- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Ankarada doktor hastane öneriniz var mı hanımlar.ayrica özelde muayene ücreti ne kadar.dogum paketi düşünen var mı
[/QUOT
Ben Mehmet Firat Mutlu ya gittim iyiydi cok gzel anlatti açıkladı yardimcu oldu tek sıkıntım vajinal ultrason yapması tesadüf mü bilmiyorum kanama oldu ama çok ilgili bir dr
Allah sağlıkla bağışlasın insallahMerhaba herkese. Benim dün doktor kontrolüm vardı. Her şey normalmiş. Son adet tarihine göre 7+3, ama ultrasona göre 8+3 dedi doktor. Boyu baştan popoya 15 mm imiş :)
Tüp bebek uzmanım 12. haftaya kadar düşük riskli olduğunu söylemişti. Kanama ya da lekelenme yok. Ama gene de endişem geçmiş değil. İnşallah her şey yolunda gider herkes için de benim için de.
Bu arada bazı arkadaşlar kese ne zaman görünür diye sormuştu. Benim 4+3'te kese görülmüştü vajinal muayene ile, 5+4'te de kalp atışını duyduk. Herkesin farklı oluyor sanırım.
Yaşım 45 ve 2. tüp bebek denemem. Çabalayıp uğraşanlara moral olsun diye söylüyorum. Her şey gönlünüze göre olsun.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin umudunu kaybedenlere ne güzel örneksiniz.Merhaba herkese. Benim dün doktor kontrolüm vardı. Her şey normalmiş. Son adet tarihine göre 7+3, ama ultrasona göre 8+3 dedi doktor. Boyu baştan popoya 15 mm imiş :)
Tüp bebek uzmanım 12. haftaya kadar düşük riskli olduğunu söylemişti. Kanama ya da lekelenme yok. Ama gene de endişem geçmiş değil. İnşallah her şey yolunda gider herkes için de benim için de.
Bu arada bazı arkadaşlar kese ne zaman görünür diye sormuştu. Benim 4+3'te kese görülmüştü vajinal muayene ile, 5+4'te de kalp atışını duyduk. Herkesin farklı oluyor sanırım.
Yaşım 45 ve 2. tüp bebek denemem. Çabalayıp uğraşanlara moral olsun diye söylüyorum. Her şey gönlünüze göre olsun.
Taze anne adaylari gobek icin catlak kremi aldiniz mi? Ya da daha once anne olanlar o zaman ne kullanmistiniz?
bende yarın kontrolden sonra sorucaktım çatlak için ne kullanalım diyetecrübeli olanlar vardır
Kızlar çatlaklar için yazıyorum aslında bu biraz kişiye göre değişir. Bir çok sey kullanıp ta kırmızı mor çatlayanları gördüm, hiç bir sey kullanmayıp ta hiç çatlağı olmayanları da. Kilo alımı ve ciltle de alakalı bir durum tabiki. Ben ilk bebeğimde bebek yağı fln kullanıyordum sadece bacaklarımda ve kol altı gögüs kısmında hafif çatlaklar vardı. Sonra doğuma bir girdim çıktım ki karnım mosmor ve çatlamış maalesef yapacak bir sey yok tabiki. O an ıkınma ve hemşireler bastırıyor ondan çatlamış. Şu an beyaz ve azlar. Cokta umrumda değil açıkçası size de tavsiyem önlem almaya çalışın ama. Olursa da canınızı sıkmayınKizlar bu benim 2.hamileligim ben ilkinde catlak icin hic birsey kullanmadim catlamam olmadi hic 44 ile hamile kaldim 60 ile dogum yaptim ama cevremde genel anlamda bebe yagi suren cok kisi vardi catlamasin die
Kaçıncı haftadasın canım bnm de bulantım fln yok şükür arada acıkınca biraz tuhaf oluyorum o kadar kolay geçecek sanırım gebeliğim 7+6dayım ben deSabaha karsi fena bir mide bulantisiyla uyandim ve cok korktum bulamtilar basliyor mu yoksa diye. Kalktim badem yedim biraz, yattim iyi geldi. Sabah kalktigimda da allaha sukur bulanti yoktu. Benimki progestani hap olarak ictigim icin olmus olabilir diye dusundum. Onu da artik vajinaya donerim
Deme oyleee dayan son 2 hafta 2 haftayı atlatırsak daha olmazBugüne kadar hiç bulantı hissi yaşamamıştım bugün gün boyu midem hep hafif rahatsız edici bulantı halindeacaba geliyo mu gelmekte olan
Benim 8+0 bugun. Insalah biyle gecer bugun iki kez cok hafif yokladi korkmaya basliyorumKaçıncı haftadasın canım bnm de bulantım fln yok şükür arada acıkınca biraz tuhaf oluyorum o kadar kolay geçecek sanırım gebeliğim 7+6dayım ben de
Benim 11 Eylül deSelam kızlar ne durumdasınız?en yakın kimin muayenesi var? Benimki 8 eylülde
Ben akşam içiyorum daha iyi geçiyor günümYine follik asiti içmeyi unuttum içince midem bulanıyor
Yok canim ozamanda sabah bulantılarım oluyor 2 gündür halsizligim kalmadi icmeidgim icinBen akşam içiyorum daha iyi geçiyor günüm
Benim kesede de sağda nir çizgi vardı sonraki randevumda bebişimi de kalp atışını da duydum. Inşallah sende de böyle olurcnn kese bu amin amin sürprizim saklanmıştır insallah da görürümEki Görüntüle 2684662
ben de kalp atisini duyunca bir tane romper aldimBende oğlumda 8 haftalık falan tulum almıştım bi tane sadecetotem gibi bişey yapmıştım yani bağlansın bize gitmesin diye.
Bu sefer kararsızım hele yarın bi kalp atışını duyalım belki yine alırım
Haha aynen gönlümüz kızdan yana☺bi sürü Kıyafet alıcaz Tokalar şortlar
Duyarsınız Allah bagislasin Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hamileyken lazere giden var mı?
Az yediğim halde sanki çatlayacakmışım hissi, boğazıma kadar yemişim hissi gitmiyor.Yemekten sonra da catlayacak gibi hisseden var mı.siskinlik oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor
Canım bnm 5+6 da bikaç gün çok kötüydü sonra kesildi iyiyim arada hafif oluyor ama rahatsız etmyior hatta tedirgin olmuştum ama sıkıntı yok çok şükür senin nasıl?Bugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?