2021 Nisan Anneleri

Bugün dr a gittim die bahsetmiş tim vajinal baktı eve geldim 2 saat içinde kırmızılı kanamam oldu ve.rn tekrar gittik tabi yine alttan baktı kalp atışı için.cok şükür kalp atışı var iğne vuruldu.simdi yatıyorum.vajinal muayeneden mı oldu yoksa tesadüf mü bilemedim sizin başınıza geldi mi

D dilek062 bana da bakar mısın. Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olacağım. 2. Gebeliğim bir dünya yakışıklım var.

Eklentiler

• 3E3E4C63-80C4-41F1-BD54-D98BABA647DE.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 55
hanimlar merhaba, 9+4teyim ben bugun. 2 gundur 2 kez beyaz mukussu akintim oldu. hani ovulasyon gununde olur ya, onun gibi. yasayan var mi? doktor randevum haftaya, haftaya sorarim ama simdi merak ettim.

Vajinal muayene tehlikeli olsa boyle seylere sebebiyet verecek olsa yapmazlar diye dusunuyorum. Tesaduf olmus bence, kirmizilari gorunce insan nasil geriliyor. Allah bir daha gostermesin

hanimlar merhaba, 9+4teyim ben bugun. 2 gundur 2 kez beyaz mukussu akintim oldu. hani ovulasyon gununde olur ya, onun gibi. yasayan var mi? doktor randevum haftaya, haftaya sorarim ama simdi merak ettim.
Bendede beyaz akıntı oluyo bence gayet normal bende cuma 9 haftalık olucam

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazılanları okuyorum ben 8 haftalık hamileyim kese gözüktü ama bebek gözükmedi cumaya dr randevu verdi eğer cuma günüde gözükmezse alincak başına böyle bisey gelen var mi bebek görünümü rabbim hakkımda ne hayirlis ise onu nasip etsin

Iyi aksamlar. Kese kacinci haftada cikiyor? Gec dollenme vs olmus olabilir, belki gercekte 8. Haftada degilsinizdir, gec gorenler olabiliyor. Icinizi ferah tutun. Insallah sizinledir.

Canım geçmiş olsun bugün aklımdan geçtin dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyorum
atanamayanogretmen çok geçmiş olsun ben de merak ediyordum Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim kızlar allah razı olsun
Bu gecemiz düne göre biraz daha rahat geçti, kızımın ateşi çıkmadı ama çok terliyor, sürekli sırtına bez koydum saçlarını havalandırdım uyandıkça da su içirdim.
Yarım etmesi için dayım yengemi ve çocukları getirdi demiştim ya allah razı olsun onlar zaten bütün işleri yapıyorlar, yengem dün geceye kadar bana konserve yaptı sağolsun ben de uyudum çok iyi geldi, kuzenlerim de çocuğa bakmışlar ben uyurken
İki gündür kahverengi akıntım geliyor, çok ayakta durdum çok yoruldum ondan oldu sanırım.

Sizler de iyisinizdir inşallah

atanamayanogretmen gelmiş geçmiş olsun -Kahverengi akıntı bende de var dün yoğundu baya gittim doktora progestan vericekti emzirdiğğm için vermedi cuma günü kontrol bakalım benim kız da hep kucağımda belki ondan oluyordur

Dişini fırçalarken kusan var mı? Her fırçaladığımda olmuyor. Geçen hafta ve bu hafta bugün oldu başka da olmadı
Benim oldu ya dün aksam üstü ondanmı bilmiyorum ama dişimi fırçalarken bi öğürdüm bi öğürdüm ilaç kullandıgımdan bayadır kusmuyordum arada öğürtü oluyodu bazen. Ama dün nevar neyok cıkardım çok kötü oldum bidaha aksam toparlanamadım bişey yiyemedim tabi haslanmış patates bastırıyor diye biraz patates haşladı annem ondan yedim biraz sadece

Benim sabh aç karnına olduğu için midemin acı suyu çıktı sadce ama çok kötü oluyorum ateşim flan yükseliyor aniden gün içinde bir şey olmuyor şükür yarın kontrolüm var baklm ne durumda bebek

Kusmak çok kötü ya zaten normalde de cok korkarım şimdi bide hamileyken insan hem daha cok yoruluyor hem kasılma olabiliyor tekrar tekrar öğürünce. İnşaallah tez geçer bu zamanlarbebişte iyidir inşaallah canım merak etme

Teşekkürler canım iyiyiz bi doktora git isteren yorgunluktan olabilir yinede ihmal etme. Umarım kızın bir an önce iyileşir canm geçmiş olsun

Dişini fırçalarken kusan var mı? Her fırçaladığımda olmuyor. Geçen hafta ve bu hafta bugün oldu başka da olmadı
Ben dişimi hızlı hızlı fırçalıyorum ama evdeysem fırcalamıyorum öğürüyorum yoksa kusacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…