2021 Nisan Anneleri

Duyarsınız Allah bagislasin Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamileyken lazere giden var mı?
Lazere giderken sormuştum ben hamile gelenler var sakıncası yok demişlerdi. Ama ben öyle düşünmüyorum açıkcası.
İğneli epilasyon bir tık daha sağlıklı sanki.

Ben hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba

Yemekten sonra da catlayacak gibi hisseden var mı.siskinlik oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor
Ay o çok kötü benim işyerind eoluyodu öğün arasını fazla bırakınca bide hızlı hızlı yemek yiyince oluyodu şurup içiyodum direk yanıyo çatlıcak gibi oluyodum

Ben hep özele gittim ailevhekimimize bilgi veememiz şart mı, onlar görüyormudur tahlil sonuçlarımızı acaba
Ben kan vermek için gittim, öyle kart açılacağını öğrendim. Bilgi vermek zorunlu mu bilmiyorum.
Kızlar leke gelen var mı yaklaşık 7 haftalardayım pencereye leke geldi. Sağ kasığında batma gibi sızı var ya Ne yapacagimi bilemiyorum.

Pembeyse korkma varsa progestan başka canım kalbini duyduysanda git doktora iyi oldugundan emin ol derim ben ama kese varsa sadece doktorlar bişey yapmıyo

Pembeyse korkma varsa progestan başka canım kalbini duyduysanda git doktora iyi oldugundan emin ol derim ben ama kese varsa sadece doktorlar bişey yapmıyo
Ben idrar testinde dün öğrendim hemen çıktı kırmızı çizgi, reglim temmuzdaydı, bulantılarım.var diye test yapmıştım. Bugün daha yeni kan verdim. Pazartesi alacaktım sonuçları. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.

Canım değerini bilseydik ona göre yorum yapardık yerleşme kanamasıda olabilir bide kimyasal var değer düşük cıkıyo ama sonradan adetle o değer sıfırlanıyo. Sonucunun cıkması lazım önce

Benim de 5+3 te ufak bi kanamayla lekelenmem baslamisti. Peceteye sildikce bazen geliyor yine kahverengi. Kanama alani goruldu rahimde. Ama tabi doktora gorunmeden sebebini soylemek cok mumkun degil. Hic daha doktora gitmediyseniz bir acile gidin isterseniz yasadiginiz yerde kadin hastaliklari hastanesi varsa oraya gidin hatta daha az risklidir.

Son düzenleme:
Ben özel hastanede doktora gidiyorum. Geçen hafta keseyi görmüştük sisteme girmişler. Salı günü aile hekimliğindeki ebe aradı sistemden gördüm, tahlillerini burda mı yaptıracaksın yoksa doktorunda mı diye sordu. Bi de salı günü gel yanıma dedi. Takip etmeleri gerekiyor onlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…