2021 Nisan Anneleri

Bugüne kadar hiç bulantısı olmayan var mı?Yani öyle çok fazla rahatsız edecek derecede olmayan?
Ilk gebeliginde bulantidan hastanelik olmus su yetmezligi yasamis biri olarak bu hamileligimde sadece sabah oluyor gun iicnde pek yok miden doluysa ilerlemiyor biyutu,o kdr saskinimki her an daha basalmadi basliycak die bekliyorum.nasil bu kadar farkedebiliyor bilemiyorum ilki erkekti erkeklerde bulanti az olur demislerdi ben canimdan oluyordum 13 kilo vrdim 8 kiloyla doguma gittim sonrasinda.dogum sonrasi hamile kaldigim kilonun 14 kilo altindydim 1 gun sonra.

Evet bu gebeliğim çok yoğun geçiyor aşırı bulantılarım var aşırı duygusallık yaşıyorum şimdiden bi hayli hasta hissediyorum inşallah herşey yolundadır

Canım biliyorlardırda söylememişlerdir kalp atışı 2 tane olur ne bileyim imkansız benim dayımın kızıda doğmaına yakın söyledi sebeb nazar değmesin dedik dedi
Vay camına aslında o tüp bebeklimi bilmiyorum soylemedide aslinda utanılacak bisey yoktu dogrudur

Amin inşaallah canım doktoruma yazdım bende simdi bakalım progestan falan var elimde gel mi dicek ona mı basla dicek bakalım hayırlısı artık elden gelen bişey yok Rabbim nasip etmişse bizimleler inşaallah

Amin inşaallah canım doktoruma yazdım bende simdi bakalım progestan falan var elimde gel mi dicek ona mı basla dicek bakalım hayırlısı artık elden gelen bişey yok Rabbim nasip etmişse bizimleler inşaallah
Vajinal olarak kullanmamda pek sakınca olmaz heralde çok geciktirmeden danış iyi geliyo progestan

Ultrason belirler daha net.sağlıkla kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…