2021 Nisan Anneleri

Daha yeni doktora gittik ankara turkiyede en çok coronayi taşıyan yer olmuş. Doktor dedi kaçacak yer kalmadi 12 13.haftaya cinsiyet öğrenmeye gitmeyi dusunuyorum yani diğer ayın 5 6 si
artik ayda 1 cagiriyorlar zaten. ben de ekim bası gidiyorum insallah:) cinsiyeti soyler mi bilmiyorum. bazilari 16.haftayi bekletiyor.bu doktora ilk kez gidiyorum, oglum baska bir sehirde dunyaya gelmisti:)

artik ayda 1 cagiriyorlar zaten. ben de ekim bası gidiyorum insallah:) cinsiyeti soyler mi bilmiyorum. bazilari 16.haftayi bekletiyor.bu doktora ilk kez gidiyorum, oglum baska bir sehirde dunyaya gelmisti:)
Yine hepimiz siralancaz ozaman beklemesi daha kolay olur şimdi herkes giderse bende merak ederim
Erkekse 10.haftada belli oluyor diyorlar kızda zaten göstermiyor biz 6.ayda emin olmuştuk kiz olduguna

Yine hepimiz siralancaz ozaman beklemesi daha kolay olur şimdi herkes giderse bende merak ederim
Erkekse 10.haftada belli oluyor diyorlar kızda zaten göstermiyor biz 6.ayda emin olmuştuk kiz olduguna
benim doktor garantici oldugu icin 16dan once soylememisti. bu soyler belki bakalm bana erkek gibi geliyor. hatta seninki de oyle geliyor

benim doktor garantici oldugu icin 16dan once soylememisti. bu soyler belki bakalm bana erkek gibi geliyor. hatta seninki de oyle geliyor
Hiç birimizin bi bulantısı biseyi yokki galina hepimizin cinsiyeti aynı olcak
Yok yok canim okadar beklemezsin bence 12.haftada bilebilir başka doktora gidecek missin bak hemde

Rabbim hep dağına göre kar veriyor inanıyorum çok güzel olcka herşey
Arkadaşım 14.haftada ikiz olduğunu öğrenmişti hep tek demişlerdi şimdi 6 yasindalar
İnşaallah canım bende bian yükseliyorum söyle olur böyle olur güzel geliyor bianda da ya yetemezsem cocuklarıma ya bakamazsam gibi seylere kapıldım sonrada dedimki amaan Allah kararlarmıştır dogan büyüyo benimkilerde büyür gider arkadasın baya geç ogrenmiş ama ya o cok ilginç miş nasıl anlamadılar ki

tabii ki allah kolayligini verir. burda 2014 temmuz annelerinde tanistigim bi arkdsm var. hala gorusuyoruz. ikiz erkek cocuklari oldu. ilk 2yil zorlanma oluyor illa ki, ondan sonra cocuklar birbirine arkadas oluyor, tek cocuktan daha rahat sonrasi

Zor olur ama cok güzel bi duygu olur senin icin bir de büyümeye baskayınca :) cok özel bise ikiz annesi olmak
Elbet zorluk olcak o kesin de illaki onunda kolayı bulunur hallolur inşaallah valla genelde herkes hemen Allah kolaylık versin diye bi korkuttugundan özel hissedemedim daha ama inşaallah hayırlısıyla yasarm o duyguyu

Ohh ohh endişeler yavaş yavaş kaybolmaya başlamış cinsiyetler konuşulmaya başlanmış maşallah inşallah daha güzel günler görelim hep birlikte daha tatlı telaşlar bende pazartesi günü gidicem kontrole bakalım nasılmış miniğim merak ediyorum hiç bulantım olmamıştı şimdiye kadar bugün birisi soğan kavurdu bu kadar mı kötü kokar içim kalktı tiksindim ama kusmadım. Kızımda 4 ay çıkardım aşırı bulantı yaşadım 4 kilo vermiştim çok kötüydü bunda iyi gidiyor bakalim.

tabii ki allah kolayligini verir. burda 2014 temmuz annelerinde tanistigim bi arkdsm var. hala gorusuyoruz. ikiz erkek cocuklari oldu. ilk 2yil zorlanma oluyor illa ki, ondan sonra cocuklar birbirine arkadas oluyor, tek cocuktan daha rahat sonrasi
İnşaallah canım ya herseyde var bi hayır eşimde iflas etmişti hala toparlanamadı ben diyorum bize güzelliklerle bereketle gelecekler Rabbim bizi de nasiplendirecek onların manasıyla inşaallah

Canım bende de lekelenme var 7+0 olduk bugün.karnımda da tuhaf bir ağrı var ama yeşil akıntı veya kanama olmadığı sürece birşey olmaz demişti doktorum.seninde için rahat olsun inşallah birşey olmaz

Merhaba canım bende bahçecide yaptırdım çok şükür hamileyim 8+5 hangi doktora gittin sen

Kızlar şimdi lavaboya kalktım peçeteyle kurularken turuncumsu olarak bişey geldi bir daha sildim yine öyle oldu biraz korktum hafifte adet olacak gibi sancım var acaba ikinci adet döngüm geldi ya ondan mı oldu Rabbim hayırlısıyla bize bağışlasın mucizelerimi inşaallah dua edin banada olurmu

Canim ben kirmizi bile gordum hemen gittik kalp atışı var çok şükür hemen iğne vuruldu kesidi kanama çok şükür yatiyorum tada oturuyorum genel olarak inşallah iyidir yavrularımız bana dua edelim hep birbirimize herşey iyi olacak Allah imin izniyle

Adet dönemleri yada kısa kanamalar değilde lekeler çok normal gönlünü ferah tut

Rabbim hep dağına göre kar veriyor inanıyorum çok güzel olcka herşey
Arkadaşım 14.haftada ikiz olduğunu öğrenmişti hep tek demişlerdi şimdi 6 yasindalar
Canım biliyorlardırda söylememişlerdir kalp atışı 2 tane olur ne bileyim imkansız benim dayımın kızıda doğmaına yakın söyledi sebeb nazar değmesin dedik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…