hanimlar merhaba, 9+4teyim ben bugun. 2 gundur 2 kez beyaz mukussu akintim oldu. hani ovulasyon gununde olur ya, onun gibi. yasayan var mi? doktor randevum haftaya, haftaya sorarim ama simdi merak ettim.
Dişini fırçalarken kusan var mı? Her fırçaladığımda olmuyor. Geçen hafta ve bu hafta bugün oldu başka da olmadı
Günaydın kızlar.bebişler ne alemde? Bizim kontrol haftaya.çok merak ediyorum acaba ne alemde
Son adet tarihe 8 ilişki tarihe göre 6+5 dr dedim.g6ec dölleme diye geçde olsa görünmesi gerek diye kese çok güzel büyük.diyor ama bebek görünmüyor diyor kızlar cuma ya kadar dua edermisinizIyi aksamlar. Kese kacinci haftada cikiyor? Gec dollenme vs olmus olabilir, belki gercekte 8. Haftada degilsinizdir, gec gorenler olabiliyor. Icinizi ferah tutun. Insallah sizinledir.
10.haftaya kadar bekle mutlaka cnm sakin acele etme benm erken yumurtlamaydı boş gebelik demişlerdi pozisyondan dolayı gorunmeyebiliyomus baźn 3 gun sonra kalp atışına kadar gordulerSon adet tarihe 8 ilişki tarihe göre 6+5 dr dedim.g6ec dölleme diye geçde olsa görünmesi gerek diye kese çok güzel büyük.diyor ama bebek görünmüyor diyor kızlar cuma ya kadar dua edermisinizinşllah kese dolmuştur bu arada iki dr gittim biri hemen alalım dedi biri cumaya bekleyelim dedi
Sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Ya ilk defa başıma böyle geldi ve ilk defa çabalamadan hamile kaldım inşallah dediginiz gibi olur senin kaçıncı haftada göründü bebeğin10.haftaya kadar bekle mutlaka cnm sakin acele etme benm erken yumurtlamaydı boş gebelik demişlerdi pozisyondan dolayı gorunmeyebiliyomus baźn 3 gun sonra kalp atışına kadar gordulerbanada kürtaj demişlerdi bi süre takip edip alırız flan
Banada boş kese dediler yarına gideceğem Inşallah dolmuştur ici doktorum.bu konuda açıklama yapmadı sadece kürtaj dedi hayırlısı bakalım yarını bekliyorumKacinci haftaya kadar bebek görülmezse alınması gerekiyor kızlar biliyor musunuz?2 gün önce bende kese vardı sadece.ayrica müdahale edilmezse kendiliğinden düşük gibi mi olur
Karından canımCanım ben çok anlamıyorum ya ama illaki söyle birşeyler dersen söylerim. Karın mı vajinal mi
Ben boş gebelik gecirdim haziranda 7.hafta boştu kese kan sulandırıcı iğnemi kestim 4 gün daha bekleyelim dedi doktor gittiğimizde kese küçülmüştü. 26 haziranda kanamam başladı 1 temmuzda düştü kendiğindenKacinci haftaya kadar bebek görülmezse alınması gerekiyor kızlar biliyor musunuz?2 gün önce bende kese vardı sadece.ayrica müdahale edilmezse kendiliğinden düşük gibi mi olur
Kız benceKarından canım
Haha aynen gönlümüz kızdan yana☺
6.haftada göründü ama zaten varmış yani görmemişler yolk kesesi bile yok tamamen boş demişlerdi. Bide dikkatimi şey çekti benm vajinlde daha zor gorunuyo karından çok daha kolay görünüyo embriyo duruşu ona göre demekki dedm senin vajinalde görünür belkiYa ilk defa başıma böyle geldi ve ilk defa çabalamadan hamile kaldım inşallah dediginiz gibi olur senin kaçıncı haftada göründü bebeğin
Hayırlı haberlerle dön inşLlah canımGünaydın valla ben de çok merak ediyorum.Yarın saat 1 de kontrolüm bakalım neler göreceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?