doktor şokkızlar çabuk hareketleniyor
Çok çok çok normal bu hafta yarın kızlar bıçak saplanır gibi aşağıdansa bir ağrı oluyor muAy bende zil çaldı kalktım sağ kasığıma ağrı girdi hemen gecti normalmidir
Ben bir iki oyuncak çıngırak fln aldım jokerde o kadar indirime girmişti ki dayanamadım. 40 TL olan sey 8-9 liraya bakın kızlarCok tatlışlar bişeyler alasım geliyo ama sonra erken diyorum☺ Artık 12 den sonra başlarız yavaştan almaya konuşmaya cok heycanlı
Öyle değil link atBen bir iki oyuncak çıngırak fln aldım jokerde o kadar indirime girmişti ki dayanamadım. 40 TL olan sey 8-9 liraya bakın kızlar
kramp, batma gibi bende de oluyor, birden ayaga kalkinca, ani bi hareket yapinca, oksuruk hapsurukta vs.. gayet normal diye biliyorum.Sağ kasığımda ağrı oluyor ve gobeğimde bazen bicak saplamasingibi bir his oluyor ama sag kasik agrim mi diyeyim cekme mi diyeyim daha fazla normalmidir acaba oglumdada cok gerinemezdm ama bu daha cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?