Ilk gebeliginde bulantidan hastanelik olmus su yetmezligi yasamis biri olarak bu hamileligimde sadece sabah oluyor gun iicnde pek yok miden doluysa ilerlemiyor biyutu,o kdr saskinimki her an daha basalmadi basliycak die bekliyorum.nasil bu kadar farkedebiliyor bilemiyorum ilki erkekti erkeklerde bulanti az olur demislerdi ben canimdan oluyordum 13 kilo vrdim 8 kiloyla doguma gittim sonrasinda.dogum sonrasi hamile kaldigim kilonun 14 kilo altindydim 1 gun sonra.Bugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
Canım Ankara valiliği yayınladı gerçi Ankara da mısınız siz bilmiyorum nerelerdesiniz?Ne genelgesi canım yeni bişeymi cıktı ben kamudayım
Evet bu gebeliğim çok yoğun geçiyor aşırı bulantılarım var aşırı duygusallık yaşıyorum şimdiden bi hayli hasta hissediyorum inşallah herşey yolundadırMerhaba ben bugün 6+4 ama ultrasonda 6+1 olarak görünmesine rağmen kalp atışını duydum. İnşallah sende yarın duyarsın
Gerçi doktorum pek beklemiyordum duymayı şaşırdım dedibazı kişiler daha geç duyuyor demekki
Vay camına aslında o tüp bebeklimi bilmiyorum soylemedide aslinda utanılacak bisey yoktu dogrudurCanım biliyorlardırda söylememişlerdir kalp atışı 2 tane olur ne bileyim imkansız benim dayımın kızıda doğmaına yakın söyledi sebeb nazar değmesin dedik dedi
Amin inşaallah canım doktoruma yazdım bende simdi bakalım progestan falan var elimde gel mi dicek ona mı basla dicek bakalım hayırlısı artık elden gelen bişey yok Rabbim nasip etmişse bizimleler inşaallahCanim ben kirmizi bile gordum hemen gittik kalp atışı var çok şükür hemen iğne vuruldu kesidi kanama çok şükür yatiyorum tada oturuyorum genel olarak inşallah iyidir yavrularımız bana dua edelim hep birbirimize herşey iyi olacak Allah imin izniyle
Öyle canım bakalım daha neolur nebiter doktoruma yazdım gel mi dicek progestan mı dicek hayırlısı artıkAdet dönemleri yada kısa kanamalar değilde lekeler çok normal gönlünü ferah tut
Vajinal olarak kullanmamda pek sakınca olmaz heralde çok geciktirmeden danış iyi geliyo progestanAmin inşaallah canım doktoruma yazdım bende simdi bakalım progestan falan var elimde gel mi dicek ona mı basla dicek bakalım hayırlısı artık elden gelen bişey yok Rabbim nasip etmişse bizimleler inşaallah
Bir tek benim baş ağrım var sanıyordumBenim hiç bulantım yok Canım.iştahım da yerinde sadece halsizlik ve baş ağrısı oluyor bazen..
Yok canım ankarada değilim ben elazığdayım inşallah diğer illerede olurCanım Ankara valiliği yayınladı gerçi Ankara da mısınız siz bilmiyorum nerelerdesiniz?
P pofudukterlikli M Montessoriannesi
rskks
Hamileyse evet benimde bulanıyoBir insan izlediği yemek yarışmasındaki yemekten midesi bulanır mi soğandan felan
Ben sarımsaktan çok fazla nefret ettimBir insan izlediği yemek yarışmasındaki yemekten midesi bulanır mi soğandan felan
Hangi damarım organim bunu yapıyorsa bulup vurmak istiyorum manykmisin sen tadını bilmiyorsun diyeHamileyse evet benimde bulanıyo
Yaaaa bu hayatta en sevdiğim şeydir Allah korusun yemek yiyemedigim için bilmiyorumBen sarımsaktan çok fazla nefret ettimgörünce midem kötü oluyo
Ayy sorma kavrulmus soğan kokusundan tiksindim yemek nasıl yapıcam bugün onu bilmiyorum midem kalkiyorBir insan izlediği yemek yarışmasındaki yemekten midesi bulanır mi soğandan felan
Sadece Ankara için canım evet gördüm onu.İnşallah diğer illere de gelir.Canım Ankara valiliği yayınladı gerçi Ankara da mısınız siz bilmiyorum nerelerdesiniz?
P pofudukterlikli M Montessoriannesi
rskks
Şöyle ki Ankara da çalışan kamudaki tüm hanileler ve 10 yaş altı çocuğu olan kadınlar idari izinli sayılacak ya da evden çalışacak.fiili bir görevi olmayacak.
Ultrason belirler daha net.sağlıkla kal canımO zaman ben Mayıs annesi olacağım bir aksilik olmazsa. Bu haftalarda ağrı leke normal sanırım. Bir önceki hamileligim 8+3 'te düşükle sonuçlanmıştı ondan çok endişeliyim. Teşekkür ederim bana cevap veren herkese.
H3pinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Insallah ben de sizlere iyi haberlerimi yazma imkanı bulurum.
Napion hoşgeldin ses soluk yojUltrason belirler daha net.sağlıkla kal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?