- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Maşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildiAz once doktordan ciktim minnoslarimin ikisi de cok iyi, hayatimda ilk defa bir bebegin kalp atisini duydum. Gunlerdir bosuna icim icimi yemis. Kanama alani da bayagi kuculmus.darisi herkesin basina.
Maşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi
kahve leke benimde oldu canını sıkma bi hafta 10 gün kadar sürdü gecti sağlıklı gebelikMaşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi
Kahveye donmesi pembeden daha iyi diye biliyorum. Kahve icerde beklemis eski kan demek. Benim hep kahve geliyor. Sorun yoktur daha bugun geldiyseniz ustelik. Benim akan bir sey yok, silince gelmeye devam ediyor. Siz de kanama alani var miydi?Maşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi
Gozumuz aydin diyeyim o zaman, kalpten guzel ses mi varKahveye donmesi pembeden daha iyi diye biliyorum. Kahve icerde beklemis eski kan demek. Benim hep kahve geliyor. Sorun yoktur daha bugun geldiyseniz ustelik. Benim akan bir sey yok, silince gelmeye devam ediyor. Siz de kanama alani var miydi?
Muayene vajinal mi karindan mi yapildi? Vajinalse eger o aletle bakildigi icin icerdeki beklemis kani cikarmis olabilirMaşallah size ❤ canım bende igittim bugün kalp atisini duydum harikaydi. Ama eve gelince wc de kahveye yakın lekelenmem oldu moralim bozuldu baya.pembelik oluyodu ama bi kadar ilk oldu senin nasildi
Inşallah canimBenm de kahve bir akıntı var doktor progestan yazıcaktı emziriyorum dedim süte geçer yazmayalım dedi dinlesem biraz olur mu dedim tamam istirahat 2 gün sonra kontrol dedi inşallah gerek kalmaz ilaca
Vajinal baktı istemedim ilk zararlı olsa yapmam bu risk değil dedi. Zaten çok az giriş yapıyor gerçekten. Progestan koyarken ben bile daha ileri itiyor olabilirimMuayene vajinal mi karindan mi yapildi? Vajinalse eger o aletle bakildigi icin icerdeki beklemis kani cikarmis olabilir
Kızlar
kahve leke benimde oldu canını sıkma bi hafta 10 gün kadar sürdü gecti sağlıklı gebelik
[/QUOTE
Sağlıklı olsun bizde saglikli olalimz
Bugün 7 bitti canimKaçıncı haftadasınız?
Ah canım söyledik sana güzel düşün iyi olacak diye cok sevindim inşaallah hayırlı saglıklı kucagımıza alıcaz Rabbimin izniyleAz once doktordan ciktim minnoslarimin ikisi de cok iyi, hayatimda ilk defa bir bebegin kalp atisini duydum. Gunlerdir bosuna icim icimi yemis. Kanama alani da bayagi kuculmus.darisi herkesin basina.
Ben de simdiye kadar hep vajinal muayene oldum sanirim bir sonraki de vajinal olacak, ondan sonra karna donecek. Vajinal muayeneden dolayi gelmistir o diye dusunuyorum.Vajinal baktı istemedim ilk zararlı olsa yapmam bu risk değil dedi. Zaten çok az giriş yapıyor gerçekten. Progestan koyarken ben bile daha ileri itiyor olabilirim
Hep icimi rahatlattim, Allah’a emanet dedim. Umutsuzliga kapildigim her anda bunu yapiyorum. Sukur cok iyi ciktilar. Amin hepimiz insallahAh canım söyledik sana güzel düşün iyi olacak diye cok sevindim inşaallah hayırlı saglıklı kucagımıza alıcaz Rabbimin izniyle
Belki de olabilir. Bide esime sinirlendim biraz bağırdımBen de simdiye kadar hep vajinal muayene oldum sanirim bir sonraki de vajinal olacak, ondan sonra karna donecek. Vajinal muayeneden dolayi gelmistir o diye dusunuyorum.
Bugün 7 bitti canim
Cok tatlışlar bişeyler alasım geliyo ama sonra erken diyorumçok güzell değiillermiii renk renk alınası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?