2021 Nisan Anneleri

Enabizdan sonucuna baktım çıkmış b-idg 3439 çıkmış. Ama açıklama yazmıyor bunun bir skalası var mıdır? Kaç haftalıktır ki?

Omg! Ha ri ka sın! Go girl!!!

Bir aralığı var elbette ama deneyimlerimden dolayı 5 haftalık denilebilir diyorum
O zaman ben Mayıs annesi olacağım bir aksilik olmazsa. Bu haftalarda ağrı leke normal sanırım. Bir önceki hamileligim 8+3 'te düşükle sonuçlanmıştı ondan çok endişeliyim. Teşekkür ederim bana cevap veren herkese.
H3pinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Insallah ben de sizlere iyi haberlerimi yazma imkanı bulurum.

Kamu kurumunda çalışıp genelgeye göre hamilelik nedeniyle (24 hafta altı) izne ayrılan var mı

Aşırı derece sıcak basıyor vücudum yanıyor sizde oylemi kanım.galiba çok yükseldi bugün burnumda kanadı daha çok erken

Aşırı derece sıcak basıyor vücudum yanıyor sizde oylemi kanım.galiba çok yükseldi bugün burnumda kanadı daha çok erken
Havalar da cok sıcak ya oda etkiliyor bende okadar halsizim ki dünden beri cok fenayım yine dün aksam üstü cok fena kustum hala toparlanamadım hiç bişey yemek istemiyorum ama yemek zorundayım içim bi degısık sıcaktan nefes alınmıyor. Rabbim kolaylık versin bize bu sürec tez biter inşaallah

Senin adina seviniyorum canim ikz olması okadar güzelli hepsini bir kerede yaşayıp mis gibi sağlıklı büyüyecekler. Rabbim ne diyeyim hastaliksi kusması bulantısı atlatmamizi nasip etsin inşallah sağ sağlık doguralim

Canım cok sağol bende öyle diyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre hala alışamadım hatta kitlendim bizaman normal de elim karnımda konusuyordum ikiz oldugunu öğrenince konusamaz hitap edemez oldum bundan dolayıda cok suçladım kendimi ama düşünce nasıl büyük nimet sen okadar uğras olmasın herkesin ikinci cocugu oldu olmuyor derken Rabbim iki tane verdi resmen nolmuş ikincileri olduysa al sana iki tane dedi ya duygularm cok karısık ister istemez arada korkum oluyo ama telkin ediyorum kendimi buna hiç hazırlamamısım kendimi yada hiç ummadım bilmiyorum ki Rabbim sağ salim versin hayırlı evlat etsin birbirlerine arkadas olsunlar inşaallah

Rabbim hep dağına göre kar veriyor inanıyorum çok güzel olcka herşey
Arkadaşım 14.haftada ikiz olduğunu öğrenmişti hep tek demişlerdi şimdi 6 yasindalar

Zor olur ama cok güzel bi duygu olur senin icin bir de büyümeye baskayınca :) cok özel bise ikiz annesi olmak

Rabbim hep dağına göre kar veriyor inanıyorum çok güzel olcka herşey
Arkadaşım 14.haftada ikiz olduğunu öğrenmişti hep tek demişlerdi şimdi 6 yasindalar
aa nasıl olabiliyo peki yani o zamana kadar nasıl görememisler

Daha yeni doktora gittik ankara turkiyede en çok coronayi taşıyan yer olmuş. Doktor dedi kaçacak yer kalmadi 12 13.haftaya cinsiyet öğrenmeye gitmeyi dusunuyorum yani diğer ayın 5 6 si

aa nasıl olabiliyo peki yani o zamana kadar nasıl görememisler
Bilmiyorum ki canim beni aramıştı ben şok olmuştum ağlıyor ben napcam felan biryandan gülüyoruz büyüdüler gittiler kese arkasına gizlenmişti halbuki sureklide doktora gidiyordu nasip işte.
Bi arkadaşında ikizdi biri 4 haftalıkken düşmüştü diğeri şuan 5 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…