2021 Nisan Anneleri

Kizlar bu benim 2.hamileligim ben ilkinde catlak icin hic birsey kullanmadim catlamam olmadi hic 44 ile hamile kaldim 60 ile dogum yaptim ama cevremde genel anlamda bebe yagi suren cok kisi vardi catlamasin die

Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?

Ben kızımda bir şey kullanmadım ama hiç çatlağım yok.. Annemle kardeşimde var bende yok :) Bunda da belki lierac ya da bio oil alabilirim.. Gerçi kullanıp yine çatlayanlar var da bünye meselesi.

Bir belim agriyo4 kasiklarim agriyor adet olcakmisimda olamıyor musun gibi
Annemgil gelecekmiş 5 günlüğüne evi b... götürüyor eşim cumartesi calisiyo4 bennnapcam bilmiyorum

Bu mide bulantıları yüzünden gebeliğin hiçbir keyfini çıkaramıyorum
Gerçekten ben de öyle. Bir de baş dönmesi düşük tansiyon var ki inanılmaz. Evde çocuk da var en çok oğluşuma üzülüyorum. Ama şu da var oğlumda bulantılarım 12-13 haftalıkken kesilmişti bundan da aynı performansı bekliyorum. Ben oğluma yemek dahi yedirmiyorum sağ olsun annemler destek hep.

Bir belim agriyo4 kasiklarim agriyor adet olcakmisimda olamıyor musun gibi
Annemgil gelecekmiş 5 günlüğüne evi b... götürüyor eşim cumartesi calisiyo4 bennnapcam bilmiyorum
Benimde belim ağrıyo ama misafir kötü olmuş gerçekten

Ben ilk 5+3’te gitmistim diye hatirliyorum yolk sac vardi birkac gune olusacak olabilir. Onru varsa zaten ne olursa olsun olusacak ve dogacak ☺
Aynen cnn nasipte varsa olur nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz hayırlısı olsun

28 Nisan tahmini doğumum henüz hiç bebeğimi ultrasyonda figörmedim yarım randevum var heyecanla yarını bekliyorum
Bu arada bileğisi olan yardımcı olabilir mi yarın 6+2 haftalık olacam (tabii geç döllenme durumu falan yoksa ) kalp atışlarını duyar mıyım acaba ?

Duyarsınız Allah bagislasin Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamileyken lazere giden var mı?

Canım bence kesinli

Canım bence kesinlikle gidilmez benim bir ara şüphem vardı işlem yapmamışlardı
Sağol canım emeklerim boşa gitti desene bitmişti 2 3aydir yeni cikti
Ankarada doktor hastane öneriniz var mı hanımlar.ayrica özelde muayene ücreti ne kadar.dogum paketi düşünen var mı
Orta-doğu muayene 120 tl ben zübeyde ye gidiyorum özele daha baslamadim fiyatlar 5000 6000den başlıyor paketler

Merhaba ben bugün 6+4 ama ultrasonda 6+1 olarak görünmesine rağmen kalp atışını duydum. İnşallah sende yarın duyarsın
Gerçi doktorum pek beklemiyordum duymayı şaşırdım dedi bazı kişiler daha geç duyuyor demekki

Duyarsınız Allah bagislasin Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamileyken lazere giden var mı?
Ben ilk hamileliliğimde öğrenene kadar gidiyodum öğrenince bırakmıstım. Bazıları sorun olmaz diyo ama yine de riske atmaya değmez bence

Merhaba herkese. Benim dün doktor kontrolüm vardı. Her şey normalmiş. Son adet tarihine göre 7+3, ama ultrasona göre 8+3 dedi doktor. Boyu baştan popoya 15 mm imiş :)
Tüp bebek uzmanım 12. haftaya kadar düşük riskli olduğunu söylemişti. Kanama ya da lekelenme yok. Ama gene de endişem geçmiş değil. İnşallah her şey yolunda gider herkes için de benim için de.
Bu arada bazı arkadaşlar kese ne zaman görünür diye sormuştu. Benim 4+3'te kese görülmüştü vajinal muayene ile, 5+4'te de kalp atışını duyduk. Herkesin farklı oluyor sanırım.
Yaşım 45 ve 2. tüp bebek denemem. Çabalayıp uğraşanlara moral olsun diye söylüyorum. Her şey gönlünüze göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…