2021 Nisan Anneleri

boş mu diye sordum uzun uzun baktı bastırdı falan değil dedi ama emin olamadı kendide hayırlısı artık kızlar biraz daha bekliyeyim değil mi kontrol için bi sorun olsa belli eder heralde kanama falan gibi

Canım hoşgeldin Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Endişelerini çok iyi anlıyorum benim de ilk bebeğim ve her şeyi çok kafama takıyordum ama bu forumdaki arkadaşlarım sayesinde çoğu soruma yanıt buldum Pozitif olup iyi düşünmeye çalış. Doktorun zaten folik asit falan vermiştir. Onu düzenli kullanıp sağlıklı beslenmeye kendini çok yormamaya çalış.Gebelikte rutin tahliller oluyor yaptırmadıysan onlara da mutlaka baktır

Folik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem bu

Folik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem bu Eki Görüntüle 2684562
hayirli olsun bebegin:) kalp atisini duyduktan sonra doktorun rutinleri ister, o zaman yaptirirsin. simdilik folik asit icmekten, dengeli beslenmekten, yorucu isler yapmamaktan baska yapman gereken pek bir sey yok

Folik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem bu Eki Görüntüle 2684562
Doktoruma ilk gittiğimde bir sürü Farklı değerime bakmıştı tam kan sayımı toksoplazma vb. bir sürü test. Tsh tiroit değerim yüksek çöktü mesela ilaca başladım. Koku hassasiyeti bende yok ama mide bulantısı bende de çok var özellikle akşam olunca çok kötü oluyor. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum az az bir şeyler atıştırıyorum. Yiyebiliyorsan hafif şeylerden az ve sık ye. Ben faydasını gördüm

Inşallah canım yarın görürüz nasipten öteye yol yok rabbim nasip etmişse görürüz sende cnn sağlıkla kucağına alırım bebeğine inşallah

Bebeği daha gorememis ve kalp atisi i duyamamak beni biraz uzuyor,bu kdar erken ogrenmesem iyiydiPlanli oldugu icin testleri falan once yaptirmistim.Ilk gebeligimi ogrendigimde adetimi gecmisti ve 1 er hafta arayla hemen kalbide duyduk.Simdi bekle bekle gecmiyor zaman

Kontrolün ne zamna aynen bekleme cok zor gercekten kalbi duysanda Bebeği görsenDe bekliyosunki

Kesenin icinde pirlanta yuzuk gibi bi olusum var miydi? Insallah cuma gunu surprizinize kavusursunuz.

Hayirlisi olsun, cok guzel haberlerle geldiniz. Kucaginiza almak da nasil olsun

Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
Herkese merhaba..kısmetse bende daha önce oğlumda olduğu gibi yine nisan annesi olacağım. Allah hepimizi sağlıkla kuzularımıza kavuştursun. İlk hamileliğimde lierac kullanmıştım, hiç çatlağım olmamıştı karnımda. Yine onu kullanmayı düşünüyorum..

Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
Ben düzenli kullanamamıştım canım. Zaten öncesinden de çatlaklarım vardı diye bi gevşek davrandım ama baya çatlağım oldu belimde falan. Şuan da yine “zaten çatlak doluyum kullanmaya gerek var mı neyi koruyacağım ki” kafasındayım
Şuan da erken bence ama 12 hafta itibariyle kullanılabilir. Oğlumda 12 haftalıkken karnım belli olmaya başlamıştı çünkü

Gözün aydın canım cok sevindim

bende yarın kontrolden sonra sorucaktım çatlak için ne kullanalım diye tecrübeli olanlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…