2021 Nisan Anneleri

Az once doktordan ciktim minnoslarimin ikisi de cok iyi, hayatimda ilk defa bir bebegin kalp atisini duydum. Gunlerdir bosuna icim icimi yemis. Kanama alani da bayagi kuculmus. darisi herkesin basina.
Maşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi

Kızlar
Maşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi
kahve leke benimde oldu canını sıkma bi hafta 10 gün kadar sürdü gecti sağlıklı gebelik

Kahveye donmesi pembeden daha iyi diye biliyorum. Kahve icerde beklemis eski kan demek. Benim hep kahve geliyor. Sorun yoktur daha bugun geldiyseniz ustelik. Benim akan bir sey yok, silince gelmeye devam ediyor. Siz de kanama alani var miydi?

Benm de kahve bir akıntı var doktor progestan yazıcaktı emziriyorum dedim süte geçer yazmayalım dedi dinlesem biraz olur mu dedim tamam istirahat 2 gün sonra kontrol dedi inşallah gerek kalmaz ilaca

Muayene vajinal mi karindan mi yapildi? Vajinalse eger o aletle bakildigi icin icerdeki beklemis kani cikarmis olabilir

Az once doktordan ciktim minnoslarimin ikisi de cok iyi, hayatimda ilk defa bir bebegin kalp atisini duydum. Gunlerdir bosuna icim icimi yemis. Kanama alani da bayagi kuculmus. darisi herkesin basina.
Ah canım söyledik sana güzel düşün iyi olacak diye cok sevindim inşaallah hayırlı saglıklı kucagımıza alıcaz Rabbimin izniyle

Vajinal baktı istemedim ilk zararlı olsa yapmam bu risk değil dedi. Zaten çok az giriş yapıyor gerçekten. Progestan koyarken ben bile daha ileri itiyor olabilirim
Ben de simdiye kadar hep vajinal muayene oldum sanirim bir sonraki de vajinal olacak, ondan sonra karna donecek. Vajinal muayeneden dolayi gelmistir o diye dusunuyorum.

Selam güzel anneler
Herkes iyidir inşallah, bir süre giremedim mesajları okuyamadım.

Beni hatırlayanlar için bilgi vereyim
Dün taşındık, yorgunluktan bitik durumdayım, hastayım yazmıştım ya ben biraz toparlandım bu kez kızım hastalandı, burnu tıkanıyor biraz da ateşi var, gece hiç uyumadık, gün boyu ateş takibi yapıp not aldım, iki kez de calpol verdim, biraz hava vermeyi düşünüyorum rahatlatır.

Bugün 5+3 oldum, bulantılarım hafiften başladı
Yorgunluk uykusuzluk stresten kafam dönüyor.
Ha bir de dün yorgunluktan galiba kahverengi akıntım geldi

Bir süre daha düzenli takip edemem
Herkese sağlıklı günler diliyorum

yanda lc waikikinin peluş ceketleri çıkıyor ama hep bebeklere keske büyükleri olsada kızıma alsam renk renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…