2021 Nisan Anneleri

Allah sağlıkla bağışlasın insallah

Merhaba kızlar, sabah ana sağlığa gidip kan verdim, sonuclari pazartesi alacakmışım, kart açıcaz sana dedi doktor. Bulantılarım cok.rahatsiz ediyor, ve kokulara karşı çok hassasım ve çoğunu canım çekiyor sizler kendi doktorunuzun muayenehanesine mi.gidiyorsunuz? Hastane mi? Ben Ankara'da olduğum için vaka sayılarından korkuyorum. Ne yapsam karar veremedim. Sizler gibi kalp atışlarını duymak sizlerle paylaşabilmek için gün sayıyorum.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin umudunu kaybedenlere ne güzel örneksiniz.

Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
bende yarın kontrolden sonra sorucaktım çatlak için ne kullanalım diye tecrübeli olanlar vardır
Kizlar bu benim 2.hamileligim ben ilkinde catlak icin hic birsey kullanmadim catlamam olmadi hic 44 ile hamile kaldim 60 ile dogum yaptim ama cevremde genel anlamda bebe yagi suren cok kisi vardi catlamasin die
Kızlar çatlaklar için yazıyorum aslında bu biraz kişiye göre değişir. Bir çok sey kullanıp ta kırmızı mor çatlayanları gördüm, hiç bir sey kullanmayıp ta hiç çatlağı olmayanları da. Kilo alımı ve ciltle de alakalı bir durum tabiki. Ben ilk bebeğimde bebek yağı fln kullanıyordum sadece bacaklarımda ve kol altı gögüs kısmında hafif çatlaklar vardı. Sonra doğuma bir girdim çıktım ki karnım mosmor ve çatlamış maalesef yapacak bir sey yok tabiki. O an ıkınma ve hemşireler bastırıyor ondan çatlamış. Şu an beyaz ve azlar. Cokta umrumda değil açıkçası size de tavsiyem önlem almaya çalışın ama. Olursa da canınızı sıkmayın

Kaçıncı haftadasın canım bnm de bulantım fln yok şükür arada acıkınca biraz tuhaf oluyorum o kadar kolay geçecek sanırım gebeliğim 7+6dayım ben de

Bugüne kadar hiç bulantı hissi yaşamamıştım bugün gün boyu midem hep hafif rahatsız edici bulantı halinde acaba geliyo mu gelmekte olan

kizlar olagan disi,serumluk bi bulantiniz yoksa bulantiya en iyi gelen sey mideyi bos birakmamak, az az sık sık bir seyler yemeye calisin. öğün aralari artinca bulanti da cok artiyor.

ben de kalp atisini duyunca bir tane romper aldim
Haha aynen gönlümüz kızdan yana☺ bi sürü Kıyafet alıcaz Tokalar şortlar

toka almayin bacimm toka almayin :)

ne kadar ozenipte kizina toka alan tanidigim olduysa hepsinin saclari cok gec çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…