7.9.2020Kontrolün ne zamna aynen bekleme cok zor gercekten kalbi duysanda Bebeği görsenDe bekliyosunki☺
Aynı haftalarsa aynı sorunları yaşadık bisey olmaz lütfen kendini takip et dinlen canimPeceteye kan gelmiş çok belli değil pembemsi.
İnşallah...kötü döneme denk geldik...Allah esirgesin...Ay o da olurŞu kötü dönem de sağ Salim alalım da kucağımıza. Kalp atışını duyduğum an içimden bu dua geçti. Şu süreçte hamile olan herkes için
Bir aralığı var elbette ama deneyimlerimden dolayı 5 haftalık denilebilir diyorumB-Hcg 3439 çıkmış heyecandan yazamadım.
Omg! Ha ri ka sın! Go girl!!!Merhaba herkese. Benim dün doktor kontrolüm vardı. Her şey normalmiş. Son adet tarihine göre 7+3, ama ultrasona göre 8+3 dedi doktor. Boyu baştan popoya 15 mm imiş :)
Tüp bebek uzmanım 12. haftaya kadar düşük riskli olduğunu söylemişti. Kanama ya da lekelenme yok. Ama gene de endişem geçmiş değil. İnşallah her şey yolunda gider herkes için de benim için de.
Bu arada bazı arkadaşlar kese ne zaman görünür diye sormuştu. Benim 4+3'te kese görülmüştü vajinal muayene ile, 5+4'te de kalp atışını duyduk. Herkesin farklı oluyor sanırım.
Yaşım 45 ve 2. tüp bebek denemem. Çabalayıp uğraşanlara moral olsun diye söylüyorum. Her şey gönlünüze göre olsun.
O zaman ben Mayıs annesi olacağım bir aksilik olmazsa. Bu haftalarda ağrı leke normal sanırım. Bir önceki hamileligim 8+3 'te düşükle sonuçlanmıştı ondan çok endişeliyim. Teşekkür ederim bana cevap veren herkese.Bir aralığı var elbette ama deneyimlerimden dolayı 5 haftalık denilebilir diyorum
Canım yarın bi dr git önemli bişey yoktur inşallah en azından için rahat ederPeceteye kan gelmiş çok belli değil pembemsi.
Benimde inanılmaz şişkinliğim var. Midem o kadar şişkin oluyor ki zor nefes alıyorum..Yemekten sonra da catlayacak gibi hisseden var mı.siskinlik oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor
Havalar da cok sıcak ya oda etkiliyor bende okadar halsizim ki dünden beri cok fenayım yine dün aksam üstü cok fena kustum hala toparlanamadım hiç bişey yemek istemiyorum ama yemek zorundayım içim bi degısık sıcaktan nefes alınmıyor. Rabbim kolaylık versin bize bu sürec tez biter inşaallahAşırı derece sıcak basıyor vücudum yanıyor sizde oylemi kanım.galiba çok yükseldi bugün burnumda kanadı daha çok erken
Senin adina seviniyorum canim ikz olması okadar güzelli hepsini bir kerede yaşayıp mis gibi sağlıklı büyüyecekler. Rabbim ne diyeyim hastaliksi kusması bulantısı atlatmamizi nasip etsin inşallah sağ sağlık doguralimHavalar da cok sıcak ya oda etkiliyor bende okadar halsizim ki dünden beri cok fenayım yine dün aksam üstü cok fena kustum hala toparlanamadım hiç bişey yemek istemiyorum ama yemek zorundayım içim bi degısık sıcaktan nefes alınmıyor. Rabbim kolaylık versin bize bu sürec tez biter inşaallah
Canım cok sağol bende öyle diyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre hala alışamadım hatta kitlendim bizaman normal de elim karnımda konusuyordum ikiz oldugunu öğrenince konusamaz hitap edemez oldum bundan dolayıda cok suçladım kendimi ama düşünce nasıl büyük nimet sen okadar uğras olmasın herkesin ikinci cocugu oldu olmuyor derken Rabbim iki tane verdi resmen nolmuş ikincileri olduysa al sana iki tane dedi ya duygularm cok karısık ister istemez arada korkum oluyo ama telkin ediyorum kendimi buna hiç hazırlamamısım kendimi yada hiç ummadım bilmiyorum ki Rabbim sağ salim versin hayırlı evlat etsin birbirlerine arkadas olsunlar inşaallahSenin adina seviniyorum canim ikz olması okadar güzelli hepsini bir kerede yaşayıp mis gibi sağlıklı büyüyecekler. Rabbim ne diyeyim hastaliksi kusması bulantısı atlatmamizi nasip etsin inşallah sağ sağlık doguralim
Canım cok sağol bende öyle diyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre hala alışamadım hatta kitlendim bizaman normal de elim karnımda konusuyordum ikiz oldugunu öğrenince konusamaz hitap edemez oldum bundan dolayıda cok suçladım kendimi ama düşünce nasıl büyük nimet sen okadar uğras olmasın herkesin ikinci cocugu oldu olmuyor derken Rabbim iki tane verdi resmen nolmuş ikincileri olduysa al sana iki tane dedi ya duygularm cok karısık ister istemez arada korkum oluyo ama telkin ediyorum kendimi buna hiç hazırlamamısım kendimi yada hiç ummadım bilmiyorum ki Rabbim sağ salim versin hayırlı evlat etsin birbirlerine arkadas olsunlar inşaallah
Zor olur ama cok güzel bi duygu olur senin icin bir de büyümeye baskayınca :) cok özel bise ikiz annesi olmakCanım cok sağol bende öyle diyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre hala alışamadım hatta kitlendim bizaman normal de elim karnımda konusuyordum ikiz oldugunu öğrenince konusamaz hitap edemez oldum bundan dolayıda cok suçladım kendimi ama düşünce nasıl büyük nimet sen okadar uğras olmasın herkesin ikinci cocugu oldu olmuyor derken Rabbim iki tane verdi resmen nolmuş ikincileri olduysa al sana iki tane dedi ya duygularm cok karısık ister istemez arada korkum oluyo ama telkin ediyorum kendimi buna hiç hazırlamamısım kendimi yada hiç ummadım bilmiyorum ki Rabbim sağ salim versin hayırlı evlat etsin birbirlerine arkadas olsunlar inşaallah
aa nasıl olabiliyo peki yani o zamana kadar nasıl görememislerRabbim hep dağına göre kar veriyor inanıyorum çok güzel olcka herşey
Arkadaşım 14.haftada ikiz olduğunu öğrenmişti hep tek demişlerdi şimdi 6 yasindalar
Bilmiyorum ki canim beni aramıştı ben şok olmuştum ağlıyor ben napcam felan biryandan gülüyoruz büyüdüler gittileraa nasıl olabiliyo peki yani o zamana kadar nasıl görememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?