Canım hoşgeldinSevgili anne adayları herkese merhaba ben iki gün önce test yaptım ve anında pozitif çıktı bu gün de doktora gittim doktor keseyi gördü 7 haftalık dedi haftaya kalp atışını duycakmışız ama ben şimdi yeni evliyim hiç bişey bilmiyorum acaba tecrübeli anneler bana yardımcı olabilirler mi neler yapmam gerekiyor benim çok çok heyecanlıyım
Folik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem buCanım hoşgeldin ☺ Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Endişelerini çok iyi anlıyorum benim de ilk bebeğim ve her şeyi çok kafama takıyordum ama bu forumdaki arkadaşlarım sayesinde çoğu soruma yanıt buldum ☺Pozitif olup iyi düşünmeye çalış. Doktorun zaten folik asit falan vermiştir. Onu düzenli kullanıp sağlıklı beslenmeye kendini çok yormamaya çalış.Gebelikte rutin tahliller oluyor yaptırmadıysan onlara da mutlaka baktır
hayirli olsun bebegin:) kalp atisini duyduktan sonra doktorun rutinleri ister, o zaman yaptirirsin. simdilik folik asit icmekten, dengeli beslenmekten, yorucu isler yapmamaktan baska yapman gereken pek bir sey yokFolik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem bu Eki Görüntüle 2684562
Doktoruma ilk gittiğimde bir sürü Farklı değerime bakmıştı tam kan sayımı toksoplazma vb. bir sürü test. Tsh tiroit değerim yüksek çöktü mesela ilaca başladım. Koku hassasiyeti bende yok ama mide bulantısı bende de çok var özellikle akşam olunca çok kötü oluyor. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum az az bir şeyler atıştırıyorum. Yiyebiliyorsan hafif şeylerden az ve sık ye. Ben faydasını gördümFolik asite bu gün başladım ama benim aşırı koku hassasiyetim var midem gün boyunca bulanıyo daha hiç bişey yaptırmadım ne yaptırmam gerekiyor acaba bi de kesem bu Eki Görüntüle 2684562
Inşallah canım yarın görürüz nasipten öteye yol yok rabbim nasip etmişse görürüz6.haftada göründü ama zaten varmış yani görmemişler yolk kesesi bile yok tamamen boş demişlerdi. Bide dikkatimi şey çekti benm vajinlde daha zor gorunuyo karından çok daha kolay görünüyo embriyo duruşu ona göre demekki dedm senin vajinalde görünür belki
Bence deAzze canım biz de sayfa başına tablo yapsak mı? Mayıs anneleri de yapmış. Artık hepimiz gruba yerleştik sayılır :))
Bu da mı erkek ...bana öyle geldi@dilek062 bana da bakar mısın. Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olacağım. 2. Gebeliğim bir dünya yakışıklım var.
Kontrolün ne zamna aynen bekleme cok zor gercekten kalbi duysanda Bebeği görsenDe bekliyosunkiBebeği daha gorememis ve kalp atisi i duyamamak beni biraz uzuyor,bu kdar erken ogrenmesem iyiydiPlanli oldugu icin testleri falan once yaptirmistim.Ilk gebeligimi ogrendigimde adetimi gecmisti ve 1 er hafta arayla hemen kalbide duyduk.Simdi bekle bekle gecmiyor zaman
Kesenin icinde pirlanta yuzuk gibi bi olusum var miydi? Insallah cuma gunu surprizinize kavusursunuz.Son adet tarihe 8 ilişki tarihe göre 6+5 dr dedim.g6ec dölleme diye geçde olsa görünmesi gerek diye kese çok güzel büyük.diyor ama bebek görünmüyor diyor kızlar cuma ya kadar dua edermisinizinşllah kese dolmuştur bu arada iki dr gittim biri hemen alalım dedi biri cumaya bekleyelim dedi
Sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Hayirlisi olsun, cok guzel haberlerle geldiniz. Kucaginiza almak da nasil olsunMerhaba kızlar.
Sonunda bebeği gördük ve kalp atışını duyduk
6+1 görünüyor haftası ama aslında şuan 6+4 üm. 8.haftalardan sonra asıl doğru ölçüm yapılır dedi doktorum.
Darısı tüm kalp atışı bekleyenlerin başına
Bir daha kontrol 3 hafta sonra
Herkese merhaba..kısmetse bende daha önce oğlumda olduğu gibi yine nisan annesi olacağım. Allah hepimizi sağlıkla kuzularımıza kavuştursun. İlk hamileliğimde lierac kullanmıştım, hiç çatlağım olmamıştı karnımda. Yine onu kullanmayı düşünüyorum..Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
Ben düzenli kullanamamıştım canım. Zaten öncesinden de çatlaklarım vardı diye bi gevşek davrandım ama baya çatlağım oldu belimde falan. Şuan da yine “zaten çatlak doluyum kullanmaya gerek var mı neyi koruyacağım ki” kafasındayımTaze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
aa olur canım. Nasıl yapılıyo bi bakimAzze canım biz de sayfa başına tablo yapsak mı? Mayıs anneleri de yapmış. Artık hepimiz gruba yerleştik sayılır :))
Gözün aydın canım cok sevindimMerhaba kızlar.
Sonunda bebeği gördük ve kalp atışını duyduk
6+1 görünüyor haftası ama aslında şuan 6+4 üm. 8.haftalardan sonra asıl doğru ölçüm yapılır dedi doktorum.
Darısı tüm kalp atışı bekleyenlerin başına
Bir daha kontrol 3 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?