2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar ne durumdasınız?en yakın kimin muayenesi var? Benimki 8 eylülde
Benim cuma günü suanlık iyi gidiyo çok şükür bulantım bi geliyo bi gidiyo senin nası gidiyo biz cuma 9 haftalık olucaz inşallah ☺

Önce kan tahlili yaptırırsın sonuca göre kese görmeye gidersin sonrası gelir zaten hayırlı olsun bu arada

Akşam 11de bi yattim sabah 8de kalktım şimdi yine uyurken buldum kendimi bide ateş gibiyim eşimde kan fazlalığı olduğu halde akşam üşümüş ben sabaha kadar yorgansız yattim
Öyle böyle değil kolumu kaldıramıyorum

Hayırlı olsun canım hemen bir kan tahlili ile başlayabilirsin bayada geçmiş adetin sanırım keseyi görürsün muhtemelen eger bir doktorun varsa hemen iletişime geçebilirsin yada muayeneye gidebilirsin tamamen sana kalmıs inşaallah sağlıkla kucagına alırsın

Benim cuma günü suanlık iyi gidiyo çok şükür bulantım bi geliyo bi gidiyo senin nası gidiyo biz cuma 9 haftalık olucaz inşallah ☺❤
Biz de cuma günü 7 haftalık oluyoruz teyzesi çabucak geçsin istiyorum zaman. Bulantı yok halsizlik var tansiyonum düşüyor. Yata yata patates oldum

Selam kızlar ne durumdasınız?en yakın kimin muayenesi var? Benimki 8 eylülde

Benim de 4 eylül .Acayip heyecanlıyım her şey yolundadır inşallah diye.. Kızım da gelecek benimle o yüzden ters bir durum yoktur inşallah diye dua ediyorum.. Allah nasip ederse 10+1 olacağız o gün. Mide bulantıları da devam ediyor özellikle akşamları çok fena..

Hayırlı olsun .. Kan testi ve kese görmeye gidebilirsin.. Muhtemelen görürsün.

Biz de cuma günü 7 haftalık oluyoruz teyzesi❤ çabucak geçsin istiyorum zaman. Bulantı yok halsizlik var tansiyonum düşüyor. Yata yata patates oldum
Bende akşam erken yatıyorum 8 den sonra uykum geliyo. Aynen cabuk geçsin kontrol günü gelsin istiyorum bende minnoşumu görücem cuma büyümüştür

Kızlar sizin ruhsal durumunuz Nasıl? Ben çok gerginim böyle bağıra bağıra ağlayasım var eşim ilgisiz biri değil ama bu ara ilgilenmiyormuş gibi geliyo herşeye ağlayasım var

Kızlar sizin ruhsal durumunuz Nasıl? Ben çok gerginim böyle bağıra bağıra ağlayasım var eşim ilgisiz biri değil ama bu ara ilgilenmiyormuş gibi geliyo herşeye ağlayasım var
Bende de gerginlik var hemen sinirleniyorum eşimde alışamadı henüz oda kızıyor bagırıyom diye sonra bende oturup aglıyom bende bagırmak istemiyorum diye böyle bi değişik işte ama genelde halsiz olduğumdan yatıyorum bişey demiyorum aslında her dedigimi almaya yapmaya uğraşıyo ama banada biraz az ilgileniyo gibi geliyo belki sacma ama benle bebek gibi ilgilenmesini bekliyorum bazen

Bende öyle yattım kalktım ama şuan uyuyasım var gerci benim uykularım cok degısık oldu cok hafif hem uyuyo gibiyim hem herseyi duyuyo gibiyim sadece kafam kalkmıyor

Ben de hiçbir şeye tahammül edemiyorum aşırı sinirliyim..Özellikle iş yerinde. ikinci olduğundan ilgi beklemenin gereksiz olduğunu gördüm de ona takılmıyorum :)) Kimse bana bulaşmasın yeter. Ara sıra ota boka ağlayasım geliyor o da tecrübe ile sabit.. Kızımda deterjan reklamına ağlardım nasıl bir hormon sıçramasıysa artık.

Bende öyle ya ağlamamdan hiç hoşlanmıyo hep söyleniyo. Belki haklı da çünkü canım ağlamak istiyo deyip ağlıyorum ama napayım elimde değil ve birde yaz benim için çok hareketli geçmişti bu 2 haftadır hep evdeyim çok daraldıM

Bence hamile eşlerine de böyle güzel bi bilgilendirilme yapılmalı eğitim verilmeli

Teşekkürler hepinize, yarin sabah ana sağlıga kan vermeye gideceğim. Duruma gore de kendi doktorumdan randevu alırım. Bu sürece kadar vitamin vs kullanmadım, folik asit falan. Umarım herşey yolundadır. Gecikmeyi normal sandım karantina döneminde düzensizlik gelişmişti diye ihmal ettim. Su an pişmanlık yaşıyorum benim ihmalin yüzünden birsey eksik olsun istemiyorum

Evet sürekli evde olmak benide çok darladı virüsten doğru durust biyere gidemiyon normalde tedbiri aldıktan sonra cok takılmazdım amahamile olunca sorumlu hissediyorum birde yakın da arkadasımı kaybettim hamileyken koronadan bebegini aldılar iyiydi ama yenemedi arkadasım ona cok üzüldüm aklımdan cıkmıyor.hamilelikte bağısıklık düşüyor ister istemez tabi oyüzden dikkat etmekte fayda var dayancaz artık

Az once doktordan ciktim minnoslarimin ikisi de cok iyi, hayatimda ilk defa bir bebegin kalp atisini duydum. Gunlerdir bosuna icim icimi yemis. Kanama alani da bayagi kuculmus. darisi herkesin basina.

Ayyy ne tatlı maşallah minnoşlara. O kalp atışı insanın tüylerini diken diken ediyor.. İnanamıyor insan minnacık şeyden o sesin çıktığına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…