2021 Nisan Anneleri

Sabaha karsi fena bir mide bulantisiyla uyandim ve cok korktum bulamtilar basliyor mu yoksa diye. Kalktim badem yedim biraz, yattim iyi geldi. Sabah kalktigimda da allaha sukur bulanti yoktu. Benimki progestani hap olarak ictigim icin olmus olabilir diye dusundum. Onu da artik vajinaya donerim

Iyi aksamlar. Kese kacinci haftada cikiyor? Gec dollenme vs olmus olabilir, belki gercekte 8. Haftada degilsinizdir, gec gorenler olabiliyor. Icinizi ferah tutun. Insallah sizinledir.
Son adet tarihe 8 ilişki tarihe göre 6+5 dr dedim.g6ec dölleme diye geçde olsa görünmesi gerek diye kese çok güzel büyük.diyor ama bebek görünmüyor diyor kızlar cuma ya kadar dua edermisiniz inşllah kese dolmuştur bu arada iki dr gittim biri hemen alalım dedi biri cumaya bekleyelim dedi
Sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

10.haftaya kadar bekle mutlaka cnm sakin acele etme benm erken yumurtlamaydı boş gebelik demişlerdi pozisyondan dolayı gorunmeyebiliyomus baźn 3 gun sonra kalp atışına kadar gorduler banada kürtaj demişlerdi bi süre takip edip alırız flan

Kacinci haftaya kadar bebek görülmezse alınması gerekiyor kızlar biliyor musunuz?2 gün önce bende kese vardı sadece.ayrica müdahale edilmezse kendiliğinden düşük gibi mi olur

Ya ilk defa başıma böyle geldi ve ilk defa çabalamadan hamile kaldım inşallah dediginiz gibi olur senin kaçıncı haftada göründü bebeğin

Kacinci haftaya kadar bebek görülmezse alınması gerekiyor kızlar biliyor musunuz?2 gün önce bende kese vardı sadece.ayrica müdahale edilmezse kendiliğinden düşük gibi mi olur
Banada boş kese dediler yarına gideceğem Inşallah dolmuştur ici doktorum.bu konuda açıklama yapmadı sadece kürtaj dedi hayırlısı bakalım yarını bekliyorum

Ben boş gebelik gecirdim haziranda 7.hafta boştu kese kan sulandırıcı iğnemi kestim 4 gün daha bekleyelim dedi doktor gittiğimizde kese küçülmüştü. 26 haziranda kanamam başladı 1 temmuzda düştü kendiğinden

Ya ilk defa başıma böyle geldi ve ilk defa çabalamadan hamile kaldım inşallah dediginiz gibi olur senin kaçıncı haftada göründü bebeğin
6.haftada göründü ama zaten varmış yani görmemişler yolk kesesi bile yok tamamen boş demişlerdi. Bide dikkatimi şey çekti benm vajinlde daha zor gorunuyo karından çok daha kolay görünüyo embriyo duruşu ona göre demekki dedm senin vajinalde görünür belki

Sevgili anne adayları herkese merhaba ben iki gün önce test yaptım ve anında pozitif çıktı bu gün de doktora gittim doktor keseyi gördü 7 haftalık dedi haftaya kalp atışını duycakmışız ama ben şimdi yeni evliyim hiç bişey bilmiyorum acaba tecrübeli anneler bana yardımcı olabilirler mi neler yapmam gerekiyor benim çok çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…