Lazere giderken sormuştum ben hamile gelenler var sakıncası yok demişlerdi. Ama ben öyle düşünmüyorum açıkcası.Duyarsınız Allah bagislasin Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hamileyken lazere giden var mı?
Korkma ilaç veriyor doktor o iyi geliyor diyorlar ilk gebeliği mi aşağı yukarı aynıyız canımBenim 8+0 bugun. Insalah biyle gecer bugun iki kez cok hafif yokladi korkmaya basliyorum
Ben hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acabaMerhaba kızlar, sabah ana sağlığa gidip kan verdim, sonuclari pazartesi alacakmışım, kart açıcaz sana dedi doktor. Bulantılarım cok.rahatsiz ediyor, ve kokulara karşı çok hassasım ve çoğunu canım çekiyorsizler kendi doktorunuzun muayenehanesine mi.gidiyorsunuz? Hastane mi? Ben Ankara'da olduğum için vaka sayılarından korkuyorum. Ne yapsam karar veremedim. Sizler gibi kalp atışlarını duymak sizlerle paylaşabilmek için gün sayıyorum.
Ay o çok kötü benim işyerind eoluyodu öğün arasını fazla bırakınca bide hızlı hızlı yemek yiyince oluyodu şurup içiyodum direk yanıyo çatlıcak gibi oluyodumYemekten sonra da catlayacak gibi hisseden var mı.siskinlik oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor
Bilgi ver canım onlar aşı takvimi ayarlıyoBen hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba
Bakalım ilk bi heves alırız diye düşünüyorum almam desem yalan olurben de kalp atisini duyunca bir tane romper aldim
toka almayin bacimm toka almayin :)
ne kadar ozenipte kizina toka alan tanidigim olduysa hepsinin saclari cok gec çıktı :))
Bir kimyasal bir dusuk var oncesinde. Bu 3. Yani aslinda. Cifter cifter bu seferKorkma ilaç veriyor doktor o iyi geliyor diyorlar ilk gebeliği mi aşağı yukarı aynıyız canım
Ana aynı benim de kimyasal 6haftalık düşük bnm de 3.Bir kimyasal bir dusuk var oncesinde. Bu 3. Yani aslinda. Cifter cifter bu sefer
Bunu ben de merak ediorum sanırım 4 ayda fln aşı var ben de gitmedim dahaBen hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba
Hangi zamanlarda acaba aşı canım ankaradayım ortalık karışık gitmek istemiyorum pekBilgi ver canım onlar aşı takvimi ayarlıyo
Ben kan vermek için gittim, öyle kart açılacağını öğrendim. Bilgi vermek zorunlu mu bilmiyorum.Ben hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba
20 de tetanoz aşısına gel dedi bana yani 5 aylıkkenHangi zamanlarda acaba aşı canım ankaradayım ortalık karışık gitmek istemiyorum pek
Pembeyse korkma varsa progestan başka canım kalbini duyduysanda git doktora iyi oldugundan emin ol derim ben ama kese varsa sadece doktorlar bişey yapmıyoBen kan vermek için gittim, öyle kart açılacağını öğrendim. Bilgi vermek zorunlu mu bilmiyorum.
Kızlar leke gelen var mı yaklaşık 7 haftalardayım pencereye leke geldi. Sağ kasığında batma gibi sızı var yaNe yapacagimi bilemiyorum.
Ben idrar testinde dün öğrendim hemen çıktı kırmızı çizgi, reglim temmuzdaydı, bulantılarım.var diye test yapmıştım. Bugün daha yeni kan verdim. Pazartesi alacaktım sonuçları. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.Pembeyse korkma varsa progestan başka canım kalbini duyduysanda git doktora iyi oldugundan emin ol derim ben ama kese varsa sadece doktorlar bişey yapmıyo
Canım değerini bilseydik ona göre yorum yapardık yerleşme kanamasıda olabilir bide kimyasal var değer düşük cıkıyo ama sonradan adetle o değer sıfırlanıyo. Sonucunun cıkması lazım önceBen idrar testinde dün öğrendim hemen çıktı kırmızı çizgi, reglim temmuzdaydı, bulantılarım.var diye test yapmıştım. Bugün daha yeni kan verdim. Pazartesi alacaktım sonuçları. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.
Tup bebekle oldu zaten o da ikisi de tuttu minnoslarin. Amin insallah.Ana aynı benim de kimyasal 6haftalık düşük bnm de 3.rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza ikiz mi senin
insallah cnm sende saglikla kucagina alirsin bebisiniBenim kesede de sağda nir çizgi vardı sonraki randevumda bebişimi de kalp atışını da duydum. Inşallah sende de böyle olur
Benim de 5+3 te ufak bi kanamayla lekelenmem baslamisti. Peceteye sildikce bazen geliyor yine kahverengi. Kanama alani goruldu rahimde. Ama tabi doktora gorunmeden sebebini soylemek cok mumkun degil. Hic daha doktora gitmediyseniz bir acile gidin isterseniz yasadiginiz yerde kadin hastaliklari hastanesi varsa oraya gidin hatta daha az risklidir.Ben idrar testinde dün öğrendim hemen çıktı kırmızı çizgi, reglim temmuzdaydı, bulantılarım.var diye test yapmıştım. Bugün daha yeni kan verdim. Pazartesi alacaktım sonuçları. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.
Ben özel hastanede doktora gidiyorum. Geçen hafta keseyi görmüştük sisteme girmişler. Salı günü aile hekimliğindeki ebe aradı sistemden gördüm, tahlillerini burda mı yaptıracaksın yoksa doktorunda mı diye sordu. Bi de salı günü gel yanıma dedi. Takip etmeleri gerekiyor onlarındaBen hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?